Klantvriendelijk en vakkundig personeel, waardoor zeer prettig online te bestellen.

Ik wilde 4 stoelen en 2 tafels online bestellen, maar had toch nog wat vragen. Bij het tweede telefoongesprek kreeg ik Karin Zandbergen aan de telefoon. Toen bleek dat ik ook via haar de order kon bestellen. Zij heeft er ook voor gezorgd dat de tafels gemonteerd afgeleverd zullen worden. Ook wist ze voldoende informatie over de desbetreffende stoelen en tafels te vertellen en ook qua onderhoud. Morgen wordt de bestelling afgeleverd en betaling bij aflevering! Het was heel prettig om met Karin Zandbergen zaken te doen. Onwijs goede medewerkster, met hart voor de zaak!! Vandaag zijn de tuinmeubels afgeleverd. Klasse!!

fijn, goed, snel en gezellig geholpen in de winkel en later aan de telefoonn.

Vakkundige mensen en klantgericht.

Goed assortiment en snelle levering

We zochten een opbergbak voor onze tuinkussens. Overal lange levertijden, maar bij Kees Smit stond hij gewoon op voorraad! Een paar dagen later is hij afgeleverd en de chauffeur was zo vriendelijk om de pakketten een behoorlijk eind verderop in de tuin neer te zetten. Zeer tevreden!

Prima service en klantvriendelijk

Telefonisch prima geholpen aan een product dat op de site niet meer leverbaar was.

prima bedrijf, goede service, aanrader!

Omruiling makkelijk te regelen en bezorging verliep prima!

Goede voorlichting, klantvriendelijk en prima winkel om een tuinmeubel te kopen

Zeer vriendelijk personeel en warme ontvangst met koffie en krenrenwegg? Personeel heeft verstandvan zaken en de koop werd prima afgehandeld.

Mooie meubels gekocht in de gastvrije winkel met vriendelijk en deskundig personeel.

Er is een ruime keuze aan tuinmeubilair dat overzichtelijk staat opgesteld. In alle rust hebben wij tuinmeubelen uitgezocht en zijn daarbij goed geholpen door het personeel. Het was de lange reis vanuit het zuiden van het land meer dan waard ! Nu kunnen we lang tafelen en lekker geniet in de tuin.

Snelle levering!

Goede ervaring, product snel aan huis geleverd

Super goede service en zeer tevreden!

Niet moeilijk doen als je niet tevreden bent Met de tuin meubels begrip tonen Dat vind ik belangrijk

Snel en super kwaliteit

Elke keer als we een bestelling plaatsen doen we dat online het gaat makkelijk en snel en de bestelling is er in 5 werkdagen!

Geweldige service

Alles was goed. Er was wel 1 ding, we hadden van te voren alles betaald. Toen de spullen geleverd werden, werd er weer gevraagd te betalen. We hadden de afrekening van de ing wel, maar het was fijn geweest als de chauffeur op de hoogte was geweest en we niet privé gevoelige informatie van onze ing app moesten laten zien als bewijs. Misschien als tip een betere communicatie tussen de chauffeur (bedrijf) en jullie.

Is goed zit goed

Leuk geholpen en aflevering ook uitstekend.

Service is prima

Onze tafel van 5 jaar oud ging kapot. Ondanks de verlopen garantietermijn werd er coulant gereageerd en kregen we 40% van de waarde terug. We hebben meteen een nieuwe tafel gekocht. Die is vlot geleverd en snel verrekend.

Service is prima

Helemaal top gegaan

Mooie producten, prima levering dus niets te klagen.

Gastvrij, ruime keuze

Vriendelijk ontvangen en ,na een rondje te hebben gelopen, heel vriendelijk geholpen. Echt weggegaan met een bestelling en een goed gevoel. Ook de levering was verassend snel dus ook daar erg gelukkig mee.

Prima.

Wij zijn netjes geholpen,en 5 dagen later konden wij buiten lekker zitten.En de bezorging ging perfect compliment voor de transporteur.

Ik wilde 4 stoelen en 2 tafels online bestellen, maar had toch nog wat vragen. Bij het tweede telefoongesprek kreeg ik Karin Zandbergen aan de telefoon. Toen bleek dat ik ook via haar de order kon bestellen. Zij heeft er ook voor gezorgd dat de tafels gemonteerd afgeleverd zullen worden. Ook wist ze voldoende informatie over de desbetreffende stoelen en tafels te vertellen en ook qua onderhoud. Morgen wordt de bestelling afgeleverd en betaling bij aflevering! Het was heel prettig om met Karin Zandbergen zaken te doen. Onwijs goede medewerkster!! Met hart voor de zaak.

Zeer plezierig!

Zowel mevrouw Demi als mevrouw Sinem hebben ons zeer prettig te woord gestaan en actie ondernomen. Daarvoor onze hartelijke dank.

Uitstekende online verkoop

Gebeld omdat ik niet kon vinden wat ik zocht. Zeer prettig geholpen en een passend alternatief werd snel opgestuurd met factuur en betaling achteraf. Opgestuurde voetenbankjes voldeden aan telefonische beschrijving. Helemaal tevreden!

Uitstekend geholpen en tevreden naar huis.

We zijn goed geadviseerd bij de aanschaf van een mooie parasol met bijpassende voet.

Deskundig en vriendelijke personeelsleden

Uitgebreid de tijd om tot goede keuze te komen. Ķlant gericht

geweldig

ik had een vraag voor kleur aanpassing van mijn oude tuintafel bij de nieuwe tuinstoelen, door een zeer begrip volle medewerkster perfect opgelost. Ga zo door met vriendelijke groet Jos

Mooie zaak deskundig personeel weet waar ze over praten

Comentarios sobre el Kiyoh