Vriendelijk, efficiënt, veel keus!

Vanaf de ontvangst tot vertrek vriendelijke en behulpzame medewerkers. Er is veel kennis en keus en ook de bezorging was naar tevredenheid!

Wat een service en gevoel van welkom zijn

Het is jaren geleden dat we zo aardig zijn geholpen in een wat grotere winkel. Geen moment gepusht om te kopen en waar we voor kwamen ook direct mee kunnen nemen. Het betrof hier de vestiging Almelo. Hier komen we zeker terug. Al was het maar voor de krentewegge.....

Perfecte tuinset!

Zeer kundig advies gekregen, we hadden de aankoop binnen 3 dagen in huis. Genieten nu!

Mooie kwaliteit kussens

Bij de levering 1 kussen te weinig maar binnen 2 dagen geleverd

Tevreden klant

Tuinmeubeltjes goed verpakt en onbeschadigd bezorgd,hulde.

Beste service ooit

Ik heb laatst 6 sierkussens gekocht. Deze werden met 2 dagen bezorgd. Helaas was eentje beschadigd. Niet door de levering, maar een textiel productiefout. Hier kan Kees Smit niets aan doen, dat komt vanuit de fabriek van de leverancier. Prettig telefonisch contact gehad met de klantenservice, boden een prima retour en oplossing aan. Binnen 2 dagen genoot ik van mijn nieuwe kussens op de bank. Snelle, vriendelijke, hulpzame service. Er zouden meer bedrijven een voorbeeld kunnen aannemen van Kees Smit.

Mooie ruime winkel, vriendelijk personeel. Klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam bij klachten

Goed geholpen door deskundig personeel

Mooie tuinstoelen en snelle levering

Prima ervaring 2 jaar geleden dus de keus om tuinstoelen erbij te kopen was snel gemaakt. Gelukkig waren dezelfde stoelen nog te koop.

Ongekend zitplezier voor mens en dier!

Stoelen zitten heerlijk, onze jongste teckel sprong meteen in een stoel.

Waanzinnige service

Zelfs 7 jaar na aankoop heeft Kees Smit mij niet in de kou laten staan en een enorme service verleend. Hier kunnen veel ondernemers een voorbeeld aan nemen.

Goede advisering in de winkel, snelle levering en super klantenservice!

Wij hebben eerst op de website gekeken, deze is super duidelijk. Vervolgens in de winkel goed geadviseerd over onze keuze, goede service, snelle levering en bij vragen ook een prettige ervaring met de klantenservice!

Hier staat de klant nog centraal.

Klantenservice is vriendelijk en oplossingsrichtingen. Je voelt je bij Kees Smit nog echt klant! Hou dit vast!

prima produkt en prima afhandeling, supersnel bezorgd.

Zeer positieve ervaring, de Keter kussenbox was heel snel geleverd, eenvoudig in elkaar te zetten en degelijke kwaliteit. Erg blij mee!

Ongevraagd werd ons bij het uitzoeken van kussen zeer nuttig advies gegeven. Top!

Mooie stoelen

We konden ze gelijk meenemen.

Geweldige service,erg tevreden!

Klacht wordt goed behandeld en perfect opgelost!!

goede producten, betrouwbare levering!

We hebben een extra banken bij een bestaande set bij besteld, dus we hadden geen advies nodig. Levering was niet als vorige keer keurig op tijd.

Snel en goed geleverd. Zeer tevreden over dit product en zeer eenvoudig in elkaar te zetten.

Super product en levering.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Geweldig geadviseerd en zeer prettig geholen.

Enorme keuze en zeer overzichtelijk geetaleerd. Fijn geholpen door een verkoopster die terzake kundig was.

Zeer snelle levering

Mooie set past mooi bij de eet tafel en stoelen. Snelle levering en vriendelijk geholpen via telefoon.

Fijn geholpen en snelle goede bezorging

Ik had online tafel gezien maar wilde het ook in echt zien. In echt nog mooier en tafel gekocht.

Behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Diverse keren contact gehad na aanleiding van een aankoop uit 2018. Een aantal problemen die keurig opgelost werden door de klantenservice en de mensen in de winkel hielpen mee met het bedenken van een oplossing.

uitstekend!!

Nog nooit problemen gehad met Kees Smit tuinmeubelen!!

Comentarios sobre el Kiyoh