Mooie kwaliteit!

De stoelen zijn van mooie kwaliteit en ze waren snel binnen gekomen.

Prima geholpen, zowel in de winkel als telefonisch.

In de winkel opzoek naar een hangstoel, keuze in overvloed. Naar huis met een hangstoel en een lounge setje ( konden we niet laten staan). Binnen 5 dagen bezorgd, netjes binnen gebracht. Bij het in elkaar zetten hadden wij problemen met de pootjes. Telefonisch contact gehad met Kees Smit, telefoniste heeft ons prima en geduldig geholpen. Achteraf bleek dat er verschillende zakjes met grote en kleine bouten waren geleverd. Probleem opgelost.

Goed geholpen!

Fijn geholpen, veel keuze en mooie stoelen gekocht.

Nette en betrouwbare leverancier

Nette en betrouwbare leverancier. Je zou dit nog kunnen uitbreiden door de tuinset als bijhorende service ook in elkaar te zetten op locatie en het verpakkingsmateriaal mee te nemen.

Geweldige zaak.

Je merkt het al met het inrijden van de parkeergarage: ruime plaatsen. Schoon, geen rondslingerend zwerfvuil. In de zaak zelf alles zeer verzorgd. Vriendelijk te woord gestaan. Deskundig advies gekregen, geen opdringerige verkopers. Wij voelden ons bijna gasten in plaats van klanten. De perfecte espresso van Kees met krentenmik werd ook erg gewaardeerd. De tuinstoelen werden ook snel bij ons bezorgd.

goede uitleg in de winkel

Goed geholpen, duidelijke uitleg, behulpzaam. Goed meegedacht. Topproduct!!

Snelle, betrouwbare en eerlijke service

Geven juist advies, niet wat het duurste is maar wat het beste bij je tuin past! Snelle levering en persoonlijke aandacht tijdens het uitzoeken van de tuinmeubels

Goede service snelle levertijd( binnen 5 dagen) Veel keuze!

Wat een mooie winkel.

Alles mooi overzichtelijk, vriendelijke mensen. In een woord TOP.

Alles is gericht op prettig winkelen.

Ik weet niet wat je nog meer kunt wensen. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Dat begon al met Sieta aan de telefoon. Ze dacht mee en gaf meerdere opties. Het aanbod in de winkel is meer dan goed. En de koffie met een extraatje eerlijk.

Vriendelijke ontvangst, deskundig personeel in een super nette showroom!

Goed en vakkundig geholpen

mooie kwaliteitsproducten

Twee keer een loungebank besteld bij KS Levering zoals afgesproken en de kwaliteit echt top!! Dikke kussens die heerlijk zitten en niet synthetisch voelen. Kortom héél blij met de banken en KS

Goed geregeld

Kwaliteit is goed en snel gebracht, dus uitstekend geregeld!

alles keurig netje geleverd

zoals afgesproken kwam alles netje op tijd binnen..

Veel keus en goede service

Mooie winkel. Vriendelijk personeel. Mooi tuinset gekocht. En later online nog een bijpassend tuinkastje erbij besteld. Verbaasd dat een kastje van bijna 500 euro als een IKEAbouwpakketje bij mij thuis bezorgd werd door postnl. Maar staat nu uiteindelijk te pronken in mijn tuin. Erg blij ermee!!

Vriendelijke mensen en goede service

Super service

Super goede service. Problemen met stoelen heel snel naar ieders tevredenheid opgelost. Super blij mee

Super snelle levering!

Helaas was er geen voorraad in de winkel, dus voor niets naar Amersfoort gereden, maar aldaar meteen online besteld door het personeel en 2 dagen later al in huis! Zeer tevreden ober de kwaliteit.

Toppie

Uitstekend!

Snel geleverd. Stoel zit heerlijk en is precies zoals op de foto’s

Goed geholpen en snelle levering

Precies wat we zochten!!

Mooie winkel, groot maar overzichtelijk. Veel personeel dus altijd wel iemand die je kon helpen. Veel keuze. Precies gevonden wat we zochten. Tafel en stoelen snel in een huis dus een week later hadden we al plezier van onze nieuwe tuintafel. Ook al veel complimenten gehad van andere mensen:)

Vriendelijk en deskundig personeel en mooie tuinmeubelen.

Hartelijk ontvangen, ruim en mooi assortiment. Goede prijs/prestatie.

snelle service, goede uitleg, goede kwaliteit

uitstekend geholpen, aanvankelijk iets te kleine parasol gekocht, makkelijk te retourneren en een grotere gekocht

Prettig contact met gedetailleerde en betrouwbare informatie.

Prettg contact, kundig, correct en gastvrij.

Comentarios sobre el Kiyoh