Een heel tevreden klant die enorm blij is met haar aankoop!!!!

Op zaterdag een leuk bistrosetje gekocht. Leuk geholpen in de prachtige showroom in Amersfoort. En wat een keuze zo veel mooie spullen. Gezellig en stijlvol ingericht. En nog geen week later staat het al in de tuin. Wat wil je nog meer??

Prettig en deskundig

Voor het eerst bij Kees Smit, mooie produkten en goede sfeer in de winkel. Aanbevolen filmpje over onze aanschaf, zweefparasol van Gratz niet te zien. Telefoontje hierover willen plegenmaar dat duurde erg lang. Dus ...opgehangen.

Uitstekende sevice

Persoonlijk advies

Super snelle service!

Onze doppen onder de louncheset in Spanje ware door de zon gesmolten, een telefoontje, uitgelegd en drie dagen later ontvangen in Spanje! Zo hoort het top gedaan Kees Smit!

klantvriendelijk

Super geholpen en zeer service gericht naar de klant. Mooi product met snelle levering.

Erg klantvriendelijk en behulpzaam in de winkel als ook bij de bezorging van onze nieuwe tuinmeubels

Wij zijn erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan in de winkel en ook de bezorging van de tuinmeubels ging vlot. De bezorger was vriendelijk en attent.

Absoluut goed

Zeer snelle service

Fijne winkel en goed personeel, zijn vriendelijk geholpen, wacht tijd was 5 dagen maar na 3 dagen hadden wij ons tete a tete bankje al binnen, super blij mee

kwaliteit in de breedste zin

Mooie winkel in Amersfoort, overzichtelijk, heel vriendelijk en deskundig personeel. Warm ontvangst en waar maak je dit nog mee ... gratis koffie met wat lekkers! Wat een fijne winkelbeleving. Daarnaast alles netjes volgens afspraak afgeleverd.

Goed advies en snelle levering

Na een goed advies hebben we een mooie set uitgekozen, de Intenso Milano stoelen met een ovale Rough tafel. Deze werd snel en netjes geleverd. Heel blij met deze aanvulling op onze nieuwe tuin.

Topbedrijf, vriendelijke en vakkundig personeel

We zijn heel vriendelijk geholpen en na afloop kregen we gratis koffie met krentenweger.

Erg positief

Goede en vriendelijke service. Levering snel en duidelijke communicatie.

Mooie schone winkel. Goede uitraling

Mooi en overzichtelijke schowroom. Goede uitleg. Makkelijk bestelen dachten de stoel alleen zo mee te nemen. Snel geleverd. Nog voir onze vakantie ... Binnen 3 dgn. Super servive.

Goeie en snelle service

Hangstoel uitgezocht en kon hem direct meenemen! Top!

Top bedrijf

Alle bestellingen snel en goed verpakt geleverd. Kon het pakket goed volgen.

Fijne hulp en snelle levering

wij zijn heel prettig geholpen door Gerhard in Almelo. Fijne man met eerlijk en het juiste advies. Wij konden een showroom model tafel kopen en bijpassende stoelen die vanuit het magazijn moesten komen. beide konden we dezelfde dag nog ophalen en het stond met het mooie weer gelijk in het weekend op ons terras.

Prima geholpen. Binnen een aantal dagen afgeleverd. En allemaal op een klantvriendelijke manier.

Geheel tevreden

Bij andere tuinmeubel winkels waren de tuinsets niet op voorraad. Leverbaar voorjaar 2022. Maar bij Kees Smit niet! Op voorraad en afgeprijsd. Aardige verkopers hielpen ons met onze keuze.We zijn nu de trotse eigenaar van een kwalitatief goede tuinset en het werd na 4 werkdagen al geleverd. Netjes ingepakt zodat er niets beschadigd kon worden.

Goede service, snelle levering

Ik heb een goede service ontvangen en een snelle levering. Zending was goed verpakt, er is duidelijk gecommuniceerd wanneer de levering zou plaatsvinden. De producten zijn mooi en erg naar onze smaak.

Service, levering, producten, allemaal uitstekend!

Erg blij met de service in de winkel, levering en de loungebank en stoelen.

Snelle levering, hele mooie tafel!

De tafel kon op z'n vroegst een week na de bestelling geleverd worden op een door ons gekozen dag. De bezorger kwam wel 2 uur eerder dan het aangegeven tijdvak. Met het gemailde instructie filmpje was de tafel nog makkelijker in elkaar te zetten. Het was alleen jammer dat het blad verkeerd om in de doos zat waardoor we het blad eerst nog moesten omdraaien. Hele mooie tafel!

prachtige tuinmeubels, een plaatje op ons balkon

Vlot geleverd, zorgvuldig ingepakt, vriendelijke bezorger, stond om 6;30 uur in de ochtend al geparkeerd om te leveren! Omdat hij een half uur eerder was dan afgesproken, werd er niet aangebeld maar vriendelijk gewacht tot er iemand naar buiten kwam.

Een uitstekende keuze uit een gigantisch assortiment

Deskundig advies met geduld waarin wordt meegedacht met ons, waardoor we echt het gevoel hebben dat we een juiste keuze gemaakt hebben. En de levering was snel (binnen een week) en netjes uitgevoerd door het transportbedrijf.

Goede en flexibele service

Online een tuinset gekocht, levering ging binnen de aangegeven periode. Op de dag voordat de set geleverd zou worden kwam ik erachter dat ik op het levertijdstip niet thuis zou zijn. Ik heb op de ochtend van levering gebeld en kreeg de transporteur snel aan de lijn (geen eindeloos menu of een computer). Ik wilde de levering verplaatsen naar een andere dag, maar ze hadden nog een betere optie door direct te bellen met de chauffeur en die heeft zijn route wat aangepast waardoor hij een uur eerder bij mij was. Tuinset was keurig verpakt en voldoet aan de verwachtingen

Geweldige kwaliteit en service

Snelle levering en reeele prijs kwaliteit verhouding. Overzichtelijke site en makkelijke bestel procedure. De instructie mail en video’s zijn een fijne en duidelijke aanvulling.

Comentarios sobre el Kiyoh