Ook nu weer uitstekende service en snelle levering.

Ook nu weer uitstekende service en snelle levering. Ik heb al eerder in 2017 een levering van een tuinstoel gehad van Kees Smit. De geweldige service en snelle levering was voor mij reden om opnieuw gebruik te maken van de diensten van Kees Smit. En ja hoor, opnieuw geweldige service en correcte en zorgvuldige levering. Snel en zelfs de doos onbeschadigd bezorgd met als (overbodig) toetje een filmpje hoe je de stoel moest uitpakken (installeren)

Prima geregeld allemaal

Na een keuze gemaakt te hebben in de winkel te Amersfoort bestelling online gedaan. Ging allemaal soepel. Gisteren alles bezorgt ook dit was prima georganiseerd. Mailtje dag van te voren en en telefoontje 5 minuten voor daadwerkelijke levering. Kortom keurig allemaal.

Goede en snelle service

Mooie gaslamp besteld, snel in huis, goed verpakt en super mooi spul

een kussen is niet goed geleverd

Ik heb een mailtje gestuurd want een kussen is verkeerd geleverd, maar heb tot nu toe niet gehoord

goed geholpen

Fijne winkel, goed geholpen

Mijn zomer wordt top!

Kwaliteit als verwacht en topbezorger

Perfect geleverd en snel

Heb nu goede ervaring met dit bedrijf goed geleverd en snel alles Zonder schade gekregen.

Fijne webshop en prima advies

Op vrij eenvoudige wijze mogelijk via de webshop een selectie te maken uit de beschikbare parasols en hoezen om een bestelling te plaatsen. Daarna, voor het kopen van de parasolverlichting deskundig advies gehad van de medewerker. Fijn dat ik de verlichting direct opgestuurd kon krijgen zonder extra verzendkosten.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ik heb nieuwe kussens voor in de tuinstoelen besteld. De kussens werden snel geleverd en zijn van een mooie kwaliteit. Ook is de kleur precies zo als te zien was op de site. Kortom, erg tevreden!

Netjes geleverd en optijd

Mooi product voor goede prijs

Goede kwaliteit, mooie prijs en fijne service

Fijn om bij een familiebedrijf je aankopen te doen. En dan zeker als de kwaliteit goed is, de website gevuld staat met adviezen en tips, de prijs redelijk is en de levering snel is. Meer dan tevreden klant!

Tafel heeft transportschade

Tafel wordt afgeleverd, ‘savonds blijkt er door transport schade een hoek af te zijn. Mail gestuurd, geen reactie binnen een week, langs geweest voor een oplossing in het filiaal, zou een mail krijgen met opties, niet gekregen, na een week weer langs het filiaal geweest , eindelijk een mail. Ook je volgens de verkoper met creditcard kunnen betalen bij aflevering, is gedubbelchecked. Bij aflevering blijk je alleen met pin te kunnen betalen

Heel veel lounge sets

Op zoek naar een lounge set, zoveel keus, maar uiteindelijk geslaagd! Perfect geholpen en ons rustig de tijd geven om nog even goed na te denken en gaan zitten of het de juiste lounge set voor ons is.

Prima goed geholpen!!!!

Goede service ook bij een ruiling

Leuk, gezellig, gewoon top

Tuinbank gekocht, en tuinstoelen, heel gezellig geshopt, vriendelijke leuke behulpzame mensen, en willen zeker nog een keer terug, al is het maar voor die plak krentenweddesneebrood, geen idee maar heerlijk

Kijken kiezen kopen en binnen een week genieten.

Ruime keus, tijd en de rust om te kiezen. Verkoop ging snel en levering in 1 week. Als afsluiting een kop koffie en krentenwegge. Heerlijk!!

Goed verkoper in Almelo goed geadviseerd. Netjes door Brink afgeleverd.

Tot nu toe goed . Alleen deel lounge set pootjes beschadigd. Hiervan hebben we melding gemaakt 1 dag geleden . Antwoord zullen we wel een dezer dagen krijgen . We hebben goede keuze gemaakt volgens ons .

Snelle levering, goede kwaliteit

De communicatie is goed. Je weet snel wanneer het geleverd wordt en je kunt ervan op aan dat het kwaliteit is. Nu twee keer iets besteld. Beide keren vlotjes verlopen.

Voelde me direct welkom

Na een misser bij thuiskomst meer dan klantvriendelijk opgelost.

Alles is geregeld, in een korte tijd hadden we een nieuwe parasol! Vriendelijke service, wat wil je nog meer.

Heel goed geholpen door de verkoper.

Vlotte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Geheel volgens afspraak besteld-gepland-geleverd-betaald

Geweldig goed/ prettig geholpen .

We hebben een bankje in Amersfoort in de winkel gekocht, deze kun je niet meenemen. Deze wordt gratis bezorgt, woensdag gekocht en maandags daarna al geleverd.

Perfect!

De bestelde opbergbox werd binnen 5 dagen keurig thuis bezorgd. Dag van aflevering kon zelf gekozen worden. Goede instructie (filmpje) hoe opbergbox in elkaar gezet moest worden. Ik had nog nooit eerder bij Kees Smit Tuinmeubelen besteld, maar het is zeker een aanrader!

Zeer prettig geholpen en als klap op de vuurpijl heerlijke koffie to go en krentenwegge.

Mooi bedrijfspand met voldoende overdekte parkeergelegenheid en de meubels ruim opgesteld.

Comentarios sobre el Kiyoh