Goede service!
In showroom genoeg personeel aanwezig om te adviseren. Advies is goed. Afhandeling vindt plats conform afspraak
Goede verkoop in winkel, snel en netjes geleverd.
Verkopers zijn altijd in de buurt om vragen aan te kunnen stellen zonder zich opdringerig op te stellen. Prijzen zonder korting is wat lastig om te accepteren maar is wel duidelijk en transparant voor koper. Succes!
alles zat erbij goed inorde prima gr Fam Hutten uit Raalte
Het aantrekkelijke van Kees Smit is dat er een zeer uitgebreid assortiment is, waar voor je geld en voor ieder wat wils. Een deel van het assortiment is niet mijn keuze, maar sluit juist weer aan bij de smaak van anderen en dat maakt het een goede winkel met een mooi assortiment.
Goede voorlichting en advies. Levering snel en volgens afspraak
Onze tuin is zo'n beetje een Kees Smit tuin. Vrijwel alles hebben wij daar gekocht. Kees Smit levert goede kwaliteit, je wordt erg goed geholpen in de winkel (mijn ervaring was in Amersfoort met Bianca) en levering is snel. Vergeleken met collega-concurrenten zeker, waarvan je hoort dat leveringen steeds opnieuw uitgesteld worden. Dus voor kwaliteit, service en snelle levering; ga niet uitgebreid shoppen, gewoon naar Kees Smit.
Veel keus goede prijzen en snel geleverd
Het item (tafel gaslantaarn) waar ik naar op zoek was, was erg moeilijk verkrijgbaar. Kees Smit had het product wel op voorraad en ook nog voor de laagste prijs. De verwachtte levertijd was 2-5 werkdagen en op werkdag 2 was het netjes binnen. Zeer tevreden mee!
Bestelling geplaatst, was allemaal zeer overzichtelijk en gemakkelijk, levering was zeer snel
De kussens werden heel snel geleverd en ik ben heel tevreden over de kwaliteit, mooie stof en ze passen precies!
"Forza Terni hoek loungeset 4-delig" besteld. Er stond binnen 7 dagen geleverd maar dit konden ze niet halen. Paar keer achteraan proberen te bellen omdat ik niks hoorde, maar na 3x een half uur in de wacht was ik er wel klaar mee. Niemand was bereikbaar. Ook via email niet. Uiteindelijk na 2,5 week werd de lounchset wel geleverd. Deze was prima verpakt en zag er goed uit. Kortom: Doe alleen wat aan de klantenservice. Als er niemand binnen een half uur op kan nemen (meerdere keren geprobeerd en ook verschillende dagen) kom je personeel tekort lijkt me.
een gemakkelijke website en het wordt correct afgehandeld
Meubelen zijn van hoge kwaliteit en voor iedere smaak wat wils. Goede service ook: snel, vriendelijk en klantgericht. Nu twee keer meubelen gekocht bij Kees Smit. Zeer tevreden.
De medewerkers van Kees Smit hebben maken een vriendelijke en betrokken indruk. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de producten en kunnen daardoor mee denken in het maken van keuzes. Heel prettig om zo overzicht te krijgen en een goed doordachte keuze te kunnen maken!
Ik heb 4 stoelen besteld, bijna 200 euro per stuk, en bij het uitpakken bleek dat 1 daarvan kapot was. Ik ben inmiddels 2 weken bezig om in contact te komen met de klantenservice, maar ze zijn totaal niet bereikbaar. Alles wat ik terug heb is een bericht dat ze door “corona drukte” 10 dagen wachttijd hebben voor een reactie op het contactformulier. Mijn advies zou zijn KOOP ABSOLUUT NIET BIJ KEES SMIT! Update: naar aanleiding van mijn beoordeling heeft de klantenservice contact opgenomen. Ze waren vriendelijk en professioneel. Ik krijg een vervangende stoel maar moet 6 weken wachten, omdat het niet meer op voorraad is. Ik pas mijn beoordeling hierop aan, maar vind het nog steeds een waarschuwing waard: de klantenservice is wel goed maar heeft het in de huidige tijden te druk en is daardoor moeilijk bereikbaar.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Zoals aangegeven gaan wij de stoel voor u omruilen zodra voorradig. Wanneer wij in de toekomst verder nog wat kunnen betekenen voor u vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Revisión original
De opbergbox werd snel geleverd. De voortgang van de order is uitstekend te volgen. Nog voor de box er was kreeg ik al een link naar een instructievideo waarin duidelijk werd uitgelegd hoe de box in elkaar gezet moest worden.
Goed snel en vriendelijk
zoals beloofd was de levering binnen 7 dagen: we genieten van onze aankopen!
Het was een ontdekkingereis van de eerste tot de bovenste etage. Met een heel divers aantrekkelijk aanbod. Van hangstoelen tot lounge sets in allerlei stijlen en prijzen. We hebben onze ogen uitgekeken en heel veel hangstoelen, schommelbanken en loungesets uitgeprobeerd. We hebben een beetje rondgelopen en zijn aardig geholpen. Nu hebben we een prachtige loungeset in de tuin staan en we hebben er deze week al volop van kunnen genieten. Hartikke tevreden.
In het weekend uitgezocht, en zoals afgesproken binnen de 5 werkdagen geleverd. Super mooie parasol, stevige voet en beschermhoes.
De levering binnen 2 dagen. Daarbij via de mail veel informatie, zoals een instructieve videofilm over de montage van de tuinbank. Informatie hoe de levensduur te verlengen en hoe onderhoud te plegen. Ofwel alles wat je moet weten, om zoveel en zolang mogelijk plezier te hebben van je product. Buitengewoon te spreken over Kees Smit, die begrepen heeft, hoe je klanten tevreden stelt.
Toen ik een rondje liep in de winkel werd ik gelijk enthousiast geholpen en vooral niet opdringerig. Ze legde alles super fijn uit en nam echt de tijd. Binnen 7 werkdagen staat het tuin set in onze achtertuin , dat wil je toch!!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate