Mooie tuinset.

Mooie set op tijd cf afspraak geleverd.

Perfecte service

Nette service

Afspraken zijn netjes nagekomen. Toen op donderdag een onderdeel van de parasolhoes kapot bleek te zijn werd op zaterdag al een nieuw onderdeel thuisbezorgd. Waarom 4 en geen 5 sterren? Heb 2x moeten bellen met Kees Smit. Ten eerste is Kees Smit alleen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en niet tijdens alle openingstijden. Ten tweede is de wachttijd voor de klantenservice erg lang (respectievelijk 45 en 35 minuten). Ten derde: als het dan bekend is dat er een lange wachttijd is, neem dan de moeite om er een bandje met gevarieerde wachtmuziek onder te zetten en niet 35-45 minuten achter elkaar hetzelfde irritante deuntje.

Prachtige, luxe tuinstoelen voor een zeer aantrekkelijke prijs en een geweldige service.

Hoge rugsteun geven deze prachtige tuinstoelen een luxe uitstraling. Zitten heel comfortabel. Makkelijk op te bergen door de trolley die er bij wordt geleverd. Top …….

Uitstekend geadviseerd

Wij waren op zoek naar een zweefparasol. We dachten dat we een vierkante nodig hadden. Maar door het meedenken van Bianca (vestiging Amersfoort) kwamen tot de conclusie dat een ronde een veel betere keuze was. Verder keurig geleverd en op de plek gezet. Kortom erg tevreden

Perfect telefonisch advies, prachtige tafel, snelle zeer correcte levering

Ik twijfelde tussen 2 tafels. Telefonisch contact opgenomen. Zeer uitgebreid advies gekregen, zowel voor-en nadelen van de tafels besproken. Keuze gemaakt. Uitermate goede begeleiding tot aan levering. Via email krijg je montage instructies. Levering in overleg. Nette levering, vriendelijk. Indien tafel toch niet naar wens zou zijn, wordt deze zonder kosten weer opgehaald. Montage gemakkelijk. Zo blij met mijn prachtige Manifesto Sora tafel!

Het telefonisch contact met het bedrijf was erg prettig. Heel geadviseerd, we zijn blij met de aankoop. Het bezoek van de chauffeur was een een feestje.

Mooie lounge set echt Gaaf!

Alles snel en netjes geleverd! Super goed verpakt!

Afspraak is afspraak

Mooie winkel, goede service. Afspraak is afspraak. Bezorgtijden tussen 7 en 9.... we dachten die staan nooit! om 7 uur op de stoep. Maar jawel hoor :) Tafel heeft een lichte beschadiging. Er is een stukje niet gelakt.

Heel prettig en goed advies

Prettig ontvangen in de showroom en heel goed advies gekregen. Duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden. Klopte helemaal. Zitten nu heerlijk te genieten van onze stoelen. Perfect

Uitstekende ervaring.

Goed geholpen door medewerker.

goede service, wel lange telefonische wachttijd

probleem werd door medewerkster snel en adequaat opgelost; het duurde wel 35 min (!) voordat ik een medewerker aan de telefoon kreeg

Fantastische service

Tuinset niet bij Kees Smit gekocht 8 jaar geleden scharnieren stuk maandag gemaild vrijdags waren de stoelen weer als nieuw

Professioneel

Wij zijn goed geholpen en de medewerker heeft meegedacht met onze situatie en gaf de juiste Tip

Makkelijk bestellen, snelle levering

Bestellen ging makkelijk, snelle levering. Mooi product, precies zoals beschreven.

Bestellen gaat simpel, je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Prima, zoals altijd.

Prima tuinset voor een mooie prijs.

Het mooie is dat het op voorraad is. Dus direct kopen en tuinItten.

Kost wat maar dan heb je ook wat

De nieuwe parasol door het mooie weer al een paar dagen goed kunnen gebruiken! Erg makkelijk in gebruik met in en uitklappen, daarnaast in veel verschillende standen te zetten zodat je altijd in de schaduw kunt zitten.

Grandioos

Een fantastisch mooie, showroom met volop keuze en ruimschoots vriendelijk personeel aanwezig......een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooi, praktisch tuinmeubilair.

Vlotte levering van fijne parasol!

Gewoon prima!

Goede parasol

Jammer dat de kleur meer oranje is dan rood

Goede en snelle service. Fijn dat er geen levertijd was op de bestelde stoelen.

Geholpen door zeer prettig, klantvriendelijk personeel, ga zo door.

Ik adviseer bekenden, buren en familie om, wanneer zij overwegen om tuinmeubelen aan te schaffen, dit te doen bij Kees Smit. Prima service.

Snelle levering en goede producten voor een goed prijs

Nette communicatie en mooie producten voor mooie prijzen.

Ik vond het heel fijn dat ik zelf mijn bezorgdatum kon kiezen zodat ik zeker wist dat ik thuis was.

Comentarios sobre el Kiyoh