Super & Snel

Altijd goede kwaliteit en inmiddels zijn al onze tuinmeubelen van KeesSmit. Eettafel met 6 stoelen incl kussens, ligbed incl kussen en sinds afgelopen maandag een prachtig 6 delig Forza loungeset. Echt top!

Mooie tafel binnen een week geleverd

Zeer tevreden over onze aanschaf. Mooie aluminium tafel, netjes bezorgd.

Warm welkom en dan kun je bij ons al niet meer stuk. Jullie medewerkers ‘zien’ de klant, essentieel zodat je het verschil kunt maken met de webshops.

Mooie winkel met (veel) deskundig en aardig personeel.

Ik kocht een tuintafel met 4 stoelen en was verrast door de grote keuze, het behulpzame personeel, de correcte aflevering en de algehele service. Heel fijn om in een fysieke winkel zo geholpen te worden.

Mooi bankje gekocht

Goede service!

Snelle levering van het product en goede service.

Stoelen werden snel geleverd en waren goed verpakt.

Warm

Wij zijn op een fijne en warme manier begeleidt door Wil en Aart en hebben een mooie lounge set uitgekozen

Top ervaring

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering, goede informatie wat betreft bestelling en levering. Aanrader.

Sehr schönes Geschäft

Wir haben für unsere Garten Möbel eine top Beratung bekommen. Die Qualität und der Preis sind echt unschlagbar gewesen. Vielen Danke. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Professioneel

Ik werd goed en professioneel behandeld

Wij kunnen nu ook voor heerlijk buiten zitten

Wij kunnen nu ook voor heerlijk buiten zitten

Super blij mee

Heel blij met onze nieuwe tuinset! Fijn geholpen in de winkel! Werd netjes thuis bezorgd! En het belangrijkste: het staat super leuk in onze nieuw aangeklede tuin!!!

Mooie kwaliteit

Nieuwe tafel van Bellagio met dekton blad. Ziet er fraai uit. Plezierige verkoper (Amersfoort) met goed advies! Keurig afgeleverd binnen het tijdsblok wat gecommuniceerd was. Alleen jammer dat de afmetingen van het tafelblad niet helemaal overeenstemmen met de afmetingen die in de winkel en op de website worden gecommuniceerd.

Prima geholpen in de winkel en levering na 8 dagen

Zeer vriendelijke verkoopster. Genoeg verkopers om snel te worden geholpen. We kunnen de meubels nog niet beoordelen omdat ze nog ingepakt zijn en pas rond sept worden gebruikt bij ons nieuwe chalet

Super mooi spul

Kwaliteit super, bezorging door Brinks minder. 3 kwartier te laat en ipv bellen dat het later wordt. Bellen ze als ze er zijn. Omdat ik weg was gegaan. Had 2 uren thuis gezeten.

Prima hulp na verkeerde levering en goed product

Tuinkussens van Madison besteld. Bij levering bleek dit helaas een verkeerd model. Na telefonisch contact is dit snel door een vriendelijke medewerkster opgelost. Twee dagen later konden we genieten van onze schitterende kussens.

Prettig geholpen

Heb samen met mijn moeder een nieuwe tuinset samen gesteld. Eerst konden we rustig rond kijken zonder opdringerige verkopers. Toen we eenmaal iets hadden gevond vroegen we hulp die ons fantastisch te woord heeft gestaan en het samen met ons rond heeft gemaakt.

Super geholpen door Nick Lauwers

Afgelopen maandag heb ik Nick Lauwers uitgeroepen tot medewerker van de maand juli. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Mocht ik winnen dan krijgt Nick van mij de €100!

Super service

Goed geadviseerd in de winkel en daarna netjes op tijd bezorgd.

Goed service en producten

Netjes geholpen door medewerkers, tevreden over kwaliteit producten.

Fantastisch!!

Wat een super vriendelijk personeel. En wat een goede service!! Heel goed geholpen en ook heel relaxed. Mooie tuinmeubelen besteld!!

Super product

Precies wat we ervan verwacht hadden goede levering ! Aanrader

Veel keuze en fijne winkel

Er is erg veel keuze en een fijne winkel met prettig personeel

Comentarios sobre el Kiyoh