Goed geholpen en snel geleverd

Prima levering van mooie tuinmeubelen.

Super goed, ze helpen je goed en denken in mogelijkheden. Ze verrichten maatwerk! Je hoeft niet verder te zoeken. Kees Smit heeft alles in huis! Familie Aksoy

Mooi tuinmeubel snel geleverd

Ik heb een teak houten tafel besteld, deze werd snel geleverd met duidelijke informatie. Vergeleken met andere sites goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben erg blij met de nieuwe tafel!

Snelle en correcte levering, top

Snelle afhandeling en levering op tijd

uitmuntend

Het bestellen van een nieuwe tuintafel op de website verliep soepel en onze waardering gaat nadrukkelijk ook uit naar de bezorger. We kregen keurig volgens de belofte een telefoontje dat de tafel over een half uur bezorgd zou worden. En de bezorger bracht hem ook nog eens naar de tuin.

Snelle service, mooi product

Simpel online bestellen. Goede informatie over de levering en tevreden over het product, 2 tuinstoelen.

Mooi product geleverd

Teak tuintafel geleverd gekregen. Zeer goed verpakt, mooi product.

Uitermate vriendelijk geholpen

Vandaag een super mooie bank gekocht in Amersfoort. We werden geholpen door hr Ward. Erg vriendelijk en correct. Behulpzaam en niets was teveel moeite. Hij hielp zelfs om voor FaceTime aan mijn man te laten zien dat je prima op de bank kon liggen. Ook toen man en kinderen kwamen kijken was Ward erg vriendelijk. Fijne manier van winkelen en geholpen worden. Ward u verdiend een pluim!! Heel erg bedankt nogmaals Vriendelijke groet fam van de suns bank

Goed geregeld. Heldere communicatie

Bij Kees Smit koop je niet een goedkope set. Je gaat serieus kijken voor serieuze spullen. Dat merk je aan de adviseurs die in de winkel komen helpen. Niet opdringerig, maar wel attent. Eerlijk advies over keuzes, waarin je als klant nog een stuk vrijheid ervaart. Communicatie na het bestellen is goed, je wordt via diverse mails goed geïnformeerd.

Rommelig maar het kwam uiteindelijk goed

We hebben vorig jaar vier losse stoelen en een loungeset met hocker gekocht. Na een jaar waren de kussens volledig plat en zat je letterlijk op de stoel ipv op het kussen. Na het sturen van een klacht heeft Kees Smit tuinmeubelen na drie keer mailen de volledige zit kussens vervangen in drie leveringen.

Kees Smit is nu bekend bij ons.

Wij zochten een zweefparasol.Zoals de moderne mens zochten wij internet af.Kees Smit kwam daaruit als een van de beste kwaliteit/prijsverhouding.Parasol besteld, snel geleverd, niettegenstaande de grote afstand Nederland/België.Uitermate vriendelijke gedienstige leverancier.Inmiddels is hij reeds geplaatst met grondanker.Super.....horeca kwaliteit.

Prima, mooie zweefparasol

Mooie zweefparasol, geleverd volgens afspraak. Goed om zelf in elkaar te zettrn

Snelle levering en goed afgeleverd

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Prima geholpen door Hannie Waanders. Goed advies en snelle levering!

Voor tuinmeubelen rij je naar Kees Smit, ook al is het een hele rit,

We werden heel vriendelijk en professioneel geholpen.

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Online had ik een 2e hands Kees Smit parasol gekocht (kwaliteit gaat tenslotte lang mee en wel zo duurzaam). In de winkel goed geadviseerd en geholpen met een andere parasolvoet en hoes. Top!

Goede en snelle levering

Gewoon goed!

Teunmeubelen uitzoeken in een huiselijke sfeer en geholpen door proffesioneel gastvrij personeel.

We hebben Kees Smit Tuinmeubelen op internet gevonden. Ze vielen op door het enorme assortiment en de overzichtelijke site. We konden in de winkel prima op ons gemak de gewenste tuinset uitzoeken. Het was voor ons de rit vanuit Friesland naar Almelo zeker waard.

Zeer klantgericht, ruime keuze en super service!

Wij kipen al onze tuinmeubelen al jaren bij Kees Smit. Zij hebben een ruime keuze, vriendelijk en professioneel personeel en goed materiaal waar je jaren mee vooruit kan . Is er dan toch iets niet helemaal naar wens, dan zorgt de klantenservice voor een goede service en doet zijn uiterste best om een oplossing te vinden.

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit, levering precies op tijd en goede service.

Doen wat je beloofd/zegt

Goed begeleiding bij de keuze van onze tuinset. Duidelijke uitleg, onderhoudstips en supersnelle levering op afgesproken tijd. En dat al voor de tweede keer. Eerder kochten wij ook hier. Dat maakte dat we een tweede koop sloten. Kortom: constante kwaliteit. Zo gewoon voor dit bedrijf dat het bijzonder is.

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor mijn balkon zocht ik een kleine louncheset met tafel. Kees Smit is een van de weinige bedrijven die daar keus in heeft. Na bestelling had ik de set binnen een week in huis. Wel jammer dat de verpakking niet wordt terug genomen. Zonder auto om dat af te voeren was dat voor mij een uitdaging

Enorme keuze uit het assortiment. Aardige er kopers, niet opdringerig. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden per e-mail betreffende de bestelling en levering. En niet te vergeten het kopje koffie met “krentenwegge”

Uitstekend.

Uitstekend. Stipt op tijd en geweldig product.

super goede service

op 15 augustus in amersfoort kijken naar een nieuwe tuinset met voetenbankjes en na kijken en passen van zitcomfort een mooie set gezien , maar het was de laatste tafel en een nieuwe kon pas in oktober geleverd worden. en afgesproken dat de tafel. omdat wij geen auto hebben kon de tafel in amersfoort wel op maandag de 16e bezorgd worden , er was net betaald toen de medewerker naar ons toe kwam of wij over 1 uur thuis waren omdat er dan wel iemand de tafel kon bezorgen en dus naar huis en is de tafel gelijk in de tuin geplaatst , dat is pas service !!! later in de week zijn ook de stoelen en voetenbankjes keurig op tijd geleverd door de transporteur .

Comentarios sobre el Kiyoh