Mooie meubels en accessoires voor een prachtige tuin

We hebben de tuin en terras aangepakt en daarvoor de mooie aankleding bij Kees Smit gekocht. Goed advies, snelle levering, alles op voorraad en mooi op elkaar afgestemd!

100 punten

Super aardige mensen verstand van de producten, hulpvaardig en niet opdringerig, Toppie

Goede communicatie en after-sales

Eerste keer besteld bij Kees Smit, prima bevallen

Zeer vriendelijke en kundige verkopers, goede aftersales en bezorging!

Kundig, gastvrij op een commerciele doch prettige wijze.

Hele goede service en betrouwbaar!

Onze eerste ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen: Goede communicatie, goed en snel geïnformeerd over de bestelling en bezorging. Na levering van onze tuinset gelijk met klantenservice gebeld over een ruiling van een artikel. Werd vriendelijk te woord gestaan en kon het artikel ruilen zonder problemen en de planning voor de bezorging werd dezelfde dag al geregeld. Al met al een hele goede service!

Van bestelling tot levering een ware beleving!

Vanaf de bestelling werd ik als klant in elke stap meegenomen in het proces. Ik kon zelfs het aflevermoment zelf kiezen. Erg prettig! Chauffeurs waren zelfs n uur te vroeg ;)

Super winkel

Het is net of je thuis bent. Bij binnenkomst top ontvangen en al het personeel is super vriendelijk en netjes. Ze nemen echt de tijd voor je. Kinderen kun daar spelen en als ouder kun je er nog wat drinken. Echt top winkel. Gr Erik

Mooie tuinset binnengekregen

Wel duur, maar de bezorging verliep soepel en het was erg handig dat er online een filmpje beschikbaar was om te zien hoe de tafelpoten aan de tafel bevestigd moesten worden.

Super snelle kwam de bestelling

Kdurig op de afgesproken tijd en snel geleverd top

Super, top geregeld

Bestelling en levering binnen 1 week. Nadat bleek dat een deel van de lounge set beschadigd was, was 1 telefoontje genoeg om alles in orde te krijgen. Nieuwe deel ook weer binnen 1 week geleverd. Top!!

Prachtige loungeset

Goede kwaliteit, snelle service. Nu een loungeset aangeschaft. Vorig jaar al een eettafel met stoelen. Mooie kwaliteit, zeer tevreden!! Kom hier zeker weer terug.

Fijne winkel.

Heerlijk rustig en op het gemakkie gewinkeld, lekker bakje koffie van Kees. wat meubeltjes uitgezocht en gekocht jullie krijgen van ons een blije emoji

Fantastisch!Vanaf het begin bezoek.

Klantvriendelijk. Prettig contact ihb verkoper Ronald. Bijzonder. Bezorger op tijd en de spullen waren goed verpakt. Heel tevreden dus. Geef dit natuurlijk door aan anderen. Positief!

prima geholpen in de winkel, spullen geleverd zoals afgesproken en voldoet aan al onze verwachtingen

Doen wat er is afgesproken en een goede kwaliteit van de producten die wij gekocht hebben. Daar houden wij van.

Goed geholpen, ruime keuze

Diverse zaken bekeken, maar het assortiment, de ruime moderne showroom en vakkundige gastvrije hulp zorgde er wel voor dat we geslaagd zijn voor een mooie set diningstoelen. Wat de tafel betreft, daar zou nog een tip zijn om meer mix & match aan te bieden als je het blad wel mooi vindt maar de poten niet of andersom.

Goed geregeld

Van onze 4 jaar oude dining stoel was het scharnierpunt van de rugleuning afgebroken. Na dit probleem te hebben voorgelegd, kregen we zinder verzendkosten een nieuwe toegestuurd. Helaas was dezelfde kleur niet meer leverbaar. Perfecte service. Mvg TonnieKG

verwarmend

Een prettige en vakkundige verkoper met plezier in zijn vak en de kwaliteit om goed met ons als klant en liefhebber van jullie bedrijf om te gaan

Behulpzaam en klantvriendelijk

We wisten al welke loungeset we wilde hebben, alleen een matching eetset moesten we nog zoeken. We mochten slepen met stoelen, kussens en tafels om uiteindelijk de goede set bij elkaar te vinden. De medewerkers vonden alles normaal en hielpen mee met het sjouwen. Uiteindelijk een goede deal kunnen doen en enkele dagen later is alles afgeleverd. Er bleek bij aflevering een loungetafel erg beschadigd te zijn (na uitpakken), die wordt na een belletje omgeruild voor een nieuwe. We zijn erg tevreden met het contact, de winkel en de klantenservice. Echt een aanrader!

Geweldige Service!

Vanaf het uitzoeken tot aan de levering gewoon super netjes afgewerkt. Geweldige bediening op het filiaal Almelo!

Mijn bestelling vlot ontvangen en alles klopte zoals het op de foto eruit zag.

De tuintafel ziet er mooi uit en ik ben er blij mee

Goed advies

We wisten niet zeker welke stoelen nu eigenlijk het meest geschikt waren maar mer een adviseur was het snel duidelijk,

snelle en goede afwikkeling van de bestelling

zie boven

Prima ervaring

Levering en product ok.

Toppie

Goede online zoekmachine en presentatie van de producten. Goede afwiiseling van de aankoop, en snelle thuisbezorg service.

Comentarios sobre el Kiyoh