Snelle en keurige levering

Nette en snelle levering

Mooie spullen, snel in huis

Tevreden over de tuinset die snel geleverd werd.

Veel keus, goede service

Tuinset in prima staat geleverd met bijbehorende tafel. Daarna nog stoel bij besteld, en erg snel nageleverd. Een kussen was niet goed op maat maar 2 dagen later al nieuwe ontvangen

Aankoop overzichtelijk, van bevestiging aankoop tot bezorging goed geïnformeerd

Doordat ik zelf vele jaren tuinmeubelen heb verkocht, ben ik best kritisch. Maar bij Kees Smit kun je met een gerust hart een aankoop doen! Mooie collectie van (zeer) goede kwaliteit. Wij gebruiken de gekochte stoelen en bank met enorm plezier. Ik vertel het met enorme tevredenheid aan iedereen die het wil horen.

Hele goede service

Goede communicatie vanaf het moment van de bestelling, levertijd een week, en keurig verpakt geleverd. Zeker aan te raden!

Nette en snelle service

Duidelijke info mbt levering. Pakket werd precies op tijd afgeleverd. Daarnaast heel fijn dat chauffeur hielp met het dragen van het pakket van voor naar achter het huis. Echt top. Niet alleen levering tot aan de dremper, maar als het even kan wordt er door Kees Smit net dat stukje extra gedaan wat er to kan leiden dat je de volgende keer weer terug komt.

Twentse nuchterheid gecombineerd met hartelijkheid en humor

Zie boven

fantastisch

Bestelling / eenvoudig , levering/ snel, bank in elkaar zetten/eenvoudig en kwaliteit /uitmuntend. Meer kan een mens zich niet wensen.

Goede duidelijke site

De site van Kees Smit is goed, ik werd positief verrast door de mails die ik kreeg nadat ik mijn bestelling plaatste, tips voor onderhoud, een montagehandleiding in filmvorm, etc, Super!

Super mooie producten

Snelle levering en kwalitatief goed materiaal

Snel geleverd en snel opgezet.

Eindelijk eens iets dat paste en gemakkelijk in elkaar gezet kon worden.

Goede prijs en communicatie

Ik heb bij Kees Smit een opbergbox besteld omdat zij een van de weinige waren die deze op voorraad hadden. Prijs behoort bij de laagste die ik kon vinden dus helemaal in orde. Na de bestelling kreeg ik meteen mailtjes met informatie over de bezorging en een link naar een instructievideo. De bezorger kon pas na ruim een week leveren (wat wel even jammer was), maar ook zij stuurde mailtjes en herinneringen over de levering, waardoor je precies weet wanneer ze voor de deur staan. Al met al een zeer goede ervaring.

Mooie tuinkussens

Snel geleverd.

heel erg fijn en klant vriendelijk

klant vriendelijk en geleverd zoals afgesproken, kwaliteit heel goed en we genieten elke dag buiten van de stoelen

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, goed geholpen soor de klantenservice, levering op afgesproken tijdstip ... alles was top!

Helemaal top!

Een hele mooie tuinset gezien in Amersfoort. leuk gesprek gehad met een medewerker en goed geholpen. binnen 5 werkdagen de hele set thuis geleverd en precies zoals beloofd!

Gewoon super goede uitleg en aardig

Naast het ruime assortiment ( echt voor iedereen wat wils) is de service van de medewerkers top!!! Ook de digitale afhandeling gaat soepel en heel snel . Last but not least…coffee to go met lekker krentenbrood? Need I say more. Marco

Goede kwaliteit-prijs verhouding en sneller dan verwacht

Het was er sneller dan verwacht, bezorgd met Post-NL. Teak banken waren in goede staat en makkelijk in elkaar te zetten.

Ik ben zeer tevreden, de winkelmedewerker was klantvriendelijk en heeft ons goed geholpen!

Snel geleverd & netjes verpakt

Tete-tete bankje besteld..hij is snel & netjes verpakt bezorgd! Alles zat er bij & na de opbouw genieten we volop van dit prachtige bankje! Aanrader

Uitstekend!

Drie jaar na aanschaf van een mooie parasol met voet, brak het touw van het draaimechanisme. Navraag bij Kees Smit leerde dat dit niet gerepareerd kon worden. "Maar dan kunnen we u wel en nieuwe aanbieden voor de helft van de prijs. Heel vervelend dat dit gebeurde zo kort na afloop van de garantieperiode!" Een week later stond de nieuwe parasol al bij ons in de tuin en werd de oude door de chauffeur mee terug genomen. Mooie producten + service = Vertrouwen! Hartelijk dank Kees Smit!

Uitstekend producten en service.

Heel vriendelijk en hulpzaam in winkel. Snelle levering bij online bestelling.

Juiste product juiste tijd correct afgeleverd.

Mijn ervaring is gebaseerd op één bestelling. Het viel me op dat het afleveren exact op tijd was en ook nog heel vriendelijk achter in de tuin werd neergezet.

Leuk zitje voor 2 personen.

Leuk zitje voor niet al te grote personen.

Comentarios sobre el Kiyoh