Mooie collectie en snelle goede service

Mooie meubels en vooral fantastische service

Door ongelukje viel glasplaat kapot, bij het vragen wat een nieuwe glasplaat kost en reden waarom, kregen wij als service nieuwe glasplaat aangeboden.

Vriendelijk en behulpzaam

We konden rustig door de winkel wandelen, af en toe vroeg een verkoopster of zij iets voor ons kon betekenen. Na een uur gekeken te hebben, vroegen om wat advies. Alles zeer professioneel in een hele prettige sfeer.

Zeer snelle en goede klantenservice

Had een kapotte stoel die nu niet meer leverbaar is, oude kapotte stoel inleveren en een andere uitzoeken die ook erg goed bevalt.

Topservice

Ik was de lader kwijt van mijn parasolvetlichting. Een telefoontje met mijn vraag of ik een nieuwe kon bestellen. Gelijk werd er gratis een nieuwe lader opgestuurd.

Kwaliteit en service perfect !

Snelle levering.

Prima ervaring en voor herhaling vatbaar

Prachtige tafels gevonden met prima hulp van de verkoper. Hij gaf ook tips voor onderhoud en het monteren van de tafels.De levering ging snel en beide tafels staan op hun plek in de tuin en buitenkeuken.

Klantgericht met goed advies

Na lang overwegen bij Kees Smit een lounge bank plus stoelen gekocht. Alle verkopers hebben mij goed geholpen. Het gebruiken van de aanhanger is helemaal top.

Wat zijn wij blij met onze set, allebei de sets!

Snelle en perfecte order afhandeling.

Order online besteld, direct opgepakt, betaling onmiddelijk geregeld en aflevering keurig met klant afgestemd.

Geweldige snelle service

Top ervaring snelle service

Goede service,vriendelijk

Gelijk bij binnenkomst,goede morgen komt u verder enz. Mooie zaak ,alles netjes, koffie aangeboden. Prima!

Op tijd en alles klopte

Wat was het handig om in de webshop van Kees Smit tuinmeubelen een parasol te bestellen! Hij werd snel bezorgd en was goed verpakt. Ik had er ook een zware voet bij besteld en de bezorger was zo vriendelijk hem met zijn steekwagentje via de voordeur naar de achterdeur te rijden en hem daar in de tuin neer te zetten. Super fijn. Later er nog een hoes bij besteld en die kwam ook snel.

Goed geholpen in de winkel.snelle levering.goede kwaliteit artikelen

Dit keer een eettafel en stoelen gekocht. Eerder enkele jaren geleden een lounge set. Prima service, kwaliteit. Dit keer 2 stoelen bij aflevering licht beschadigd. Komen gewoon snel nwe voor. Snel en prima opgelost

Prima winkel en behulpzaam en vriendelijk personeel!

we zijn gastvrij ontvangen en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Mooi bedrijf om daar ook rond te lopen in Amersfoort. Deskundige medewerkers en duidelijke uitleg over de zweef parasol die wij gekocht hebben. Een aanrader! .

Snelle levering van mooie kwaliteit tuinmeubels

Ruim assortiment aan tuinmeubelen, waardoor we snel konden slagen voor een mooie tuinset die voldoet aan onze wensen. Binnen 5 dagen is de tuinset geleverd!

Snelle levering van mooie kwaliteit tuinmeubels

Zeer gemoedelijke sfeer

Vanaf dat je binnenkomt voel je je welkom. Iedereen heeft en neemt de tijd voor je. Wat een fantastisch mooie en super grote speciaalzaak! We zijn dan ook heel tevreden en hebben een mooie loungeset en extra Hartman kussens gekocht. We werden zelfs tijdens de administratieve afhandeling verblijdt met cappuccino en krentenwegge! Zeer goed en warm aanbevolen!

Uitstekende garantie

Problemen met twee kussens van mijn loungeset en mijn tuintafel. Voor beide nieuwe ontvangen, zonder problemen. Zou niet snel naar een andere tuinmeubelzaak gaan.

Geweldig komt afspraken na en bellen als de klant de deur niet open doet echt top.

Vele bedrijven kunnen jullie voorbeeld volgen.

super

We werden heel vriendelijke ontvangen. konden op ons gemak rondkijken. Koffie met plakje krentenwegge was heerlijk. We werden goed geadviseerd en kregen alle tijd om tot een voor ons goede keuze te komen. levertijd binnen een week!!! Geweldig.

goed spul

Vriendelijk personeel en goede levering

Comentarios sobre el Kiyoh