Enorme keuze, snelle levertijd, prettig winkelen
Op het moment dat je de showroom van Kees Smit inloopt, wordt je al meteen overweldigd door de enorme keuze aan buitenmeubelen. Maar geen nood, het alom aanwezige personeel helpt je meteen om wegwijs te worden en weet alle vragen deskundig te beantwoorden.
Om even van de schrik te bekomen kun je naar de koffie-corner waar ook het personeel ons diverse keren op wees. Maar we hadden net koffie op en konden niet wachten om alles te bekijken, dus we gingen meteen op pad. Na een paar uur heb je alles wel gezien en ook koffie (of thee) met krentenwegge (beide gratis!) gehad.
Onder het genot van een tweede kop koffie (en krentenwegge) bestelden we de spullen. Het was op een zondag en als het ons uit was gekomen hadden we nog diezelfde week de spullen gehad. Uitstekend!
Bij de aflevering werd een stoel vergeten en bleef in de vrachtwagen achter, maar werd na een telefoontje naar de transporteur alsnog diezelfde dag geleverd. Goed even alles checken dus voordat je tekent!
(Overigens, de paklijst was niet helemaal duidelijk wat collies en leveronderdelen betreft. Bijvoorbeeld 4 stoelen zaten in 1 doos, maar werd als ‘4 collies 4 stoelen’ aangegeven, maar zou moeten zijn ‘1 collie, 4 stoelen’. Misschien dat daardoor het aflever-probleem in de hand wordt gewerkt? De fout werd overigens gemaakt bij ‘2 stoelen, 2 collies’, wat wel juist was.)