Super tevreden over tuinstoelen met kussens

Binnen een werkdag geleverd ,iets ontbrak maar de volgende dag in huis na supervriendelijke en attente klanten service ,daar mag Kees trots op zijn op z,n personeel aan de telefoon !

Vlot en goed afgeleverd!

De parasol werd snel geleverd. Hij is solide en mooi afgewerkt.

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk en kundig personeel. De gratis aanhanger was een leuke verassing. Nog even geholpen met de nummerplaat. Top

Mooie producten, goede service

Mooie teak stoel, goede kwaliteit

Super goede service en kennis

Fijne verkoper en goede kwaliteit

Wij hebben bij Kees Smit (verkoper: Nathan) in Amersfoort een ontzettend mooie set gekocht. Helemaal blij, goede en snelle levering, netjes alles afgeleverd! Zeker een aanrader :)!

Verhouding prijs kwaliteit prima

Nvt

Mijn ervaring was goede service, leuke medewerkers en snelle levering

Hier wordt ik blij van !

Spullen keurig afgeleverd door een opgewekte meneer van Brinks

Leuk advies gehad en ruime keuze

Mooie loungeset besteld, binnen een week geleverd!

In de winkel mooie loungeset uitgezocht en besteld. Binnen een week thuis afgeleverd. Vriendelijk personeel en fijne service in de winkel.

Kees Smit is onze favoriete winkel ,we worden altijd netjes geholpen en er is een fijne sfeer, gezellig bakje koffie in de gezellige koffie hoek.

Top winkel

Mooie tuinmeubelen, Ruime keuze de levering erg goed en zoals afgesproken

Uitstekende service en coulance bij uitzoeken en retourneren!

Afgelopen april hebben wij een prachtige tuinset gekocht. 6 stoelen met een tafel waarvan het blad van glas was. Helaas kreeg onze tafel een scheur in de coating van het glas. Kosteloos en zonder problemen werd de tafel omgeruild. Helaas was dit blad er nog slechter aan toe. Na opnieuw contact met de klantenservice werd er zonder problemen voor ons geregeld dat wij een nieuwe tafel voor aangeschafte bedrag mochten uitzoeken! Dit is service en klantvriendelijkheid en dat zie je niet vaak meer!

Goede telefonische service, snel bezorgd en goed verpakt.

Ik wilde graag een bankje halen. We konden het niet ophalen in Amersfoort .ik kon het wel bestellen dus per telefoon een vriendelijke heer voor mij besteld.Hetzou nog een paar dagen duren voordat ze bezorgen.Tot mijn verrassing de tweede dag geweldig dank jullie wel, IK ben heel blij Met vriendelijke groet Jenny wezenberg

Heel goed, je hoeft niet te twijfelen om hier te kopen

Prachtige winkel met veel keuze, goed advies en geweldige service

Goed geholpen

Wij werden vlot geholpen zonder dat men opdringerig was. We kregen adequate informatie en de afhandeling van de koop ging vlot.

Kwaliteit in verkoop en tuinmeubelen

Op zoek naar 2 tuinsets zijn we bij Kees Smit gaan kijken in Amersfoort. Door een enthousiaste en gedreven verkoper goede uitleg gekregen in wat er mogelijk was , uitleg over onderhoud en met een kopje koffie erbij alles geregeld. Na een week was alles al netjes geleverd en konden gelijk genieten van onze prachtige banken en tafeltjes.

Geweldig!!

snelle levering, mooi en goede kwaliteit kussens!!!!

Uitstekend geholpen en geadviseerd

Prettig en drskundig geholpen. Goede service en snelle levering

Handig in gebruik en goede kwaliteit

Beloofd is beloofd

De bestelling welke we in het weekend deden werd gevolgd door het contact van de transporteur die prompt op de afgesproken tijd leverde. En als bonus nog in de tuin de levering plaatste…

Keurig correct en we zijn erg tevreden

Zeer correct en precies

snel en correct.Goed product