Tot nog toe heel tevreden.

Ben heel fijn geholpen in de winkel. Het bezorgen door Brink ervaar ik als heel fijn. Chauffeur was heel correct en heeft het netjes in de tuin afgeleverd.

klantvriendelijk en betrokken

vriendelijk ontvangen en behulpzaam i.v.m. handicap partner

Fantastisch!

Van de goede service tijdens de verkoop tot de levering van de goederen. Alles duidelijk gecommuniceerd en perfect geregeld!

Website goed voor elkaar, nieuwe originele producten elk jaar

Jullie doen wat jullie toezeggen. No nonsens. Goede heldere service. Bezorgdata in overleg en dag ervoor het tijdsvak. Super

Goede service/adequaat personeel/mooie winkel

We komen zeer zeker terug als we iets nodig hebben. Attent/ruim assortiment en behulpzaam. Ook qua planning.

Keurig netjes behandeld Verkoper zeer vriendelijk en gaf goede informatie. Via de mail veel informatie gekregen Keurig verpakt en Keurig afgeleverd

Goede hulp bij get kiezen van de goederen

Geen 5 sterren omdat telefonisch verbeteringen nodig zijn. Ik heb 1x gebeld en meer dan 3 kwartier jn de wacht gestaan. Daarna voicemail ingesproken maar niets meer van gehoord. Vr. Groet Piet Wieldraaijer

Super geholpen en keurig, snel geleverd.

Prima ervaring in filiaal Amersfoort, goed geholpen en snel in huis. Tevreden met de aankoop.

Alles van bestellen tot levering is perfect verkopen. Dank daarvoor

Vorig jaar een parasol besteld waarvan de hoes dit jaar al versleten lijkt te zijn. Contact met Keessmit gezocht per mail waarna ik direct een nieuwe opgestuurd kreeg.

Gewoon goed.

Mooie parasol, uitstekend geholpen en producten werden keurig in de auto gelegd.

Super schnelle Lieferung

Alles hat super geklappt!

Blij met mijn Hartman Sophie stoelen en kussens

Ik ben blij met mijn Hartman Sophie tuinstoelen en kussens. De communicatie was duidelijk en de bezorging erg vriendelijk!

Prima oplossing voor kapotte tafel

Tafel wordt omgeruild

Heel klantvriendelijk en deskundig

Heel klantvriendelijk en deskundig!

snel, kundig advies op een zeer plezierige wijze.

prettige ontvangst, snel aangeboden hulp bij het zoeken van het gewenste product en keurige afhandeling van de order.

Vlotte levering. Vriendelijk geholpen.

Snelle service en klantgericht

Prima winkel!

Prima winkel en goed geholpen!

Zeer behulpzaam

Goed geholpen door de verkoper, gezien ons grote gezin was het voor ons lastig een geschikte tuinset/dinerset te vinden, dankzij vakkundige hulp toch gelukt. En supersnel geleverd en netjes gemonteerd en neergezet op de juiste plek! Top service en erg fijn geholpen in de winkel.

Klantvriendelijk en snel geholpen!

Klantvriendelijk en snel geholpen!

Goede begeleiding in de winkel en blij met onze nieuwe set.

In de winkel zijn we goed geholpen. De loungeset en vuurtafel werden snel geleverd. Het Manifesto dienblad hebben we in de winkel afgerekend en gelijk meegenomen. Over de bezorger waren we iets minder tevreden en bij het uitpakken was de bank ook flink beschadigd. Gelukkig is dit zonder problemen opgelost en werd de bank een week later netjes omgeruild. Al met al zijn we fijn geholpen in de winkel en genieten we nu van een mooie set in de tuin.

Een stoel kopen bij Kees Smit, die zit.

Het meedenken van de vermoorde je altijd slagen bij Kees Smit.. Prima afhandeling van je bestelling.

Een geweldige service ook na twee jaar !!! Fantastisch

Kees Smit , ik ken niet veel bedrijven die de service Zo hoog hebben staan zelfs na 2 jaar geweldig !! Na 2 jaar heeft Kees Smit zonder / morren nieuwe kussens verstuurd !! Ik vertel deze service heeeeel graag door !!

Comentarios sobre el Kiyoh