Topbank

Zoals altijd weer perfecte kwaliteit, zowel de bank als de bijbehorende kussens en ook weer keurig op tijd geleverd.

Keurig volgens afspraak geleverd wat is besteld

Duidelijke beschrijving van producten op de website, paasende accessoire goed passend bij gekozen product, kwaliteit van producten degelijk. Keurige aflevering door (klant)vriendelijke chauffeur. Kees Smit is echt een aanrader.

Accuraat en snel geholpen

Prachtige set wij genieten van de set en heeft een prachtige uitstraling op ons nieuwe balkon

Prima voorlichting en levering van de bestelde hangstoel

Een professionele ontvangst en voorlichting bij de keuze van de hangstoel. Aflevering volgens afspraak en correct.

Goede uitvoering

Keurig e verzorgd

Heel fijn en secuur bedrijf

Eerst gebeld en zeer professionele antwoorden gekregen. Ik heb meteen besteld nav de antwoorden van de verkoop adviseuse. En achteraf betalen. En ook nog eens na 2 dagen in huis. Perfect.

Tevreden klant

Keurig geleverd en keurige service

Keurige geleverd en keurige service. Fijn bedrijf. Hele set gekocht.

Schandalige dienstverlening

Vrijdag 28 mei bestel ik ter waarde van 489 euro een meubel bij Kees Smit. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. 6 juni heb ik het artikel nodig. 1. Artikel wordt geleverd op 4 juni. Hiervoor een afspraak gemaakt en moet de hele dag thuis zijn. De avond ervoor krijg ik een melding dat er iets mis is gegaan. Dus er wordt niet geleverd 2. Op basis daarvan mail ik, dat ik graag een oplossing zie omdat ik het product 6 juni nodig heb. Werkdagen daarna krijg ik pas reactie. 3. Vervolgens een nieuwe leverdatum 10 juni. Opnieuw zorg ik die dag thuis te zijn. De dag ervoor krijg ik een melding dat van 14.30 tot 18.00 geleverd kan worden. Rond 17.00 krijg ik een melding dat de transporteur toch niet langs komt. 4. Vervolgens bel ik de transporteur Jos Dusseldorp. Na 30 minuten in de wacht hang ik maar op 5. Ik bel dan maar Kees Smit, na 40 minuten wordt er opgenomen. En krijg ik te horen dat er problemen zijn met mijn levering en dat de maandag een nieuwe afspraak gemaakt kan worden. Ik ga hier niet mee akkoord en wil een leidinggevende spreken 6. Na doordrammen gaat deze kijken wat te regelen om een servicebus te regelen. Eerst was er weinig mogelijk. 7. Vervolgens wordt ik een half uur later teruggebeld. Wat blijkt artikel van mij is zoek. Dus ik kan deze op korte termijn niet verwachten. 8. Artikel wat ik heb besteld is uit assortiment, dus of ik wil annuleren. Dan maar doen... 9. Mij wordt gevraagd IBAN nummer door te geven. Ik heb toch al betaald met mijn rekening? Maar oke. Ik mail terug met mijn IBAN. Gezien alle omstandigheden geef ik aan mijn geld binnen een week terug te verwachten. 10. Ik krijg vervolgens een mail binnen dat ik binnen 10 werkdagen mijn geld kan terugverwachten. Na punt 10 ben ik deze review maar gaan schrijven. Ik verwacht dat ik mijn geld zeker niet binnen een week terug heb. Wat een poppenkast en zal hier nooit meer bestellen. Je wordt hier niet serieus genomen, en gaan schandalig met je om

fijn geholpen in de winkel in Amersfoort. Voordat ik naar de winkel kwam had ik de site al geraadpleegd en telefonisch contact gehad en daar reeds wat advies gekregen. Wij hebben al twee stoelen en er moest er eentje bij. Onze stoelen waren niet meer leverbaar. De stoel die het nu geworden is lijkt er aardig op. Naar de winkel kwam ik om proef te zitten. De dame die mij verder hielp met de bestelling was aardig.

Online uitgezocht, nadat ik twee maal de vestiging in Amersfoort had bezocht. Om even lijfelijk te ervaren, hoe de tuinstoelen werkelijk zitten.

Tevreden (behalve over de vervoerder)

Het bestelproces verliep prima. Levering vond ook binnen enkele dagen plaats. Niet tevreden over de vervoersdienst (de persoon die de goederen kwam leveren).

Super service

Super bedrijf met super vriendelijk personeel wat mee denkt volgende komt hier zeker weer weg

Fantastisch!!

De planten worden goed verpakt en zijn super!!! Tuinkussens zijn ook super!!

Klantgerichte en klantvriendelijkheid met gevovoor empathie, zo betitel ik de service van Kees Smit

Wat was het geval : de armleuningen van één van de vier gekochte tuinstoelen hadden ondefinieerbare vlekken. Dat misstond in vergelijking met de overige drie stoelen. Toen wij in de zaak dit aangaven , was er direct begrip en stond de intentie van de medewerker direct op de oplossingsgerichte modus.Één belletje was voldoende. Na reeds vier dagen haalde ik de vernieuwde stoel op. Zo snel en dus prima service. Een compliment waardig!

Prima product, goede service !!

Prima product , voldoet aan de verwachting . Levering keurig op afgesproken tijdstip

2 zitsbankje

snelle levering. prima op de hoogte gehouden qua levering. Gekozen voor betalen aan leverancier, dat ging niet ook daar keurig een mailtje over gehad. Het bankje in prima staat geleverd

Erg gastvrij en professioneel.

Je gaat met een glimlach, een koffie to go en een prachtige set hartman delphin stoelen de deur uit en je denkt: hier kom ik weer.

Product komt overeen met afbeelding. Netjes en snel geleverd. En prima op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Kortom prima.

Too kwaliteit en klantvriendelijkheid!

Zelfs nadat we bij een eerdere tuinset van gedachten waren verandert, zijn we nu wederom heel prettig en met veel betrokkenheid geholpen aan een nieuwe mooie set. Dank jullie wel!

Goede service!

Fijne stoel maar helaas kapot gegaan. Goede service van Kees Smit en een nieuw model ontvangen.

Snel, goed, goedkoop

Prima goed en snel geholpen

Snel in huis en geleverd volgens afspraak

Alleen maar goede ervaring

Traditionele klasse

No nonsense kwaliteit. Praktische en tevens mooie gebruiks produkten.

Super snelle levering en goede service en belangrijkste mooi product.

Super mooi bij onze loungeset echt een aanrader.

Comentarios sobre el Kiyoh