Proffessioneel afgeleverd goed verpakt

Ik heb jullie via site ontdekt. Geen spijd van. Doe dit normaal nooitbestellen zonder te zien en voelen. Ik ben erg tevreden, en zal jullie ook aan andere mensen doorgeven. Koop he bij Kees Smit , dan gaat er nooit iets mis. Bedankt.

Goede en snelle service!

Topwinkel!

Goed georganiseerde winkel, vriendelijk en deskundige medewerkers. Lekker kopje koffie, met flesje water en krentebroodje bij verlaten winkel. Bij aflevering per post werd beschadiging geconstateerd. Werd gelijk met video verbinding bekeken en oplossingen aangeboden. Prima service.

Fijne en snelle service

Goede uitleg Snelle levering Netjes verpakt

Jammer dat een poot beschadigd was

We zouden een nieuwe bank krijgen omdat er een poot beschadigd was. Dat is ook gebeurt maar ook de nieuwe bank was kapot bij levering. De lasnaad was gebarsten en zat vol roest. Dus de oude bank maar gehouden en wederom een mail gestuurd naar kees smit.. nu in afwachting van een oplossing .

onze ervaring is super geweldig

we werden zo liefdevol geholpen niks was teveel erg dankbaar

Volgens afspraak en netjes op tijd

Zeer vriendelijk persoonlijk in de winkel. Koop was snel gesloten. Volgens afspraak netjes thuis afgeleverd. Tot nu tor bij andere winkels altijd gezeur dat er wat mis is. Nu Voor het eerst dat er niets aan een levering mankeert.

Overzichtelijke winkel, dus vrij snel een mooie set gekocht.

1e keer dat we er waren. Fijne overzichtelijke winkel. Voor ieder zijn smaak is er zeker een leuke tuinset beschikbaar. Veel keus. Wij zijn in ieder geval goed geslaagd en blij met onze aankoop.

O.K., maar veel mails, 2 keer bezorging...

Goed geholpen door een verkoper...Vreemd dat parasol en hoes apart bezorgd werden.

duidelijke communicatie

De afspraken dierenpark zijn werden stipt nagekomen.

Fijn! Mensen die meedenken!

Het was een prettige ervaring om bij jullie te komen. Ik heb dan ook precies gevonden wat bij mijn tuin past. Superblij mee!

Gebracht wat ik besteld had

Goede service. Men houdt zich aan de afspraken!

Vriendelijk personeel, die alle tijd neemt! Snelle levering en keurig bezorgd.

Een fijne grote winkel, ruime keuze van goede kwaliteit! Een prima aanbeveling!!!

Topservice en topartikelen

Goede informatie hoe je de producten in elkaar moeten zijn. Aanvullende info hoe te onderhouden etc etc.

Kees Smit maakt waar wat hij belooft.

Uitstekende kwaliteit (teakhouten tafel) voor een prima prijs. De levering was op tijd en de verpakking goed. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Prachtige stoelen

Mijn ervaring is super. Ene dag besteld volgende dag geleverd. Zien er prachtig uit en zitten heerlijk!

Klantenservice’s heel slecht!

Eind maart een set gekocht bij jullie( klaptafel met stoelen en kussens) Helaas zitten er ophalen op de houten stoelen is er een kussen niet goed gestikt. Via mail met foto’s gestuurd. Automatisch reply binnen 10 dagen reactie. Of ik de foto’s wil sturen. Wederom gedaan en toen bleef het stil. Een Reminder gestuurd. Geen reactie. Diversen keren geprobeerd telefonisch contact te zoeken maar helaas is dat een actie die niet werkt. Zoals ik al eerder lees bij de beoordelingen is het misschien een idee om wat extra krachten in te zetten bij de telefoon. Ik heb het op verschillende dagen en tijden geprobeerd! Ik ben het een beetje beu! Alles ziet er leuk uit. I de winkel prima en aardige verkopers. Maar ja als hier eenmaal betaald is dan kun je het verder bekijken. Jammer Jammer

Levering was super op Tijd!

Levering heel snel en fijne bezorgers. Mooi om te zien dat een nieuwe medewerker de tijd kreeg om goed ingewerkt te worden

Tot in de puntjes geregeld

Van begin tot eind alles goed begeleid, zelfs met aparte e-mails voor de montage van de gekochte artikelen. petje af.....

Met Kees Smit zorgeloos de zomer in!

Top kwaliteit en een prima service! Teak tafel besteld via internet. Prima communicatie via de mail en kwam veel eerder dan verwacht. Ook eerder al uitstekende ervaring via mail en telefoon.

Zeer goed geholpen bij klacht. Uitstekend opgelost

Wij hadden klacht over tuintafel. Klacht zeer goed en naar tevredenheid opgelost en genieten nu van nieuwe eettafel tuin. Vlot contact en goede service met omruilen.

excellent

Zeer gastvrij en professioneel. Tevens onderdelen besteld en zeer correct afgehandeld!!!!

Mooie producten, snelle levertijd.

Waar iedereen op het moment aan het wachten is op hun tuinmeubelen, is onze loungebank binnen 7 dagen geleverd.

Voor de 2 x besteld en allebei tevreden.Jongens waren mooi op tijd en vriendelijk dus wij bevelen jullie overal aan.

Werden goed geholpen, nadat onze aankopen geleverd werden bleek een onderdeel een andere kleur te hebben. Ik werd telefonisch heel vriendelijk en duidelijk geholpen. Maandag a.s. wordt als het goed het verkeerde onderdeel omgeruild met het goede! Maar in alles zeer tevreden over het helpen en mooie goede kwaliteit van onze aankopen!

Comentarios sobre el Kiyoh