Uitstekend!

Prima bedrijf om zaken mee te doen, goede website , goede keus in meubilair en afhandeling.. Snel geleverd zonder extra kosten Kortom , !!

Supercalifragilisticexpialidocious - supercrimifantaweldigeindefabelozig

Ruime keuze , super service. Ik had een hoekzetel aangekocht met aparte zitjes maar een foute maat aangeduid. Telefonisch is het gewoon even rechtgezet. Super vriendelijk en goede kwaliteit.

Alles wat we besteld zijn we super tevreden over we hadden een meubel die iets beschadigd was dit hebben ze ook super opgelost, ook een nalevering met beugels was geen probleem

Prima service - goede delivery

Op een zondagmiddag prima geholpen door Rienie, onze hond mocht ook mee naar binnen. Binnen een paar dagen werd een afspraak gemaakt voor de bezorging, wat ook soepel verliep. Enige vraagteken dat ik heb: showroommodellen worden verkocht 1) zonder korting en 2) zonder bezorging. Geen reden om Kees Smit van z'n laatste voorraad af te helpen..

super mooie tuinmeubelen voor een betaalbare prijs

de meubels werden op tijd geleverd ,en zien er super uit

Handig, licht en stapelbaar.

geweldig !

geweldige service ! en top kwaliteit ! wat ze zeggen maken ze ook waar. komen afspraken na. wij hebben 2 keer besteld bij de concurrent en 2 keer de order moeten annuleren omdat die andere firma’s de afspraken niet na kwamen. Kees Smit is zelfs goedkoper en super service ! Ik raad iedereen Kees Smit aan !

Parasol van topkwaliteit. Ik werd wel verrast door de uitvoering van de niet te hanteren zware voet.

Topmerk parasol van Glatz tegen een goede prijs. Zeer solide. Ik werd (onaangenaam) verrast door de uitvoering van de parasolvoet. Een zeer zwaar, wel mooi, exemplaar (prima voor zo'n grote parasol als er wind staat) uit één stuk. Werd op mijn terras geplaatst. Voor herplaatsing zijn meerdere personen nodig. Niet te hanteren helaas.

Kees Smit Tuinmeubelen een absolute aanrader.

Duidelijke informatie bij de bestelling en de levering. Keurige en zeer beleefde jongeman die onze bank en deckchair kwam bezorgen.

Mooie kwaliteit en super geholpen

Ik heb online besteld nadat ik al heel lang op zoek was naar een leuke loungeset voor in mijn kleine tuin. Er zaten geen kussens bij en nadat ik besteld had zag ik toch leuke kussens bij Kees Smit. Na een telefoontje met een vriendelijke eerlijke medewerker gaf hij aan dat de set geen kussens nodig heeft omdat het zonder prima zit maar als ik toch nog twijfelde kon ik mailen om een foto T te vragen in mijn bestelde stoel. Deze kreeg ik dezelfde dag toegestuurd! De set zit heel goed, erg blij mee en goede kwaliteit.

Alles verliep zonder enig probleem. En het product is prima.

goed geholpen door een aardige mvr.

Fijn winkelen in gezellige, verzorgde en overzichtelijke showroom, top!

Wij zijn niet van het rondstappen in grote showrooms maar dit was boven verwachting. Goede relaxte sfeer en een zeer ruime keuze aan wat wij zochten. Ook geen opdringerig personeel, integendeel, op moment dat het nodig was werden we uitstekend geholpen. Een afsluiter met een heerlijke kop koffie, wat wil je nog meer. O ja, de tuinstoelen maar die worden volgende week bezorgd, we hebben er alle vertrouwen in. Bob en Ursula

Prachtige parasolhoes - beter dan de omschrijving op de site

Niks op aan te merken of het moeten de vele mails die Kees Smit medewerkers sturen. Dat mag wel wat minder !

Netjes afgeleverd

Prettige winkel

Super service!

Wij hebben een prachtige tuinset gekocht bij Kees Smit. Helaas bij ontvangst bleek de set beschadigd. Dit hebben we gemeld en zonder enkele moeite werd er een optie geboden om de tuinset om te ruilen. De nieuwe en onbeschadigde tuinset werd keurig thuis geleverd en voor ons op de plek gezet, de beschadigde set werd meegenomen. Wij genieten nu nog elke dag van onze prachtige set!

Perfecte kwaliteit en goede service!

Heerlijke hangstoel! Goed verpakt en op tijd bezorgd! Nu lekker genieten!

Mooi assortiment, goede informatie en snelle levering. Aanrader!

Online een tuintafel + stoelen bestellen is een gok. Ben blij dat ik die gok bij Kees Smit gewaagd heb. Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en de bezorging van Brinks. Vind het tuinstel nog mooier en degelijker dan op de website te zien was. Dat het om een familiebedrijf ging heeft mij over de streep getrokken om de bestelling te plaatsen. Daarin ben ik niet teleurgesteld. En dat Kees Smit inmiddels door Henk geleid wordt? Prima!

Product volgens verwachting

Zie bovenstaande. Goede en vriendelijke aflevering en precies op het tijdstip zoals afgesproken

Als je het hier niet vind zoekt het elders zeker tevergeefs

Breed sortiment, goede prijs en correcte levering

Geweldig!!

Snelle verzending, netjes ingepakt en top kwaliteit

Zeer goede en vriendelijke communicatie

Zeer goede en vriendelijke communicatie

Goede en duidelijke uitleg

Zowel van het verkoopgesprek als de verwerking van een klacht hebben wij een zeer goed gevoel overgehouden. Alles was duidelijk en helder en geen “broodje aap” verhalen. Wij zijn uiterst tevreden.

Snel en netjes behandeld

Goed, alleen jammer dat er producten zijn die duurder zijn geworden de laatste maanden.

Goede showroom en snelle levering

Gewoon even snel oriënteren, bestellen en kunnen genieten van je aankoop. Dat is wat kees smit zo goed maakt. Dank en een hele fijne zomer!

Comentarios sobre el Kiyoh