Mijn kussens waren doorgezakt van de loungebank, maar bij Kees Smit hadden ze precies de kussens die ik wilde.
Erg goed advies in Amersfoort en heel tevreden met de stoelen. De levering zou ik zelf in kunnen plannen en pinnen na levering bij de chauffeur. De werkelijkheid was dat ik een datum kreeg nadat ik belde omdat ik niets meer hoorde. De datum vervolgens niet kon wijzigen en als ik niet thuis was de stoelen bij een ophaalpunt kon ophalen. Dat laatste was jammer. Ik was gelukkig op dat moment dat de chauffeur kwam nog nèt thuis, maar is geen reden om ontevreden te blijven.
Geachte meneer Jongmans, Fijn dat we elkaar zojuist telefonisch hebben gesproken. Nogmaals onze excuses voor de ontstane verwarring omtrent de leverwijze. Wij wensen u heel veel plezier met de prachtige stoelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik werd in Almelo geholpen door een goed meedenkende verkoper, die bereid was om stoelen naar mogelijke tafels te sjouwen. Het kiezen van een dag voor de bezorging ging vlot en alles kwam keurig aan.
Ook de bezorging was perfect en behulpzaam
Snelle en goede levering van onze online bestelling. Netjes op tijd conform het aangegeven tijdstip. Ook goede informatie omtrent de bestelling ed. Zeer tevreden met onze aankoop en de schommelstoelen en tafel zien er mooi uit en zitten ook nog eens heel lekker. Dat wordt weer lekker ontspannen in de tuin.
Wij hebben een aantal weken geleden een tuinset uitgezocht in de grote winkel van Kees Smit. Na een aantal dagen stond dit tuinset in onze tuin, echter bleek er een poot verkeerd geleverd te zijn. 2 dagen later werd er een nieuwe stoelpoot bezorgd. Goede service en snelle levering. Bedankt!
Tijdens ons bezoek goed begeleid. Levering volgens afspraak op de door ons aangegeven datum.
Elke klant wordt door elke medewerker opgemerkt en begroet! Twentse gastvrijheid!
We deden ons voorwerk, zouden we voor lichtgewicht stoelen gaan of kiezen we toch weer voor teakhouten tuinmeubels. De afgelopen 30 jaar zaten we op teakhouten meubels en dat had zo z'n voordelen. Uiteindelijk vonden we stoelen die lichtgewicht waren maar ook teakhouten (leuningen) accenten hebben. Een paar dagen later zijn we teruggegaan om tot koop over te gaan. Op bijzonder vriendelijke wijze werden we nu ook weer geholpen. We vertrokken alvast met de kussens (die toch op voorraad waren) en de stoelen etc. zouden worden bezorgd. Met een dubbele espresso en een flesje water vertrokken we als tevreden klanten. Vanmorgen werden de meubels gebracht. En ja... we zijn zeer tevreden! Johan Vermeer en collega's allemaal even vriendelijk een voorkomend! Onze complimenten!
Ik had een plekje op de geleverde tafel. Mijn email werd binnen een uur beantwoord en het probleem werd kordaat opgelost. Mijn complimenten voor de afhandeling.
Wij hadden schade aan de loungeset bij levering en dat is binnen een week opgelost, ongelooflijk snel
goed, na een klacht over een produkt, perfecte oplossing aangeboden
Op de eerste plaats was het pakket op n verkeerd adrs bezorgd maar dat is prima opgelost, na grondig een paar keer naar het montage filmje te hebben gekeken dachten mijn zoon en ik nou dat is een makkie niet dus. De volgorde klopte niet omdat t zo strak zit dus hebben wij het zelf na wat creatief zijn opgelost. Na het controleren v d schroeven kleken er te weinig schroeven bij te zitten. Ook dit hebben wij zelf opgelost door weer creatief te zijn (gamma) uiteindelijk na dik twee uur zat de tete a tete in elkaar staat t bankje leuk bij oma op t balkon zit heerlijk en ze is er blij mee.
Foutje in mijn bestelling is keurig opgelost.
Nadat we tweemaal de winkel bezochten, besloten we de aankoop van een mooie hardhouten/teak tuintafel te doen! Nadat onze vragen uitgebreid beantwoord waren werd ons zeer duidelijk en puntsgewijs verteld hoe de tafel wel en juist ook niet te behandelen. Hartelijk dank voor deze informatie! Verder was er een snelle levertijd en duidelijke manier van een leveringsafspraak maken. Heel fijn!
Showroommedewerkers hebben alle tijd en inzet om je goed te informeren. Bezorging volgen schema keeurig op tijd. Tafel via een lange oprit bezorgd. Allemaal geen probleem voor de chaiffeurs. Tafel is deskundig in elkaar gezet en alle troep meegenomen.. Hulde!
fantastisch
Geweldige Advies en service.
Besteld, niet goed, zonder problemen retour, nadat eerst uitgezocht is of er dikkere kussens in het assortiment waren. We zijn uitgenodigd in de showroom, wat we zeker gaan doen.
Goede informatie tijdens ons bezoek in Amersfoort. De tuinset was goed verpakt en eenvoudig te monteren. Alleen jammer dat de parasol (het laatste exemplaar) uit de showroom was beschadigd. De binnenbuis zat vol krassen waarschijnlijk door het demonstreren. Na de koffie de parasol bij de kassa meegenomen en niet meer gecontroleerd. Helaas is daar niet op gewezen maar het product voldoet uitstekend.
Aan de telefoon vriendelijk geholpen en zo de weg gevonden naar het juiste aantal en de goede maat en dikte. De dag erna zaten we al op onze lekkere kussens op n evenwichtig kleurend terras.
Er miste 2 schroefjes bij een tafeltje. De volgende dag waren ze al in huis.geen gezeur of gedoe !!!!
Op zaterdag besteld en woensdag geleverd. Precies op tijd en goed geholpen en geinformeerd door de bezorgers
Telefonisch goede hulp gehad en tafel werd binnen 4 dagen geleverd. Aflever afspraak gaat zeer makkelijk en keurig in afgesproken tijdstip geleverd. Zeer leuke en nette bezorger.
Prima prijs kwaliteit. Prettige verkoop afhandeling. Zowel in de zaak als tijdens proces van aflevering. Een minpunt moet ik wel melden en dat is slechte telefonische bereikbaarheid. Hier moeten jullie echt iets aan doen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate