geweldig

je voelt je meteen thuis komen niet meteen op je af om te vragen kan ik u helpen, nee rustig kijken op alle verdiepingen Als je dan denk dat is het kan je gewoon een verkoper roepen en dan worden netjes alle vragen beantwoord en gekeken of het nog wel op voorraad is als de offerte op gemaakt is dan kan je nog rustig over de prijs praten en er wat vanaf kletsen dus in een woord geweldig om daar nog eens een keer te gaan kijken

Compleet goed

Fijn dat alles klopt en niets over het hoofd wordt gezien !

TOP

Snelle levering en goede kwaliteit!!

goede en mooie parasol.

snel geleverd. bijzonder sympathieke bezorger die meteen vroeg waar ik de parasol en voet hebben wilde. Bijna hand open gehaald aan stuk dat in de voet komt omdat er een flinke braam aan zat. flink moeten vijlen. verder prima parasol en gelukkig zeer solide voet. blij met deze aankoop

Supermooie zonnebedden.

Mooie kwaliteit zonnebedden, prijs/kwaliteit verhouding is prima. Levering liep perfect, contact met de chauffeur volgens afspraak. De ligbedden zitten goed verpakt en zijn zonder beschadigingen afgeleverd. Nu kunnen de bewoners van Zorgstichting Cocon maar genieten.

mooie winkel hoge kans van slagen

Op een rustige dag heen geweest, hadden alle tijd voor ons

Keurig alles volgens afspraak

De houten tuinbank moesten we zelf nog monteren. De grote schroevendraaier was bijgeleverd. De instructie in het boekje week af van de instructie op de video. Dat was even lastig. We kozen voor de methode van de video en dat werkte goed. Mooie bank.

Alles keurig netjes op tijd,en professioneel verzorgd. Ik raad zeker mensen aan hun aankoop bij Kees Smit te doen. Als ik in de toekomst iets nodig heb ga ik zeker eerst daar kijken.

Fijn personeel, goede spullen

Aangezien Kees Smit telefonisch onbereikbaar was, ben ik een aantal keren terug naar de winkel gemoeten om een en ander te vragen c.q. te checken. En iedere keer trof ik hele vriendelijke, behulpzame en terzake kundige medewerkers. Prima geslaagd, dus!

Perfecte service

Goede verkoper die ons hielp bij uitzoeken parasol. Parasol werd volledig geïnstalleerd en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Goede afstemming tijd van bezorgen.

Duidelijke communicatie en prima geleverd

Duidelijke communicatie en prima geleverd

Goed!!

Prima geleverd, en ziet er mooi uit zit ook lekker.

set prachtig

Mooi set. Alleen 1 ding, werd gebracht door bezorger tot aan de lift, ik had gevraagd via de site of het naar boven gebracht werd maar de jongeman vertikte dit, ik ben 61 jaar en moest slepen met bank, 2 stoelen en 3 tafeltjes. Hier was ik niet blij mee!!!

De site was duidelijk Betaling en bevestiging daarvan werd meteen gedaan Communicatie van levering was goed en kloppend Vond het zonde dat ik niks meer nodig had want het produkt wat ik beteld heb is echt mooi Het enigste haha het duurde even voordat ik telefonisch een compliment kon geven om te zeggen dat ik dik dik tevreden ben.

Snelle levering, hippe en solide stoel

Snel geleverd, mooie aanbieding. Solide stoel met prettige brede armleuningen. Gat in de zitting is ook fijn als het geregend heeft, dat loopt dan automatisch weg.

Meer dan goed.

Netjes bezorgt kon betalen met pin super.

zeer ruim assortiment

deskundig en vriendelijk personeel, ruim aanbod in diverse prijsklassen

Prima, eerste ervaring met Kees Smit. Zowel het advies in de winkel als de levering van het bestelde tuinmeubilair.

Goed product snel geleverd

Via website product gekocht Zeer tevreden ermee

Afspraak = Afspraak!

Wederom een zeer positieve ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen. Onze deckchair is keurig op tijd afgeleverd. Goed prijs - kwaliteit verhouding! Bart - Maarssen

Zeer snelle levering

Prijs/kwaliteit prima en zeer snelle levering

Afspraken en info top

Ben fijn geholpen door Roeland en goede info van hem binnen 7 werkdagen alles binnen ben zeer tevreden.

Goed product, nette prijs

De levertijd was niet kort maar werd wel aangehouden. De opbergkist was compleet en met de handleiding eenvoudig in elkaar te zetten.

Prima site, goede levering

Product is zoals op site geshowd. Goed verpakt, prima geleverd

Alleen maar goede ervaringen met Kees Smit. Klantenservice is super vriendelijk, afspraken komen ze perfect na, de vervoersdienst is super vriendelijk, gewoon top!

Comentarios sobre el Kiyoh