Erg tevreden met service en product

Snelle levering en een goed product

Snelle levering, goede service

Geweldig geholpen en goede service.

Zeer klantvriendelijk en een grote keuze.

En de bediening als ook de levering

Snelle levering.

vlotte en goede afwikkeling bestelling

vlotte en goede afwikkeling bestelling

Perfecte levering. Heerlijke loungebank.

Correcte en snelle levering

Product voldeed precies aan de omschrijving op de webside. Kwaliteit was hoogwaardig voor een correcte prijs. Daarnaast was de levering snel en correct. Dus ik ben een tevreden klant en zou geen moment twijfelen om een volgende aankoop te doen.

Fijne ontvangst en vakkundig advies

Ik ben 2x in de winkel in Almelo geweest en beide keren een fijne welkome ontvangst. Mijn vragen en twijfels over aanschaf parasol werden goed beantwoord en er werd alle tijd genomen om tot een goed en tevreden besluit te komen. Een prachtige zweefparasol.

Keurig bedrijf en meedenkend

Loveseat was online uitverkocht maar na contact te hebben gemaakt met Kees Smit hebben zij toch de gewenste loveseat nog kunnen leveren en nog snel en netjes ook. Kwaliteit spullen en service

Voldoet aan verwachtingen

Goede website, duidelijke communicatie betreffende aflevering. En de gratis kussentjes werden netjes meegeleverd bij Sophie!

Prima service en levering

Order telefonisch besteld wel in backorders maar uiteindelijk sneller geleverd. Afspraken worden goed na gekomen.

Super goede klantenservice!

Na twee jaar was er helaas 1 van de 6 standenstoelen kapot vanwege een fabricagefout en werd ontzettend netjes en snel afgehandeld, geen gedoe en gezeur. Er werd een week later gewoon een nieuwe bezorgd en de kapotte stoel werd mee retour genomen. Dat is nog eens Service met een hoofdletter! Bert Oelderik

Goedkoopste, maar je hoeft op niks in te leveren

Keessmit was de goedkoopste van alle aanbieders, maar dat betekend niet dat je in hoeft te leveren op service of bezorging. Dit is tip top geregeld. Dan toch 1 puntje ter verbetering: het wachtmuziekje als je naar de klantenservice belt staat veel te hard. Maar als dat alles is :)

geweldig behoedzaam personeel

Met het uitzoeken van mijn tuinmeubelen ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Toen ik een klacht had over mijn tuintafel en de parasolvoet werd dit zonder problemen met drie dagen verholpen.Het werd ter plekke voor mij weer in elkaar gezet en het karton weer meegenomen. Omdat ik alleen ben was dit voor mij heel bijzonder en hoefde ik niemand anders lastig te vallen. Super tevreden!!!!!!

Uitstekende service

Koffie bij aankoop artikel Snel en vriendelijk geholpen in de winkel Snelle levering thuis Fkexibel met omruilen artikel

toppie

plaatje is wat er geleverd wordt

Mooie winkel, goed onthaald met koffie en krentenwegge. Alles netjes thuis geleverd, echt top.

Goed advies, snel geregeld en bezorgd

Overzichtelijke winkel, goed advies gekregen. Bezorgen binnen de beloofde dagen

Snelle levering, en alles wat ze beloven doen ze ook, zelfs eerst product afleveren en dan pas betalen, een geweldige zaak, doorgegeven aan kennissen en vrienden

Alles perfect geregeld

Van aankoop tot bezorging perfect geregeld

Een top service!

Tafel die we hadden besteld was beschadigd bij levering. Ze dachten goed mee en de tafel werd gewoon omgeruild.

Snelle levering en prachtige stoelen

Via de website besteld en prachtige stoelen met vier werkdagen binnen gekregen.

Een bedrijf met grote assortiment en goede service

Heb zelf van tevoren op de website gekeken van Kees Smit. Daarna de winkel bezocht en tot en keuze gekomen. En dan ook nog de gratis thuis service.:-)

De klant is echt koning.

De voorlichting tijdens de aankoop was meer dan voortreffelijk. Ook via de mail werden wij perfect op de hoogte gehouden over de stand van zaken mbt tot de aflevering

Comentarios sobre el Kiyoh