Klantenservice onbereikbaar

Tuintafel besteld maar helaas bij afleveren (afgelopen donderdag) bleek glasplaat in gruzelementen. Transporteur weer meegenomen, tot op heden niks gehoord. Heb 3 keer gebeld, 2 keer na een uur opgegeven, 1 keer na anderhalf uur (!!!!) opgegeven. Ook al mail gestuurd, staat bij 10 werkdagen reactietijd......dit kan in deze tijd niet meer mensen. Kopen is makkelijk, contact krijgen blijkt onmogelijk. Nu maar afwachten dus.

Heel snel het perfecte artikel in huis

Tot op heden zeer tevreden over de producten van Kees Smit. Na een keer pech te hebben met een parasol hebben zij dit heel snel en perfect opgelost. Echt een aanrader om hier je mooie tuinmeubelen uit te zoeken en er een gezellige dag van te maken...

Hulpvaardig, professioneel en klantvrienelijk

Zie bovenstaande en een goed luisterend oor.

Vriendelijk eerlijk en snel

Fijne winkel kunt rustig rondkijken zonder direct aangesproken te worden en meer dan voldoende keus

Goede kwaliteit, prima service

Voor de tweede keer iets besteld bij Kees Smit. Eerst een hele mooie eettafel voor buiten en nu een mooie parasol met verlichting. Wat mij opvalt is dat de spullen en van goede kwaliteit zijn. Kees Smit is misschien niet de goedkoopste maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Ik ga vanaf nu voortaan alles voor mijn tuin bestellen bij Kees Smit. Ben erg tevreden.

super vriendelijk aan de telefoon

goed gesprek en snelle bezorging

netjes

op tijd, snel, goede info over bezorging ed

Prachtige winkel, deskundige uitleg en uitstekende producten.

Bij het binnenkomen van de Kees Smit winkel in Amersfoort was ik erg verrast, wat een mooie en grote winkel met enorm veel keuze. Ik keek m'n ogen uit over wat er allemaal mogelijk is. Zelf kwam ik voor een redelijk eenvoudige terras set. We kregen uitgebreide uitleg van een van de medewerkers zonder dat de nadruk werd gelegd op het duurdere product, dat is wel eens anders. Uiterst tevreden met een duidelijk beeld wat ik wilde bestellen verliet ik tenslotte de winkel. Na het bestellen volgde per mail nog een uitleg video over de montage en later nog een bevestiging van de levering door het bezorg bedrijf. Al met al was alles positief!

Stokje heel handig om moeiteloos de hoes om de parasol heen te trekken

Stokje heel handig om de hoes over de parasol heen te trekken.

afgezien van een onterechte melding over de nog niet ontvangen betaling tevreden over service en pr

Zie hiervoor

Snelle geleverd, na goed telefonisch advies. Fijne parasols.

Uitstekend.

Had mijn bestelling op vrijdag gedaan, en het zou ongeveer 5 werkdagen kunnen duren. Maar het werd ‘s maandags al bezorgd. En het waren heerlijke, licht gewicht, mooie en fijne ligstoelen erg tevreden mee.

prima meubels, bezorging kan nog wel een upgrade gebruiken

In de winkel heel goed geholpen, wij zijn snelle beslissers en daar kon de verkoper goed mee omgaan. Er wordt veel aandacht aan beleving in de winkel gegeven en dat lukt. De bezorging breekt dat af. Ik verwachte dat het uitgepakt zou worden, al is het alleen maar om op[ beschadigingen te controleren, en dat het verpakkingsmateriaal meegenomen zou worden.

Super goed aan sortering en genoeg keus voor ieder tuin

Goed adres en vriendelijke service

Goede prijs en uitstekende service

Goed op de hoogte gehouden omtrend levering. Goede prijs

Super mooie tuinset!

Ontzettend blij met onze tuinset - super goede kwaliteit, tijdige levering en heldere communicatie!

De klant staat op nr 1, TOP!

Telefonisch een bestelling gedaan omdat dit via de website niet lukte, vriendelijke tewoord gestaan en geholpen. Netjes een bevestiging gekregen. Ook in de winkel een vriendelijke en gastvrije benadering, reden om zeker nogmaals een bezoek aan Kees Smit in Almelo te brengen. Ben dus een zeer tevreden klant!

Veel keuze in parasols

Veel keuzes in diverse parasols. Zweefparasol is makkelijk te bedienen. Echter is het zonder parasoltegels. Zou handig zijn als Kees Smit deze ook aanbied in hun assortiment

Snelle levering en top kwaliteit meubelen, erg blij mee!!!

Gewoon niets op aan te merken.

Deskundig advies en de verkoper nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Levering keurig op afgesproken tijd en netjes voor ons achter het huis in de tuin gebracht. Genieten nu van de nieuwe parasol.

Snel in huis & in elkaar gezet dan genieten van het zonnetje!

Ik had mijn bankje al 2 dagen na het plaatsen van de bestelling in huis en hij was ook binnen een half uur in elkaar gezet ook al heb ik twee linkerha nden. Hierna gelijk lekker van het mooie weer kunnen genieten op mijn nieuwe tuinbankje!

Kees Smit is kiezen voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelheid en goede informatie voor, tijdens

Reeds 2x besteld bij Kees Smit tuinmeubelen. Snelle en correcte levering. Informatie en filmpjes over onderhoud. Goed bereikbaar voor vragen. Perfect!

Lange levertijd (ik ben verwend) top levering & service

Opzich mag je niet zeuren als je een week op je bank moet wachten. Sterker nog ze gaven aan 7 werkdagen en ik had hem in 5. Helaas ben ik door de consumptiemaatschappij verwend geraakt en was ik de dagen al aan het tellen na de order, je hebt immers iets leuks besteld. De levering, 5 hoog in amsterdam (centrum), was perfect geregeld. Aardige dame bij de klantenservice en top bezorger die alle tijd neemt om het product goed te bezorgen. En dan hebben we het nog niet gehad over het product. Top kwaliteit en perfecte zit!

Ondanks verkeerd huisnummer,goed afgeleverd

Super,!

Klantvriendelijk personeel

In de winkel goed geholpen. Via online bestelling, snelle levering. Top

Comentarios sobre el Kiyoh