Super geholpen

Wisten wat we wilden hebben, dus was de keuze snel gemaakt, goed advies over het onderhoud en klaar was het.

prima verkoper en correcte levering.

De verkoper begreep wat wij zochten en heeft ons goede informatie over het artikel gegeven. De afspraken over de levering waren duidelijk en de levering vond keurig op de afgesproken tijd plaats. De chauffeur leverde de artikelen netjes af.

Uitstekende service.

Heb onlangs een mooie parasol met voet besteld. Keurig op tijd geleverd. Helaas bleek de parasol veel te groot. Het doek liep te ver door naar beneden waardoor de parasol niet in de tafel gezet kan worden. Volgende dag retour geregeld. Uiterst vriendelijke dame aan de telefoon gehad. Heel prettig gesprek. Keurig binnen 3 dagen een mail ontvangen van de transporteur. Nu nog wel ophalen, maar tot nu toe super tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen. Jammer dat de parasol niet paste.

Goede service en snelle bezorging

Veel keus in de showroom vakkundige uitleg door de verkopers. Snelle levering, zeer tevreden.

Helemaal goed!

Zeer tevreden. Goed advies, bestellen en bezorgen ging makkelijk en snel. Dik tevreden dus!

Goed en vriendelijk geholpen, blij met onze aankoop!

Na een dag lang door verschillende tuincentra gesjokt te hebben, op zoek naar die ene perfecte bartafel set die we maar niet konden vinden, besloten we om nog even langs te rijden bij Kees Smit in Amersfoort. En dat bleek een goede keuze: waar wij zelf maar 2 mogelijkheden zagen voor een set op ons balkon -waardoor de vrijwel alle sets net iets te groot waren voor ons balkon-, liet een ontzettend vriendelijke medewerker ons nog een andere mogelijkheid zien, en opeens was er een nieuwe zee aan mogelijkheden! Uiteindelijk gekozen voor de Rough Bartafelset met 4 barkrukken, en wat zijn we er blij mee! Het weer werkt nog niet echt mee, maar daar kan deze set prima tegen en zodra het weer het wel toelaat, zitten wij tot in de late uurtjes lekker te dineren en borrelen op ons balkon. Onwijs blij mee dus!

professionee;l en efficient

vriendelijk personeel, snelle levering en goede oplossing bij klachten!

Snel en vakkundig geholpen .

Voor stoelen gekomen en uitstekend geholpen .

Fijne ervaring in totaal!

Goed geadviseerd door Johan, zeer prettig te woord gestaan. Mooie kwaliteit tuinmeubelen, snel handelen en direct mee genomen. Wij zijn dik te vreden. In presale, sales en after sale. Tot snel want we hebben meer nodig .

Heel erg tevreden

Ben goed geholpen via de telefoon ben erg blij met onze buiten bank. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail 3n werd gebeld voor een tijd van levering Super klant gericht!

Goede keus, prima service en snelle bezorging

De mooie winkel heeft een ruim assortiment van goede kwaliteit. Het personeel laat je rustig kijken, en is direct beschikbaar als je er om vraagt. Afhandeling met koffie en snelle levering.

Goede service!

We hebben mooie tuinstoelen besteld. Vlot geholpen. Nu staan ze te pronken in onze tuin.

Naar volle tevredenheid

Wij kwamen in een winkel met een groot aanbod van tuinmeubelen. Alle meubelen zijn zeer overzichtelijk in de winkel opgesteld. Verrassend was ook dat we vrij waren om een willekeurig artikel mee te nemen naar een andere opstelling. De medewerkers waren allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk. Helemaal top, Kees Smit tuinmeubelen.

Nergens beter, attenter, actiever, vriendelijker en meedenkend personeel ervaren dan hier

Snel en vriendelijk

Eerder al een parasol met voet besteld. Ging snel en prima bezorging. Daarna mooie stoeltjes besteld, maar die moesten helaas terug. Ze passen niet bij de rest van mijn tuinmeubilair. Aardige klantenservice.

Leuk geholpen, snelle levering

Prima!!

Mooie showroom, bekwaam personeel, goed advies , gratis koffie makkelijk parkeren.

Wij hebben na veel wikken en wegen bij diverse winkels een mooie tuinset gevonden bij Kees Smit in Amersfoort. We zijn zeer tevreden over de onderhoudsvrije tuintafel, en de mooi gevormde Aluminium stoelen. Deze zijn ook onderhoudsvrij en licht in gewicht, en stapelbaar. Goede service en snelle levering.

Aandacht en kwaliteit!

We kochten dit keer een eenvoudig tuintafeltje. Maar de aandacht voor ons was even groot als bij de duurdere aankopen. Fijn! Dr kwaliteit van het tafeltje is prima. Echt blij mee en…. heel snel geleverd!

Vakkundig, zeer service gericht! Een weldadige ervaring!

Hartelijke ontvangst, door de winkel heen al het personeel welk je van dienst wilde zijn. Uiteindelijk geholpen door een allervriendelijkste en vakkundige dame. Na informatie hoe ik onze gekochte teak tafel moest onderhouden werd ons gratis een fles teak sealer toegestuurd. Een familie bedrijf zijn is 1, maar om het ook zo door de koper te laten ervaren is een tweede. Onze grootste complimenten! We waren zeer aangenaam verrast, voor en achter de schermen is alles zeer goed en vakkundig geregeld.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Service is prima, bezorgers waren er volgens afspraak.

Ik heb een parasol met voet besteld. Kon kiezen wanneer dit bezorgd zou worden. Alles is precies volgens afspraak gelopen. Aardige bezorgers ook. Gaven ook nog wat tips mbt de parasolvoet. Prima eerste ervaring!

Mooie zaak met goede service. Levering niet compleet, wel adequaat opgelost

Prima zaak

Voortreffelijk geregeld en geleverd

Voortreffelijk geregeld en geleverd

Duidelijke instructie en mooi product

Levering op tijd. Via e-mail instructiefilmpje voor montage ontvangen.

Vriendelijk en erg behulpzaam personeel

Geholpen door een enorm vriendelijke en behulpzame mevrouw. Ook heel erg blij met onze eettafel voor op het balkon. Heerlijk bijkomen na een lange stressvolle werkdag op het balkon in de zon.

Comentarios sobre el Kiyoh