prima service

Zeer tevreden, het personeel is erg hulpvaardig en enorm geduldig Wij gaan zeker weer naar Kees Smit als we iets nodig hebben

Alles goed!

Aan telefoon vriendelijk, levering zoals gepland. Geen bijzonderheden maar alles gewoon prima!

Prachtige mooie showroom

Vriendelijk personeel. Eerlijk advies. Een aanrader voor iedereen.

Fantastisch!

Positief verrast van alles, overzichtelijke nette en ruim opgezette winkel met tuinmeubelen in alle prijs klasse, fantastisch vriendelijk en vakbekwaam personeel die je helpen, adviseren of gewoon vriendelijk een praatje maken. Gelegenheid voor een heerlijk bakje koffie. Ik raad Kees Smit zeker aan, veel keus voor iedereen wat wils!

klantvriendelijk en snel

onlangs een schade met een stoel, buiten de garantietermijn gehad. E.e.a. werd snel afgehandeld door de klantenservice op een vriendelijke en efficiente manier. Er werden ook geen kosten in rekening gebracht. Heel tevreden over afhandeling.

Professionele service en heel inspirerend!

Top kwaliteit van producten en veel keuze.

Fijne winkel om tuinmeubelen te shoppen

Ben tevreden over het assortiment en ben op een leuke manier geholpen. Een gratis kopje koffie doet wonderen.

Goede ervaring, levertijd niet helemaal volgens afspraak

Alles goed geregeld tot aan bestelling. Helaas werd het artikel niet geleverd in de afgesproken week en moest er zelf achteraan om een afleverafspraak te krijgen. Klantenservice is trouwens top, na iets te lang in de wacht werd mijn vraag goed behandeld en was er een paar uur later al contact met de transporteur.

Adembenemend

Buiten de bijzonder deskundige hulp in de winkel, ook bijzonder snelle levering van ons fantastische eettafel met stoelen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast goede tips mbt de verzorging van de eettafel! Dit alles digitaal verzorgd!! Kortom, ik raad een ieder aan om zeker bij Kees Smit zijn tuinmeubelen te kopen! Mvg Erica de Jong

Leuke winkel, goed personeel (niet te opdringerig) grote slagingspercentage kansen. Ben tevreden

Ben blij dat ik de afstand niet echt een probleem vond

Top service en uitstekende producten!

We zijn geduldig geholpen en hebben de gekochte tuinset binnen een paar dagen thuis bezorgd gekregen. Via de mail stuurde Kees van tevoren een instructiefilmpje over het in elkaar zetten van het meubilair, erg attent. De winkel is een aanrader!

Wij zijn door een vriendelijke wat oudere dame geholpen. Tuinstoelen werden binnen 1 week geleverd ( wij waren bij Tuinmeubelland al 4 maanden bezig, maar de levering werd 5x verplaatst) Kees Smit staat voor wat ze zeggen, wij zijn erg tevreden en adviseren iedereen om naar Kees Smit te gaan, ruime keus voor elk budget.

Vriendelijke service met een ruim assortiment!

Niet opdringerig maar eerlijk advies. Meedenken met de combinatie tafel / stoelen. We hebben geen enkel moment druk / pressie ervaren. Prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, bestelling op afgesproken tijd door een vriendelijke bezorger. Alle complimenten voor Kees Smit en zijn team! We komen zeker een keer terug!

Helemaal tevreden!

Met een paar familieleden mooie parasol besteld voor m'n zwager. De bezorging zou na de verjaardag zijn maar na een mailtje hebben ze meteen geregeld dat het op de verjaardag bezorgd werd. Super fijn! Parasol zelf van zeer goede kwaliteit dus een zeer geslaagd kado.

Heel vriendelijke personeel. En ook die het komen brengen.

Ik heb heel goede ervaring . met Met de tuin meubels ben er heel erg blij mee. Ik zal zeker andere mensen naar Kees Smits sturen om daar eens te gaan kijken. Qant de winkel vindt ik heel mooi. En zeker goed over zichtelijk.

Fijne winkel en leuk geholpen

Prachtige zaak met mooie tuinmeubels en fijn personeel die je leuk te woord staan en de tijd voor je nemen. Al met al 2 uur binnen geweest en week later prachtige set in de overkapping.

Ruime keuze met super service

Prachtige uitgebreide showroom, goed geholpen met vakkundig advies. Ook service omtrent de levering was goed!

Super goed geholpen!

Na eerst even rond gekeken te hebben kwam er een vriendelijke adviseur naar ons toe. Hij vroeg of hij ons kon helpen. Na ons verhaal werden naar de verschillende meubels gebracht die bij onze smaak zouden passen. Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met een tuin- en loungeset! Daarbovenop nog een leuke korting gekregen. Deze week de meubels ontvangen en gelijk in elkaar gezet wat eenvoudig ging. Kortom, super geholpen en kunnen nu genieten nu van het mooie weer :)

De keuze is reuze

Grote, keurige winkel met heel veel keus. Super aardige ontvangst met een kopje koffie en krentewegge. Het personeel is zeer hulpvaardig.

Leuk dagje uit en de mooiste tuinmeubelen!

Zoveel keuze, mooi opgesteld en super aardig geholpen. Deze ervaring maak je niet vaak mee. Het leek wel een dagje uit voor ons. De dame die ons hielp werd ook enthousiast en we zijn super leuk geslaagd voor de meubels voor onder onze veranda. De bezorging verliep erg vlot. Helaas is de veranda nog niet klaar en moeten wij geduld hebben.

Vakkennis

Door juiste vraagstelling heel goed advies.

Makkelijke site en zeer snelle levering!

Na lang zoeken naar de juiste kussens voor onze loungebank, terecht gekomen op jullie site die zeer makkelijk in gebruik is. Je wordt op de hoogte gehouden via email wanneer de levering afgeleverd wordt. De Kussens waren ook snel binnen. Kortom dik tevreden over dit bedrijf.

Goede service, snelle levering

Prima voorlichting in de winkel, goede kwaliteit parasol en snelle en correcte levering

Na aflevering van onze parasol bleek de voet te licht. Deze werd zonder problemen omgeruild.

Prachtige collectie en vakkundig personeel!!

Weer heel goed geholpen om de juiste keuze te maken! Wat een prachtige collectie, slagen lukt altijd!!

Comentarios sobre el Kiyoh