Snelle correcte levering

Alles naar wens, prima service

Alles zoals je wenst

Heldere verhalen en goed advies

Goede service en prachtige tuinmeubels

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bed werd snel en heel goed ingepakt geleverd

Zeer goede producten

Kees Smit heeft zeer goede producten naast de 'gewone' tuinmeubelen. En de service is top!

Duurde wel een beetje lang voordat onze klacht in behandeling is genomen, maar toen ging het snel en is onze tafel omgeruild

Prima service prettig verkoop contact groot assortiment

Zeer prettig geholpen zeer groot assortiment prima service met extra montage video top!!!!

Geweldige service!

Destijds al super geholpen in de winkel met het maken van de keuze van de meubelen (loungeset, tafel, stoelen enz.) en het bestellen. Daarna goede, nette levering. Twee jaar plezier er van gehad en toen leverde het wat problemen op. Maar ook hier blinkt Kees Smit uit! Nette Klantenservice die - met ons - van mening is dat deze problemen niet zouden moeten kunnen ontstaan. Deel van de meubelen is direct vervangen en voor het andere deel is een monteur langs gestuurd om de problemen op te lossen. Monteur nam alle tijd, loste alle problemen zeer deskundig op en liet ons (zonder rotzooi, zonder klachten) achter. Wij genieten nu weer verder van onze meubelen. Geweldig gedaan Kees Smit!!! Complimenten. Zulke service komen wij niet vaak (meer) tegen.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Telefonisch vragen gesteld en duidelijke uitleg gehad

ging wel aardig maar

kocht een parasol voet erg zwaar dus , uitpakken das egt naar dus , en de menneer die hem bracht had ook niet gelezen want bij verzending had ik gezegt dat het de 3e verdieping was met lift en dan rechts ( terwijl er links staat aangegeven ) erg duur aan verzending ( voor 1 parasol voet , tuinmeubelen begrijp ik de prijs maar voor 1 doosje nee !!)

Mijn achtertuin is vanaf nu de beste loungeplek

Op een relaxte avond bij Kees Smit heerlijk loungesets uitgeprobeerd. Het werd de robuuste loungeset ForzaTerni. Vriendelijk geholpen door het personeel, die ons vertelden dat de levering binnen een week zou zijn. Keurig op tijd om de verjaardagsgasten heerlijk te laten genieten van de fijnste loungeplek van het dorp!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk met oor voor uw wensen

Goed geholpen door een vriendelijke medewerker

Naar de winkel gegaan om een parasol aan te schaffen. Daarbij werden we uitstekend geholpen. We wilden het grondanker (EasyFoot) alvast meenemen en de parasol met wat accessoires af laten leveren. Hoewel dit administratief even wat tijd kostte, werd hier niet moeilijk over gedaan. Daarna nog genoten van een gratis drankje met een lekkere krentenwegge erbij. Uitstekend!

Super service, nu alleen de zon nog :)

Super service, alles goed verpakt en eenvoudig te monteren. Afmetingen op website kloppen, stoelen passen perfect bij de tafel!

Fijne winkel met vriendelijk personeel en veel keuze.

Super mooie winkel, proffesionele verkopers en snelle levering en service

Niet zo vaak een winkel ingelopen waarbij al mijn verwachtingen overtroffen werden, alleen al de uitstraling vanuit de parkeergarage tot aan de bovenste verdieping daarbij kreeg ik gelijk een heel warm gevoel. Prijs kwaliteit verhouding is dan ook zeker de moeite waard hier een keer een kijkje te nemen

Heel fijn geholpen door de telefoniste.

Heel fijn geholpen door de telefoniste die ook gelijk mijn bestelling noteerde en ervoor zorgde dat het snel thuis bezorgd werd. Daarna pas kreeg ik de rekening via de mail . Super service! Mijn dank. Helma

Goed geholpen,

uitstekende service

Uit de kunst van de sevice nog maals bedankt Fam Swensson.

Met hulp van Nick in 5 minuten de mooiste zweefparasol gevonden

Prachtige tuinset gekocht die mooi staat en heerlijk zit. Voor het kiezen van een parasol en kussenbox hadden we hulp nodig maar die beslissing was telefonisch met hulp van Nick zo gemaakt.

Super goede artikelen

kwaliteit en snel

mooie Hartman kussens, prachtig en goede kwaliteit.

prima firma met goede service en bediening.

Zeer goede service

De jongens van brinks transport zeer behulpzaam Kees smit fijne winkel

Klantvriendelijk

Tot 2 jeer toe een medewerker van Kees Smit aan de lijn gehad. Ze waren zeer klantvriendelijk en dachten mee, zodat een oplossing werd gevonden. Prima!!!

Comentarios sobre el Kiyoh