Goede kwaliteit tuinset en top service

Vandaag hebben we onze tuinset ontvangen. Deze werd ruim op tijd bezorgd door een nette en nauwkeurige chauffeur. Ook was de tuinset goed verpakt. Na het uitpakken, hadden de tuinset zo staan! Enig punt van aandacht is voor mij dat de mail over de bezorging in de spam komt, waardoor ik deze niet had gezien en dus pas later kon inplannen dat de tuinset bezorgd kon worden. Het zou fijn zijn dat bij aanschaf of bevestiging via de mail wordt aangegeven dat je zelf een moment moet inplannen en welk e-mailadres daarvoor in de gaten gehouden moet worden. Maar al met al enorm tevreden!

Mooi product en een betrouwbare leverancier.

Uiterst tevreden over het geleverde product en de duidelijke communicatie. Kees Smit Tuinmeubelen maakt heldere afspraken en komt deze na.

Snel besteld mooie prijs snel geleverd prima nazorg ! Kortom , prima ervaring !

Sfeervol kopen bij prettige mensen.

Gemoedelijke sfeer in de winkel. Verkopers die zich gedragen als gastvrouwen en gastheren. Correct gekleed en niet opdringend. En de koffie met overheerlijke krentewegge.

vlotte levering

goede verpakking en makkelijk monteerbaar. Alles zit erbij, zelfs de inbussleutel

Goede ervaring met verkoper en ondertussen met product

Prima buiten tafel gekocht. Goede kwaliteit en op tijd bezorgt.

Goed vriendelijk en duidelijk

Uitstekend geholpen, snelle bezorgservice

Uitstekend geholpen bij de koop en een werk later zaten we al op onze nieuwe tuinset.

Gevonden wat we zochten.

Prima geholpen.en van advies voorzien door verkoper die er niet op uit was ons wat duurders te verkopen maar mee dacht in het gern wij wilden kopen. Dot betrof een parasol.

Fijne ervaring

Mooie meubels, zitten lekker, keurig geholpen via de telefoon. Ook netjes door keessmit tuinmeubelen gebeld wanneer de set geleverd zou worden. Levering was keurig op tijd. En een geweldige chauffeur van het transportbedrijf die bereid was om de bank(die te groot bleek voor het trapgat) via de laadklep omhoog te tillen op het dakterras op de eerste verdieping. Wat een schat, ik kon hem wel zoenen!

Supergoed

Het hele bestelproces ging zo makkelijk. En de levering was echt heel goed!

Prima geregeld

Werd netjes geholpen in de winkel En het werd keurig door de chauffeur afgeleverd Bedankt.

Uitstekend geholpen

Mooie collectie en vriendelijk bekwaam personeel!

Zeer positief

Klantvriendelijk met verstand van zaken

Goed,netjes

Handig

Mooi en handig

Super service

We hadden een tuinbank besteld voor mijn moeder haar 81e verjaardag. Toen ze de tuinbank kwamen brengen, vroeg mijn moeder of ze het pakket bij haar binnen wilde zetten. Die mevrouw was zo vriendelijk en heeft het pakket netjes voor haar in de logeerkamer gezet. Super Service! Met grote dank van haar.

Geweldige klant experience

Uitstekend gemanaged bedrijf, van bestellen t/m levering.

Top service!

Zoals altijd, top service en producten!

Snel en goed geregeld

De zon in mijn tuin en tuinstoelen van Kees Smit maken het leven een stuk aangenamer

Kwaliteit en prijsverhouding zijn oké. De handleiding is duidelijk. De tuinstoelen zijn makkelijk te monteren. Daarnaast was de aflevering van de stoelen volgens de planning.

Uitstekend!

Mijn ervaring met Kees Smit is uitstekend. De beste zaak in tuinmeubelen, prima service, snelle levering, mooie producten. Zelfs de b-keuze meubelen zien er prima uit.

Prettig gesprek

Ondanks dat het bestelde tuinset niet geleverd kan worden, toch een fijn gesprek gehad.

Lastig te vinden op andere websites!

Prachtige collectie, geweldige service!

Ik was samen met mijn zoon in Amersfoort bij Kees Smit, wat een mooie winkel! We keken onze ogen uit. Ik had op internet een tuinbank gezien, die ik graag wilde zien en even uitproberen. Maar deze bank viel tegen, omdat hij toch te groot was. De aardige verkoper heeft me gewezen op een ander bankje, dat werkelijk helemaal het einde was voor mij. Dit bankje heb ik dan ook aangeschaft en het werd al na een paar dagen -keurig verpakt - bij mij thuis afgeleverd. Nu staat het te pronken op mijn balkon en kan ik heerlijk buiten in de zon mijn krantje zitten lezen. Het bezoek aan de winkel in Amersfoort was uitermate prettig, de verkoper zeer behulpzaam en we kregen bovendien nog heerlijke koffie met een stuk verrukkelijke krentenwegge op de koop toe. Dank voor deze service. Een zeer tevreden koper.

Comentarios sobre el Kiyoh