Prima kussens

Keurig verpakt! En snelle levering

Zeer snel en goed geholpen in de winkel en bij aflevering is alles keurig door het huis getild naar de achtertuin

Prima service.

Meubels waren top verpakt. Afspraakvinplannen voor de levering goed geregeld.

super mooi bankje zit er lekker

mijn bankje zit erg goed en makkelijk in elkaar zetten goede beschrijving al vaak tegen vrienden gezegd bij Kees Smit gekocht goede aflevering super bankje

Klantvriendelijk en vakkundig personeel, waardoor zeer prettig online te bestellen.

Ik wilde 4 stoelen en 2 tafels online bestellen, maar had toch nog wat vragen. Bij het tweede telefoongesprek kreeg ik Karin Zandbergen aan de telefoon. Toen bleek dat ik ook via haar de order kon bestellen. Zij heeft er ook voor gezorgd dat de tafels gemonteerd afgeleverd zullen worden. Ook wist ze voldoende informatie over de desbetreffende stoelen en tafels te vertellen en ook qua onderhoud. Morgen wordt de bestelling afgeleverd en betaling bij aflevering! Het was heel prettig om met Karin Zandbergen zaken te doen. Onwijs goede medewerkster!! Met hart voor de zaak.

Prima sfeer

Deskundig en vriendelijk personeel. Heel gastvrij met lekkere koffie en heerlijke krentenmik. Blij met onze aankoop.

Goed en snel geleverd

Een tuintafel gekocht en deze werd enkele dagen later al geleverd door een vriendelijke man. De avond voor de levering konden wij zien wanneer ze zouden komen leveren (tijdspad van 3 uur).

Geweldig, net als alle vorige bestellingen!

WIj hebben alleen maar positieve ervaringen met Kees Smit

Heel fijn geholpen.

Aardig personeel en heel behulpzaam. Heel veel keus. Breed assortiment. Top winkel!!

Fantastisch!

Thuisbezorgd tot in de achtertuin, super kwaliteit!

Prima hoor

Ik vond de website duidelijk, mooie producten wn ook wat we zochten, deze mooie tuinset. Gewoon prima, niets op aan te merken

Twentse Service is de beste Service

Accuraat, betrouwbaar, kun je blind op varen

Super tevreden!!

Geweldig veel keus ... heel fijn geholpen, zonder het gevoel te hebben iets te moeten kopen ... stoeltjes meteen meegenomen en heel blij ermee. Goede kwaliteit!! Later nog 2 online bijbesteld en ook dit ging soepel. Wij zijn tevreden en komen zeker nog eens terug als de vestiging in Venlo open is.

Klacht binnen 2 dagen keurig opgelost.

Hadden loungeset kussens gekocht ( zelf opgehaald) bij thuiskomst bleken 2 kussens niet oké. Na contact met Kees Smit klanten service in no-time alles keurig opgelost.

Uitstekende ervaring !

Vriendelijk, gastvrij en kundig personeel, aanrader !

Geweldig bedrijf, veel keus!

Zeer vriendelijk personeel. Goede service en aardige bezorger! Parasolvoet was niet goed en wordt omgeruild! Ook erg behulpzaam aan de telefoon! Kortom super!!!

Snel bezorgd en goed product!

Snelle levering, waardoor ik er snel lol van had. Makkelijk verpakt. Precies zoals ik verwachtte. Ik ben een zeer tevreden klant!

Erg tevreden met ons teak houten tuinset

Snelle en correcte levering. Goede communicatie. Prachtige kwaliteit meubels, waar we lang plezier van zullen beleven.

Mooie meubels en nette levering

De meubels zijn mooi van kwaliteit en het is fijn dat je je eigen bezorg moment kan kiezen. De bezorger was ook erg vriendelijk en zette de meubels neer waar ik wilde

Mooie meubels zoals je van Kees Smit kan verwachten

Voor de 3e keer bij Kees Smit tuinmeubels gekocht. Ze hebben weer goede kwaliteit geleverd. Tuinmeubels staan prachtig buiten maar zijn ook mooi voor binnen in huis. Veel keus online maar shoppen in de winkel is ook leuk. Behulpzaam personeel. Goede prijzen.

Super service en erg mooi product!

Levering, advies uitstekend. Wij raden Kees Smit bij onze vrienden aan.

Mooi bedrijf fijn geholpen, goed product.

Eigenlijk staat het allemaal al in de ene zin. Kees Smit meubelen heeft een ruim assortiment, met goede producten en goed persoon met ruime kennis en een luisterend oor. Klantvriendelijk met een bakje koffie en een fijne en goede afhandeling van de koop. (Ik heb niet alleen het dienblad gekocht)

Mooie zweefparasol; mooie prijs; snelle levering

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Verder alles zoals beloofd. Prima.

Onovertroffen

Ik werd netjes en vakkundig geholpen! Verder Hette iedereen ons welkom.

Netjes geholpen

Ze hebben een mooie grote showroom waar je op je gemakt kunt rondkijken. Mocht je vragen hebben staat er op elke verdieping wel iemand voor je klaar die rustig de tijd voor je neemt zonder opdringerig te zijn.

Comentarios sobre el Kiyoh