Snelle service.. en mooie producten

De artikelen zijn snel en keurig geleverd! Ook de prijzen zijn Top.. Heel erg tevreden met deze zaak..

Vlotte service

Ook als er mis is met geleverde spullen, wordt het vlot opgelost

Snel en goed geholpen

Gastvrij ontvangst, ruim aanbod en snelle levering!

We moesten er een eindje voor rijden, maar het was de moeite waard! Wat een mooie moderne 3 verdieping tellende winkel in Amersfoort met super ruim assortiment. Gratis parkeren onder de winkel. Ons wachtte een gastvrij ontvangst in de koffiehoek en goede hulp van verkoopmedewerkers. Wij hebben een mooie loungeset gevonden die een paar dagen later al gratis werd thuis bezorgd.

Zeer klantvriendelijk !

Op 14 augustus geholpen door Rolanda; een zeer aardige dame die alle tijd voor je neemt en helpt met het samenstellen van een loungeset en het ook geen probleem vind om met stoelen en kussens heen en weer te slepen om de voor ons ideale opstelling te vinden. Er lopen veel verkopers in de zaak (Amersfoort) die allemaal zeer vakkundig zijn en je alle tijd gunnen. Binnen een week stond de set al in de tuin en is precies zoals we het in gedachten hadden. Bedankt Kees Smit !

Vriendelijk, meedenkend personeel, snelle bezorgservice.

Prettige ervaring, een echte aanrader.

Duidelijke site, veel keuze.

Dit was mijn eerste maar zeker niet de laatste aankoop.

goed geholpen door mensen met kennis

Wij werden erg prettig ontvangen en hebben goed advies gekregen mbt het kopen van onze buitentafel. Snelle levertijden en je wordt goed op de hoogte gehouden, top. De tafel staat nu in onze achtertuin, nog weinig kunnen gebruiken maar dat ligt niet aan KeesSmit maar aan het weer :)

Veel keus

Veel keus en redelijk snel thuisbezorgd

Super mooie showroom Vriendelijk personeel Lekker bakkie koffie Telefonische bestelling zeer prettig Super snelle correcte levering Schade correct en ook snel afgehandeld In 1 woord PERFECT.

Als iets niet goed is, wordt er alles aan gedaan om het op te lossen op een hele prettige manier!!!

Je komt binnen via eigen parkeergarage. Vervolgens is de winkel al een bezienswaardigheid op zich. Je wordt persoonlijk ontvangen door een gastheer en wegwijs gemaakt. Vervolgens koffie met wat lekkers van het huis en dan 3 verdiepingen keus. Echt een dagje uit! En iedereen is even aardig!

Goed begeleid om een keuze te maken in het zeer ruime assortiment

Goed advies gekregen en snelle en goede levering

Snel geleverd zonder gedoe

Mooie keter tuin opbergbox, Snel geleverd zonder gedoe!

Prachtige set !!!

Waren op zoek naar een tuinset voor achter in de tuin. Wilde een ronde tafel….. maar de adviseur van Kees Smit adviseerde een ovale tafel. We hebben voor de Induno Ellips tafel 240x130 met houten blad en 6 Intenso Asti dining tuinstoelen gekozen. Erg blij mee en de set staat te stralen in onze tuin!!! Super geholpen en geadviseerd!!!! Voor een loungeset gaan we weer naar Kees Smit.

Snel, betrouwbaar en met de beste prijs

Wij hebben bij Kees Smit in Amersfoort een grote zweefparasol gekocht. Geweldige winkel met eigen overdekte parkeerplaatsen en een enorme showroom. Ook kregen we deskundig advies en was een keus gemakkelijk gemaakt. Levering aan huis vond al in dezelfde week plaats. Precies zoals je verwacht!

Fijne ondersteuning in keuze en gedegen en goede kwaliteit tuinmeubelen.

Mijn oude houten tuinmeubel heeft meer dan 30 jaar op mijn terras in weer en wind gestaan. Over goede kwaliteit gesproken. Een licht tuinmeubel is nu wel fijn als je ouder wordt.

Het was onze eerste super ervaring! Goed weg wijs gemaakt en advies. We zijn heel blij met onze aankoop

Goede voorlichting en service

heerlijk rustig kunnen rondkijken en op het moment dat we informatie nodig hadden was er altijd iemand beschikbaar.

Blij met de aankoop en de geleverde service

Heel blij met mijn nieuwe loungebankje dat past bij mijn al eerder gekochte loungebank en tafel bij Kees Smit. Mooie kwaliteit en goede levering. Behulpzame bezorger en op het aangegeven tijdstip waren de producten geleverd.

Geweldig geholpen!

Goed en eerlijk advies gekregen. Super geslaagd dus!

Snelle en goede service

Heb bartafel en stoelen gekocht. Snel en goed geholpen. Tafel en stoelen snel geleverd.

Supergoed geholpen !

Wij hadden een goede ervaring in de winkel. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Onze eerste bestelling werd probleemloos gekoppeld aan de tweede bestelling. Voor het plannen van een afspraak voor de bezorging werd heel enthousiast 4 x gebeld binnen 10 min

Super service gericht

Gebeld over kapotte gasveer van kussenkist en direct gratis vervangen, volgende dag in huis, top

Erg tevreden

Parasolhoes besteld. Keurig en snel afgeleverd

Goed geholpen en snel geleverd

Prima levering van mooie tuinmeubelen.

Comentarios sobre el Kiyoh