Super Servive

In 2018 een mooie intenso carpino bank gekocht bij Kees Smit deze is afgelopen juni helaas kapot gegaan ( draagstiel gebroken ) normaal zit er 2 jaar garantie op deze meubel , maar de klanten Service vond dat dit niet moet kunnen en zonder probleem wordt er volgende week kosteloos een nieuwe bank bezorgt . DIT VIND IK NOU SUPER SERVICE !! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Klanten Service nogmaals bedankt voor de vlote oplossing .

Alles perfect en mooie spullen. Kortom we zijn blij.

Mooie winkel veel keuze, goed deskundige hulp komen al hun afspraken na top bedrijf!

Prettig geholpen. Aanhangwagen mee gekregen voor vervoer. Top

Super geholpen, goede service

Goed geholpen met goed advies, zeker een aanrader voor andere mensen!

Prima service en tijdige levering.

Prima uitleg door medewerker; niet opdringerig en heel aandachtig om tot een juiste keuze te komen.

Ze geven goeie tips om je meubels te onderhouden je wordt goed op de hoogte gebracht over je bestelde produkten.de levering ging ook goed sms gehad wanneer ze kwamen

Uitstekende service

Fijne benadering in de winkel en goede kennis ban zaken. Bestelling snel en adequaat afgeleverd door vriendelijke bezorgdienst

Prima bankje

Het bankje was niet meer online beschikbaar, maar na een mail bleek er nog een exemplaar te zijn. Deze besteld, keurig geleverd, aan de deur betaald. Wij zitten er zonnig bij!

Snel en vlot geholpen

Goede service en prettige sfeer in de zaak

Wij werden fijn geholpen en waren erg behulpzaam.

Wow, hier bestaat klantvriendelijkheid nog!

Vorige week telefonisch een eettafel besteld, wat hij was ineens van internet af. De medewerker heeft met mij meegezocht en uiteindelijk hebben we hem gevonden, de voorraad was laag dus dan gaat ie van de site Uiteindelijk bestelling rondgemaakt en gisteren de tafel ontvangen Chapeau voor de chauffeurs die de tafel op onze aangewezen plek zette en zelfs nog meedacht voor de montage Inmiddels al heel veel van Kees Smit in de tuin.. maar er kan altijd nog meer :-)

Zeer klantvriendelijk en kwaliteit

In de showroom zijn we zeer vriendelijk geholpen en op een fijne en ontspannen manier (prettig in Corona tijd)

Nog nooit problemen ervaren

je wordt correct, vlot en vakkundig geholpen. Aardig personeel. Prijs - kwaliteit is prima.

Zeer tevreden met aankoop en aflevering

Ben zeer tevreden met de aflevering van de Parasol ☂️ op de camping er mogen geen vrachtwagens op het terrein komen maar de chauffeur heeft hem toch gebracht en in elkaar gezet

Snelle en goede service

Goede en snelle service! Ze denken mee als er zich wel een probleem voordoet en lossen zeer goed en snel op, zonder gezeur. Daarnaast een mooie prijs voor goede spullen !

Prachtige toonzaal, klantvriendelijke medewerkers en prijstechnisch aantrekelijk

in toonzaal tuintafel gezien. vanuit huis online besteld. netjes behandeld aan de telefoon, snel leverbaar. Minpunt was de bezorging. Door uitloop werkzaamheden transporteur was tafel overgedaan naar collega's. deze kwamen de tafel brengen maar hadden geen gereedschap bij zich om te monteren. Terwijl dit wel de afspraak was. door medewerkster Kees Smit is toen geregeld dat transporteur alsnog de tafel zou komen monteren. prachtige tafel qua prijs kwaliteit verhouding

Verassende kwaliteit en service!

Vorig jaar hadden we de loungeset gezien op de website. De website is overzichtelijk en duidelijk. Dit jaar hadden we besloten om de loungeset te kopen nadat we naar de showroom waren gereden. De service was top. Er liep voldoende personeel rond ondanks de drukte (pinksteren). De aankoop verliep keurig en de levering was al binnen een week. We zijn helemaal weg van onze loungeset. Deze ziet er fantastisch uit en hij zit/ligt heerlijk. De vuurtafel geeft heel veel sfeer en deze gaat dan ook geregeld aan.

Mooi, prima levering, op tijd en een plezier om te hebben

Geweldige service

Prettig geholpen, goede adviezen en het totaal doorlopen. Alles helder in de communicatie. Geeft een vertrouwd gevoel!

Geweldig blij

Prachtige stoelen in mijn tuin en ze zitten fantastisch

Uitstekende service.

Prettige winkel met veel keuze en servicegericht personeel.

Tafel met stoelen gekocht, hele winkel op zijn kop door verschillende stoelen te passen bij tafel!! Totaal geen probleem! Verkoper dacht goed mee! Snelle levering…

Het was weer top!

Alles was weer uitstekend verzorgd!

Problemen goed en snel oplossen is net zo belangrijk als een mooi product leveren

6 mooie stoelen, snel geleverd gekregen. Helaas 1 stuk maar super en snel opgelost. Erg blij mee, en nu heerlijk genieten in de zon.

Goede service en levering

Comentarios sobre el Kiyoh