super loungebank

Ben er super blij mee, perfecte houding voor de rug goede hoogte van het zitgedeelte, tijdens het opstaan een perfecte hoogte, goede kwaliteit snelle levering

Kennis en kunde ruim aanwezig over tuinmeubele n en de inrichting van een tuin.

Goed advies ontvangen over hoe je een kleine tuin kunt inrichten met daarbij rekening houden met de maat en de kleur van de tuinmeubelen.

Super service!!!

Mooie set gekocht in de winkel, fijn geholpen en een super snelle service qua levering....helemaal top! Go for Kees Smit!!

Gedaan wat ze beloven.

Mooie showroom, prettige adviseur snelle levering.

zeer zeer tevreden zowel met kopen en aflevering.

Wij zijn zeer goed geholpen waardoor wij een snelle beslissing konden maken. En dit in coronatijd! Wij hadden wel wat voorwerk gedaan maar door dat de medewerkster ons de voor en nadelen tussen verschillende loungesets duidelijk kon uitleggen hebben wij een snelle beslissing kunnen maken. Volgens mij hebben binnen een half uur iets kunnen kopen. Klasse.

Geweldig ! Heb er niets aan toe te voegen !

Op tijd bezorgd! Wel gedoe om hem in elkaar te zetten

Prachtige winkel. veel keuze

Mooie moderne winkel vriendelijke mensen

Top service !

We zijn erg vriendelijk, uitgebreid, met veel geduld geholpen !

Gewoon goed

Gewoon goed

Keurig bedrijf met aardige vriendelijke mensen en goede service!!

Parasol besteld en snel bezorgd door net bedrijf die de voet v d parasol direct in de tuin neerzette waar hij moest komen te staan. Uiterst vriendelijke meneer!!

Heel duidelijk en makkelijk te bestellen

super kwaliteit

erg mooie tuinset ,niet te duur en vrij snelle levering

Volgende dag al geleverd, goede kwaliteit!

Prettig geholpen en mooie set gekocht.

In de winkel diverse mooie sets gezien en "gevallen" voor de set Forza Tauro. Op een prettige manier geholpen door een medewerker, goed advies gekregen en totaal niet opdringerig. Ga zo door!

Goede service en mooie kwaliteit

Ik had de volgende week al mijn tuinmeubelen in huis. Echt super snel, het is een mooie tuin set en ben er erg blij mee. Enige nadeel vond ik dat ik aan de deur met de bezorger moest afrekenen dit had ik liever in het filiaal gedaan.

Een tevreden klant.

Tuinstoelen kort uitgeprobeerd in de winkel en online besteld. Levering perfect geregeld. Uitpakken maar. Helaas bleken de tuinstoelen niet lekker te zitten. Erg vervelend. Contact gezocht met Kees Smit, we mochten terug komen naar de winkel en nieuwe stoelen uitzoeken, de geleverde stoelen konden binnen 30 dagen geruild worden. Dat noemen wij nu goede service!!

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Goed en duidelijk geholpen.

Goed advies gekregen en ik kon het gelijk meenemen. Top gewoon.

Zeer goede ervaring,zou het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Na de bestelling zijn we goed op de hoogte gehouden over de afhandeling. Het ging allemaal heel vlot. Vrijdag besteld andere week vrijdag bezorgd door een vriendelijke en behulpzame bezorger. Kortom top geregeld. Zijn zeer tevreden.

Mooi en degelijk product

Vandaag besteld en morgen in huis mooier kon het niet. Het zijn stoelen van een goede en degelijke kwaliteit men krijgt echt waar voor je geld. Zeker een reden om ook naar andere producten te gaan kijken.

Vanaf telefonisch contact tot aan huis bezorgen van de geweldige parasol in een woord… top!

We hebben advies gevraagd voor een parasol Zijn ontzettend goed geholpen en alles ging vlekkeloos! De complimenten voor Karin die ons zo goed geadviseerd en geholpen heeft! We komen graag binnenkort in de showroom voor een tuinset dus die 100,- is goed besteed!

Mooie tuinstoelen, snel geleverd

De tuinstoelen die we bij Kees Smit in Amersfoort gekocht hadden werden keurig binnen vijf werkdagen thuis bezorgd.

Nog beter dan verwacht!

Je zoekt een stoel, gaat naar Kees Smit, ziet veel, heel veel stoelen, probeert een aantal stoelen uit en uiteindelijk beslis je:die moet het worden. Een paar dagen later wordt de stoel thuis bezorgd en je neemt 'm in gebruik. En dan overvalt je de "Kees-sensatie". Je bent niet meer uit die stoel te krijgen, hij zit sensationeel goed, beter dan verwacht, veel beter!

Zeer gebruikersvriendelijke website, alle gemaakte afspraken volledig nagekomen!

Zeer tevreden, alle gemaakte afspraken werden volledig nagekomen, bestellingstatus werd duidelijk gecommuniceerd en levering was nagenoeg op de minuut af op het afgesproken moment, al zal dat laatste waarschijnlijk toeval geweest zijn. In ieder geval zeer te spreken en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

in de winkel uitstekend advies en bezorging punctueel

zie hierboven

Comentarios sobre el Kiyoh