Geweldige belevenis!

Bij binnenkomst, naast corona reglementen, een leuk ontvangst, met afhaal koffie en afhaal waterflessen. En dan heb je nog niks gekocht en niks gezien. In onze situatie, 50 minuten reistijd, was dat zeer welkom. Er is een hoop aanbod aan soorten zitposities, stijlen, materialen, kleuren en natuurlijk prijzen X'D. Wij vonden het mooi om een eigen set samen te stellen van qua banken, stoelen, lounge dining tafel, kleur. Wel jammer dat de 3-zits zo lange levertijd op zit, maar dat is ons ook goed verteld, en de rest van het set kon al wel geleverd worden, dus deze zomer hebben we in ieder geval zitplaatsen. De verkoopster was ook zeer behulpzaam en vriendelijk en wij hadden niet het gevoel dat zij ons iets wilde verkopen, maar ons hielp ons droomset samen te stellen. Top tent!

Een prachtige zaak met een uitgebreide collectie waar je vriendelijk en vakkundig wordt geholpen.

Ik ben onder de indruk van de prachtige zaak met een geweldige uitgebreide collectie tuinmeubelen, kussens, parasols en accessoires. De inpandige parkeergarage en de entree zijn zeer gastvrij en de lift naar alle verdiepingen maakt het heel klantvriendelijk. Ook onze hond mag mee! We werden prettig en adequaat geholpen. We zijn goed geslaagd en als toegift kregen we een heerlijke koffie-to-go met een stuk Krentenwegge mee. Wij voelen ons echt thuis bij Kees Smit!

Goede nazorg

De bestelling was niet op het afgesproken moment bij het afhaal magazijn in Almelo. Prima actie van de medewerkers daar, dezelfde dag is mijn bank nog thuisbezorgd.

Hele fijne service; medewerkers weten waar ze over praten.

Heel fijn geholpen. Medewerker heeft ons goed geadviseerd. Mooie bartafel en 6 stoelen aangeschaft. 1 stoel bleek helaas beschadigd. Geen probleem: er wordt een nieuwe bezorgd komende week. Erg blij mee.

heel erg goed

prettige winkel en alles goed geregeld

Uitstekende service.

Perfecte levering door Kees Smit. De Intenso Averti lounge stoelen staan perfect. Top kwaliteit. Stevig. Mooi en stoer tegelijk. Zit heel comfortabel. Geen enkel minpuntje.

wij zijn zeer tevreden.

wij zij zeer tevreden. je word goed voor gelicht het is niet zo dit moet je kopen je kan er rustig rond kijken.

Zeker tevreden

Goed advies in winkel. Volgens afspraak geleverd. Video film als gebruiksaanwijzing. Top.

Zeer goed geholpen in de winkel

Een comfortabele en goede zit van deze loungebank,

Afspraak is afspraak

Spullen netjes geleverd, zaken goed afgeplakt zodat geen transportschade ontstaat. Vooraf alles helder gecommuniceerd (zoals vele karton wat je zelf moet laten afvoeren). Mooie coating, te zien aan de regendruppels. Een goede 4 ster; wij vonden het aanbod voor de opruimbakken voor de kussens beperkt. Prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Kwaliteit is top, prijs is dan ook ''top''. Kortom; Wil je goede meubels zonder zorgen, betaal dan wat en heb plezier.

Supersnelle levering, degelijk product en duidelijke montage instructies, d.m.v. video ontvangen op mail.

Goed advies & ruim keus

Zowel in de winkel als online heel goede ervaring met Kees Smit. Levering was super snel. Eerder dan gedacht dus dat is altijd bonus. Aanrader!

Mooie tuinmeubelen, groot assortiment

Hebben een vakantiebungalow gekocht en deze tuinmeubelen zijn een aanvulling op het gehele plaatje. De tuinstoelen met hoofdsteunen en ligbedden zijn comfortabel en hebben een mooi design. Zijn er erg tevreden over. Tevens hebben we een horeca parasol, die er voor zorgt dat we ook heerlijk in de schaduw kunnen zitten.

Geweldige service

Mooi assortiment en een prima service.

SUPER

Vriendelijk personeel, snel geholpen,bestelling gedaan en gekocht, Service top, bezorgen gratis, Helaas bezorgen duurde te lang dus zelf opgehaald ( Vaderdag kado).

Zeer tevreden ben ik over service van Kees Smit.

De medewerkers aan de telefoon en in de winkel in Amersfoort waren allen zeer vriendelijk en behulpzaam. Er werden echter op woensdag 30 juni 4 verkeerde stoelen bezorgd .Om toen iemand per telefoon te pakken te krijgen duurde 40 minuten, dat was jammer. Er is toen van alles aan gedaan om de stoelen nog vrijdag 2 juli om te ruilen. Echt Top !

Goed product geleverd!

Ik werd telefonisch prima te woord gestaan, snelle levering en een goed product!

Snelle levering, goede service.

Tevreden over de service. Na open maken bleek er een poot scheef, gelijk contact over gehad en is direct goed opgelost door binnen een week een nieuwe bank te leveren. Kwaliteit lijkt ook goed (al kun je dat natuurlijk pas over een paar jaar echt beoordelen.)

Klant tevredenheid ten top!

1e gesprek verliep niet naar tevredenheid maar perfecte oplossing werd geboden.

Prachtige assortiment en zeek NIET duur

Zeer plezierig geholpen,hou het vast, en ga ZO door.....

Super geholpen en meegedacht

Verkoper wat een ervaren rakker die door gaf wat wij zochten…. Super geholpen en meegedacht op een ontspannen manier… super Ehhhh…. Sinds we de set hebben, hebben we alleen maar regen…. Mooi weer had er wel mee worden geleverd, hahaha

We wilden twee stoelen bij bestellen. We zagen dat ze niet op voorraad waren in de kleur die we al hadden. Even een email gestuurd. Al vrij snel werd ik gebeld of ik de stoelen alsnog wilde bestellen en de bestelling is direct telefonisch in werking gezet.

KWALITEIT

Bij Kees Smit hebben ze kwalitatief goede tuinmeubelen en voor elk wat wils, en de keus is oneindig, de mensen die er werken helpen je graag en adviseren je goed. Kortom een goede plek voor je nieuwe tuinmeubels.

Persoonlijke aandacht

Fijne winkel. Persoonlijke aandacht afspraak is afspraak. Mooie degelijke kwaliteits meubels

Ready for summer :) Bedankt Kees Smit!

Fijne begeleiding tijdens het kopen en super service bij het afleveren en montage. Top winkel!

Comentarios sobre el Kiyoh