Top stoel

Mooie stoelen gekocht die heerlijk zitten en prachtig in de tuin staan.

Gewoon goed! dus eigenlijk perfect :)

Op zondag mijn bestelling geplaatst, dinsdag in huis! En dat terwijl de aangegeven levertijd eigenlijk langer was. Leuke verrassing! Na aankoop ontving ik per e-mail een leuk en handig filmpje hoe het product te gebruiken. Service! En bij verzending geen verspilling van papier, dus niet doos in doos.

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.

Bij levering van onze loungestoelen bleek dat er een kras op een van de stoelen zat. Gelijk hierover gebeld en een foto gestuurd. Binnen een dag ontvingen we een mail met een bevredigende oplossing. Niets dan lof voor deze aanpak, maar ook voor de prettige wijze waarop wij te woord zijn gestaan en zijn geholpen in de winkel.

super geholpen

geweldig geholpen, vriendelijk, aardig, duidelijk en kwaliteit. niets aanbetalen en aan de deur afrekenen.

Goed is gewoon goed

Goed is gewoon goed

Prima van order tot levering

Makkelijk bestellen en de rest gaat vanzelf

Vakkundig geholpen.

Na het uitzoeken van een nieuwe tuinset met kwaliteitstafel en kussenkist werd alles volgens afspraak op de juiste dag en tijd thuis geleverd, het uitpakken en monteren van tafel en kist was een fluitje van een cent, prima zaak waar ik zeker terugkom.

Goede service en mooie kwaliteit

We hadden de bestelde stoelen en tafel snel in huis. Een van de stoelen had een beschadiging, maar die wordt snel omgeruild voor een nieuwe. De stoelen zitten heel lekker.

Prettige ervaring

We zijn blij met de nieuwe lig bedden, de vriendelijke verkoper John en de prijs. Wel even paar dagen wachten voordat je echt ligt maar ook hier op afgesproken datum en tijdstip

Mooi assortiment, goede service

Al regelmatig mooie tuinspullen uitgezocht. Altijd duidelijke informatie en goede service. Vlot en netjes bezorgd.

Alles in 1 x goed

Mooie grote winkel waar het gehele assortiment bekeken kan worden. Daarnaast is er veel kundig, niet opdringerig personeel. Uiteindelijk online besteld. Netjes op afgesproken dag geleverd. Kortom: alles in 1 x goed.

Alles perfect

Goede producten voor scherpe prijzen, snelle levering met aardige chauffeur en top service.

Top service!

Mooie winkel, vriendelijke medewerkers, lekker kopje koffie, mooi tuinmeubilair en keurige bezorgservice. Top!

Uitstekend advies gehad van een vriendelijke en goed gemotiveerde mevrouw Anja (was top). Dit heeft geresulteerd in de aankoop van de Hartman tafel. Daarna gezellig een kopje koffie gedronken met daarbij een heerlijke krentenwegge. De zeer vlotte levering is zeker in deze tijd heel bijzonder! Dit was voor ons een leuke en gezellige aankoopervaring!

Na het kopen van een stoel met kleine schade wordt er zeer adequaat en duurzaam gereageerd. Niet de stoel ophalen en, zoals zo vaak gebeurd, vernietigen, naar een vergoeding in euro’s en het opsturen van een lakstift. Top!!

Super snelle levering . Zeer tevrede met het resultaat

Goed advies snelle service

Zit heerlijk

Maakt mijn palletbank helemaal af

Prettig geholpen en goede service

Wij zijn erg goed geholpen en hebben goed advies gekregen bij onze keuze voor een tuinset.

Goede info; goede levering

Wij zijn door verkoper Andries uitstekend geholpen en goed geïnformeerd bij de aankoop van onze tuinstoelen. Eveneens het advies hoe onze oude teaken tuintafel op te knappen was perfect. Ook de levering was tijdig en goed verzorgd.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door een medewerker die goed heeft geluisterd naar wat ik nodig had.

Super service, vooral bij klachten, snel opgelost

De tafel wordt ook bij defect aan de tweede tafel zonder zeuren opgelost. Super goed.

Mooie winkel en prima advies.

Heb een mooie tuintafel gekocht, de tafel heeft het juiste formaat en staat op de steiger aan het water.

Goede hulp in showroom

Goede hulp in showroom