Fijn geholpen

Fijn geholpen door de medewerker. Echter wel achter mijn bestelling gebeld, gezien de tafel al enkele dagen online voorradig was, maar ik nog geen melding had ontvangen wanneer ik een bezoekafspraak kon inplannen.

Ontzettend goed geholpen in de winkel en de meubels werden snel thuis bezorgd.

Geweldig snel mijn probleem opgelost

Door mij was een verkeerd adres opgegeven zodat de bezorging op donderdag niet door kon gaan door post.nl. Telefonisch overleg op vrijdag resulteerde in bezorging van de twee banken al op maandag op mijn adres.

Ruime keuze, mooie producten en uitstekende service!

Wat een enorme winkel. Ruim voldoende en behulpzaam personeel. Mooi producten en vervolgens snelle levering en goeie informatievoorziening.

Goed advies en snelle levering

De medewerker gaf een goed advies en snelle levering daarna

In 1 woord : super

Alles goed geregeld van gastvrijheid tot helpen totdat de parasol staat .top !!

Vriendelijk personeel. Prima bezorging.

Vriendelijk en behulpzaam personeel vestiging Amersfoort.

Top; goede hulp.

Nemen vragen serieus en doen echt moeite voor je!

prima voorlichting en ook uitstekende bezorging en paatsing.

Wij werden in de winkel goed voorgelicht. men nam er alle tijd voor. Duidelijke afspraken ver bezorging tijdstip van levering. De bezorging en plaatsing van onze zweefparasol was precies zoals afgesproken. Alle lof.

Excellent!

Wij hebben vorig jaar tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht en zijn ontzettend goed geholpen. Naast dat ze de mooiste en stijlvolste tuinmeubels van Nederland verkopen is de klantenservice uitmuntend. Daarom hebben wij onlangs onze tweede bestelling geplaatst geplaatst en binnenkort komt daar een derde bij. Ook de winkels zien er top uit.

Mooie klaptafel eenvoudig op te zetten

De butterfly teaktafel is een fijne extra tafel die je zo neerzet. Zowel met een heel rond blad te gebruiken als de helft ervan! Goed afgewerkt.

Zeer goede service

Er was iets misgegaan bij een bestelling. De prijs was inmiddels verhoogd. Toch kreeg ik korting. Super goed afgehandeld.

Super service prima geregeld

In een woord, prima

Mijn Moeder is er heel blij mee.

Kwaliteit geleverd de dag na bestelling. Top!

Goed materiaal

Op tijd geleverd

Service in tijd,kennis en mogelijkheden bij aankoop is top!

Graag nog beter de communicatie can afdelingen onderling!

hele goede service

we zijn heel goed geholpen naar de keuze van onze loungset. zekeee aan te raden!!

Een super parasol die zich makkelijk laat opzetten

Wat en geweldige parasol die ook nog eens heel vlot bezorgd werd voor € 4,95 en dat van Almelo naar mijn woonplaats in Groningen! Hij werd geleverd met het doek reeds gemonteerd aan de baleinen. Waar ik dacht dat je de bovenbuis in de onderbuis moest schroeven is de bovenbuis voorzien van een drukknop die je indrukt, vasthoudt terwijl je de bovenbuis in de onderbuis laat glijden waarna de drukknop passend in een ronde uitsparing vast klikt. Kind kan de was doen. Helaas was deze methode in de omschrijving niet vermeld. Wil je bovenbuis weer uit de onderbuis halen om hem op te bergen, de drukknop weer indrukken, vasthouden en de bovenbuis met dichtgedraaide parasol uit de onderbuis tillen. Het opdraaien van de parasol gaat zeer licht en het kantelen ervan is een fluitje van een cent d.m.v. een licht in te drukken knop. Deze parasol is een verademing na een slechte ervaring met een parasol van Zweedse origine...

Snelle levering, tussentijds op de hoogte gebracht over hoe en wat en er werd een práchtige parasol geleverd!

Top! snelle levering, kwaliteit/prijs prima, goede info

helemaal happy. goede regelmatige informatie na het bestellen, zelfs met een montagefilmpje. snelle levering, vroeger dan verwacht met een vriendelijke chauffeur. parasol super in de smaak gevallen. keurig verpakt, prijs kwaliteit helemaal goed. kortom, dik tevreden !!!

Duidelijk verkoopverhaal en vlotte levering

Vlotte levering, ruime keuze Goede afspraken voor de bezorging.

Alles verloopt goed en alles is verzorgd

Zie hiervoor

Online besteld, en door de transporteur alles netjes tot aan de deur geleverd.

Ruime keuze in kwaliteit, heb de spullen keurig ontvangen na goed contact met de transporteur. Ga er zeker van genieten deze zomer!

Comentarios sobre el Kiyoh