Warm welkom, groot aanbod.

Vanaf binnenkomst zijn er heel vriendelijke mensen die je welkom heten en de weg wijzen. Geen opdringerige verkopers. Keurig netjes. Aangename temperatuur in de winkel. Fijn om te winkelen. Voor de kinderen een plek om te spelen. Niet te vergeten: de koffie en krentenwegge tijdens het afronden van je aankoop, heerlijk!!

Erg vriendelijk en behulpzaam

Het ontvangst door het personeel, tijdens mijn bezoek was zeer prettig te moeten. Zelfs zo dat het mij opviel. Precies op de juiste momenten stond men voor mij klaar of lied mij juist met rust.

Eerste bezoek en meteen raak op alle fronten!

Goed ontvangst! Ook bij de drinkgelegenheid. Zeer ruime keuze, goede hulp en ondanks de mededeling dat we er nog een nachtje over wilde slapen nog een flesje water mee voor de terugreis. Vriendelijke dame die ons geholpen heeft met tillen van links naar recht om kleuren te matchen. Er waren ook wel wat “over the top” medewerkers, maar die hadden wij gelukkig niet. Uiteindelijk bank gekocht en gisteren geleverd. Ziet er prachtig uit en hopelijk blijft dit nog lang zo.

Fijne service, mooie meubels

Mooie winkel met fijne service. Ik ervaarde de ruimte om alles te zien, vragen te stellen en geen druk om nu te kopen. Er werd een offerte meegeven zodat we er even over konden nadenken. Werd als erg prettig ervaren. Verder goede levering en mooie kwaliteit

Goede en snelle service

2 hang eieren gekocht erg blij mee

Prima service en goed meegedacht door de medewerker

Mooie winkel vriendelijk personeel!

Goede kwaliteit van onze producten. Bij de laatste levering een stoel met een kromme poot in de doos. Na een telefoontje met een vriendelijke dame alles geregeld en wordt er na onze vakantie een nieuwe stoel geleverd.

Fijn geholpen in de winkel Snelle levering Netjes afgeleverd door een aardige dame

Enorm klantvriendelijk, deskundig en prachtig meubilair

Prettig ontvangen en geholpen. De verkoopster luisterde goed naar onze wensen en gaf goed advies. De aflevering was binnen 5 dagen en toen ik een paar dagen later nog iets kocht uit de winkel werd dat keurig voor mij naar de auto gebracht. Top!

Uitstekend service

Goeie service ook snelle levering.

Zeer ruime keuze

Heel veel keuze, overzichtelijk ingedeeld en erg snel bezorgd. Wij hebbe onze hangstoel op zaterdag besteld en op dinsdag werd hij al bezorgd. De bezorger neemt de dag voor de bezorging contact op om het tijdstip af te stemmen. Snelle en vriendelijke service. Ik weet waar wij naartoe gaan als wij een nieuw tuinset willen aanschaffen!

Netjes geholpen, een mooie tuinset gescoord

Rustig even rond gekeken in de winkel. Vriendelijk ontvangen en geholpen. Voor een mooie prijs een showroom model mee kunnen krijgen die er netjes uitzag en fijn zat.

Zeer goede service!

Na levering bleek dat ik een verkeerde bestelling had gedaan. Gebeld met de klantenservice, prettig contact en onmiddellijk de correctie doorgevoerd, met gratis omwisselen.

Perfect van voorlichting, koop tot levering

Al meerdere aankopen gedaan en elke keer keren we weer terug! Fijne zaak, goed advies. Op naar onze volgende aankoop. Kwaliteit uitstekend

Wat een mooie winkel en ervaren personeel.

Erg mooie winkel (daar kun je de hele dag wel lopen) ervaren, aardig en goed personeel, de 2 vrouwen die ons hielpen, goed koffie en lekkere krentenwegge. Personeel is beslist niet opdringerig, nogmaals een bijzonder fijne eikel om naar toe te gaan

Supertevreden!

Tuinset was op voorraad en werd snel geleverd. Helemaal blij mee!

Om te voorkomen dat er klachten zijn over de service wordt er geen service gegeven

Eind mei 2 parasolvoeten gekocht, blijkt er 1 beschadigd te zijn, foto gestuurd, na een paar weken(!) antwoord van de “klantenservice”, hierop gereageerd. Vervolgens nooit meer een reactie gekregen, zelfs niet na ettelijke keren gemaild te hebben. Telefonisch contact met “klantenservice” onmogelijk…..het is druk

Prachtige winkel, goede service en keurige levering.

Zeer ruime keuze in de winkel, behulpzaam en vakkundig personeel en keurige levering.

Superblij

dinerset staat te shinen op het terras! stond zo in elkaar, zelfs zonder beschrijving eenvoudig te monteren.

Wij hadden wat probleempjes. Je herkent een goed bedrijf aan de manier waarop ze snel en efficient probeempjes oplossen. Bij Kees Smit doen ze dat prima. Een aanander

Fijne zaak met leuk personeel

Erg fijn winkelen met lekkere koffie en krentenwegge. Gisteren afgeleverd door een chauffeur die niet bij mij zou kunnen werken wat een boer op z'n netjes gezegd. Liet een doos vallen en ging zonder te vragen zitten aan tafel en schoof de spullen opzij die daar lagen, ook gaf hij ongevraagd advies hoe wij met onze pup om moeten gaan!! Ik ben zelf hondengedragscoach dus daar zit ik niet op te wachten en hij mag blij zijn dat ik niet thuis was....man heeft onder een steen geleeft!! Dus Kees spreek de man even aan op zijn gedrag bij klanten. De verkoper in de winkel was top.

Na klacht alles super opgelost

Wordt goed geholpen, snelle levering

Prima klantenservice, mooi assortiment, vriendelijke mensen

Ruim en goed assortiment. Service ook prima op orde, vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Wij zijn heel vriendelijk en goed ontvangen.

Dit was de eerste keer dat wij Kees Smit bezochten. We zijn heel goed ontvangen met koffie en iets lekkers. We waren heel blij met de hulp en geduld van de verkopers. Er waren voldoende verkopers en hoefde niet lang te wachten. We zijn goed geslaagd en hopen zeker in de toekomst nog een keer terug te komen. Toppy ga zo door. met vriendelijke groet uit Middelburg H.v.Gulik en partner.

Goede ervaring

Mijn ervaring met Kees Smit was heel goed. Mooie tuinset en snel en netjes geleverd. Alleen de gebruiksaanwijzing om de set in elkaar te zetten was slecht. Zo duurde het even voordat ik hem in elkaar had terwijl het achteraf niet heel moeilijk was als de handleiding duidelijker was geweest. Maar dit vind ik eerder een fout van de producent dan Kees Smit.

Comentarios sobre el Kiyoh