Mooie winkel met heel veel keus en super snelle levering

Super winkel en snelle levering

Gelukkig had ik zelf een gelijke maat moer in huis.

We misten een moer voor het vastzetten van het draadeinde voor de voet en blad . Zonder deze moer had de tafel niet in elkaar gezet kunnen worden . Verder is het een prima koop. Wel zou ik hem liever minder hoog willen hebben gehad. Maar hij is precies zoals ik had gedacht .

Ronduit waardeloze levertermijn en geen reactie op klacht.

3 juni besteld en levering pas op 24 juni. En dan beweren dat levering sporadisch langer duurt dan 5 werkdagen. Op klacht wordt niet gereageerd!

Super service van kennis en kunde

We werden met een glimlach geholpen. Eerlijk en duidelijk. Denkend in mogelijkheden met veel geduld voor onze vele vragen. Top!

Topwinkel!

Heel veel keus, supervriendelijke service en snel geleverd!

Zo besteld, zo bezorgd zo genieten van de mooie sidetables

Wat je bestelt krijg je

Top bedrijf

Enige bedrijf waar ik box kon bestellen. Snel en goed geleverd.

Topbedrijf

Kwaliteit service

Prachtig product, super snelle levering TOP

Geweldige opbergbox, royale ruimte

Prettig bedrijf en team

Klantvriendelijk, meedenkend

Prettige ontvangst in Almelo. Uitstekende begeleiding in de winkel. Geen verkooppraatje, maar gewoon gedegen advies. Verschillende typen stoelen werden bij tafels gesleept om een goed beeld te geven hoe de aanschaf er uit zou komen te zien. Top. Ook om een extra aanvulling op de bestelling te realiseren, werd alles uit de kast gehaald om dit administratief nog voor elkaar te krijgen. Top. De stoelen zitten prima en de tafel is per poot instelbaar, dus geen wiebelende tafels. Zeer tevreden.

Doet wat hij zegt

Super snelle levering en veel keus

Goed luisterende medewerkers

Goede hulp bij zoeken naar de juiste artikelen.

Prettig en deskundig geholpen !

Na even te hebben rond gekeken werden we gevraagd of geholpen konden worden- graag. Verschillende parasols laten zien-voor en nadelen besproken zodat we de juiste keus konden maken!

Prettig winkelen Goede bediening

Grandious

Één vraag, één antwoord, één oplossing.

Een geweldige showroom als je iets ga kiezen. Maar als je weet wat je wilt is dat anders. Zo groot, zo veel. Spreek ‘n adviseur aan, zeg wat je wilt, en hij loopt feilloos naar jouw keuze, checkt de voorraad, en besteld. Het tuinbed ligt heerlijk. Thanks.

Goed geholpen in winkel

Van kopen tot levering alles goed geregeld Vriendelijk personeel gast vrij gemoedelijk

Prima, zowel bestelling als levering.

Zie boven

Ik ben heel snel en goed geholpen

Ik kwam voor een parasol en de parasolomtrek zou ik volgens de factuur een andere dag moeten ophalen; zonder te hoeven vragen werd geregeld dat ik d er parasolomtrek direct ook mee kon nemen...

Goed geadviseerd. Niet opdringerig. Koffie. Dus in 1 woord. GEWELDIG

Uitstekende service!

Bij de bezorging was iets niet helemaal goed gegaan. De volgende dag gebeld en het werd meteen opgelost. De nieuwe bestelling is er nog niet maar ik ga er van uit dat het helemaal goed komt! Zeer goed contact met de klantenservice. Zou dit bedrijf een ieder aanbevelen!

Duidelijke website en snelle en correct levering

Heel blij met het dienblad. Zochten al een tijdje voor een oplossing om de tafelhaard af te dekken. Nu dankzij Kees Smit Tuinmeubelen een mooie en goede oplossing gevonden. Super!

Goede producten en prima medewerkers

Goed geholpen en gevonden wat ik zocht

Top, goed advies snelle levering

Na bestelling optijd geleverd. Goede transporteur die meedenkt

Prachtige parasol en mooie voet

Parasol en voet gekozen vanaf de website en deze voldoen helemaal aan de verwachtingen. Onder de indruk van de efficiency waarmee de bezorging is georganiseerd en de vriendelijkheid van de bezorger.

Comentarios sobre el Kiyoh