Gewoon nog een bedrijf van service en kwaliteit

Super Bij mij zat er een zakje schroeven niet bij wat kan . Voor mij vervelend maar voor kees ook heel vervelend. Super op gelost ik kon ze bij de bouwmarkt gaan halen of ik had ze de volgende dag in hij . Echt heeel vriendelijk personeel niet van pffffff echt een voor beeld voor andere bedrijven.

Fijne service in de winkel en een sociale, gezellige bezorgdienst!

Fijne service in de winkel en een sociale, gezellige bezorgdienst!

Mooie tuintafel en parasol!

Kees Smit leverde snel en accuraat een prachtige tafel met parasol. Super service!

Prima ontvangst in Amersfoort. Snelle levering. Zeer goed product.bezorging binnen afgesproken tijd. Keurig en beleefd. Product was prima verpakt.

Goede website, eenvoudig bestel - en betaal process, snelle en correcte levering. Product overeenkomstig qua look & feel met plaatje en uitleg op de site.

Snelle bezorging en goede kwaliteit tuinstoelen

Bij Kees Smit weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Ook het bestellen op de site gaat makkelijk en de bezorging is goed geregeld. Ik weet uit eerder ervaring dat de nazorg ook goed is als er toch iets niet goed is aan de tuinstoelen

Uitstekende afterservice

Nadat ik melding had gemaakt van wat schade aan meubelen werd er contact met mij opgenomen en werden de producten omgeruild. Geen poespas en complexe procedures. Top! De meubelen zelf zijn prachtig en robuust. ECHT geschikt voor buiten.

Kees Smit levert volgens alle verwachtingen!

Gedurende onze bezoeken aan de winkel in Amersfoort werden wij zeer kundig te woord gestaan. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en passend advies gegeven. Gedurende bestelling was de prijsstelling ook nog even aan de orde en daar werd ook zeer adequaat op gereageerd. De spullen werden volgens de planning bij ons afgeleverd door distributeur Brinks. Ook zij leverden goede service: tijdige melding wanneer spullen werden afgeleverd en deze planning daadwerkelijk nakomen. Dat is bij andere distributeurs wel een anders. Kortom, top service van Kees Smit én de partijen waarmee zij samenwerken!

Super goede informatie en levering

Goede fijne duidelijke informatie gehad en snelle correcte levering

bezorger was erg geduldig en attent. de verkoper was behulpzaam; gezellig spraakzaam, mee denkend en een keurige aflevering van materialen.

Snelle levering, mooie kwaliteit parasol

Mooie parasol met voet. Jammer genoeg nog g geen zon!

Snelle levering en ziet eruit als beloofd

Snelle levering en het product was exact als op de foto’s. Goed instructie filmpje via de mail gekregen ook om het in elkaar te zetten!

Goed en snel geregeld

Item was inderdaad op voorraad en er werd netjes en snel een telefonische afspraak gemaakt. Zeker tevreden!

Kees Smit is een echte tuinmeubel hit

Snel afgehandeld en ontvangen.

Snel besteld, geleverd en goede kwaliteit!

Gewoon goed

Mooi en stevige bartafel. Goede kwaliteit teakhout, mooi afgewerkt. De bijpassende barkrukken maken het helemaal af.

Door de grote voorraad worden meeste meubelen snel geleverd.

Helemaal top

De ontvangst, de uitleg, de begeleiding en de afhandeling gewoon top.

Veel keuze snel geleverd

Goede service en begeleiding

Super geholpen

Super geholpen en gratis een aanhanger geleend Om het direct mee te nemen

Uitstekend advies en keurige service

Zijn prettig geholpen en bestelling is keurig uitgevoerd zoals afgesproken

Klant vriendelijk

Veel keus

Ruime keuze en klantvriendelijk

Er is een ruime keuze tegen betaalbare prijs. Personeel is vriendelijk en klantgericht. Verder is er een goede service en worden de problemen snel en vakkundig opgelost.

Prima volgens afspraak

Prima product en geleverd volgens afspraak. Meerder keren al besteld bij kees Smit en als we niet tevreden waren kwamen we niet terug. Bij de bestelling online ook goed geholpen door telefoniste. Top dus

Comentarios sobre el Kiyoh