Snelle levering, goeie kwaliteit

Na mijn bestelling had ik op 3 dagen tijd mijn bestelling in huis, super

Bestellen bij KeesSmit betekent voor mij kopen zonder zorgen.

Je wordt via de mail keurig op de hoogte gehouden van de route die je pakket 'loopt. Je kunt ervan uitgaan dat je tuinset bestaat uit goed materiaal. Dat is heel belangrijk omdat naar een winkel gaan nu lastig is. De meneer van de bezorgdienst was een vriendelijke man Die zonder morren (het was heel heet die dag) de bank in de tuin zette.

Tevreden

Zelf je bezorgdatum kiezen . De tuinstoelen met kussens zitten goed. We hebben meteen de hele avond op gezeten. De ligbed met ligkussen ligt ook perfect.

Mijn allereerste aankoop verliep vlekkeloos.

Correct, vlot en volgens de afspraken.

Prima geholpen

Door het grote aanbod zagen wij gauw wat we wel en niet wilde. Perfecte keus geweest.

Prima service en heel goed te woord gestaan aan de telefoon

Fijn

Pokkerdepok wat was het goed ingepakt, was ik wel even zoet mee. Bankje zit lekker en is goed afgeleverd. Levertijd iets te lang maar niet onoverkomelijk. Communicatie geweldig. Fijne shop ervaring dus.

Super veel keuze

Ik werd heel plezierig en geduldig geholpen door één van de dames en iedereen is enthousiast over de keuze .

De tuintafel door vriendelijke bezorger netjes in onze achtertuin gezet

Mooie tuintafel die door ons gemakkelijk in elkaar gezet kon worden. Past heel goed bij onze stoelen.

Beste aankoop ooit

Robuust en stevig, mijn moeders van 83 heeft er een hele middag in gezeten en wil er nu ook eentje, hoe leuk!

Snel en goed geleverd

Omdat me vader nogal moeilijk loop en toch lekker buiten wil zitten zo leuke 2zits bankje voor de deur gekocht die man is super blij er mee

Fijne begeleiding en goede levering

Op locatie in Amersfoort zeer netjes geholpen. Ook is alles op de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur die de dozen in de tuin heeft gezet. Onbeschadigd en compleet geleverd.

Fijne service en mooi product

Zeer fijn hier tuin meubiliair (hangstoel) gekocht via de website. Levering ging soepel en zijn erg blij met het product. Zeker nog een keer via Kees Smit!

Goede snelle levering en de stoel is helemaal top

Topservice!

Goed geholpen in de winkel in Amersfoort. Snelle levering van onze prachtige loungeset. Gewoon top!

prima, snel en goed

makkelijk te bestelen, heel snle geleverd, goede handleiding en video, mooi resultaat

Snelle en zeer correcte levering!

Na mijn aankoop volgde snel de informatie omtrent de levering. Deze werd vlot en zeer correct uitgevoerd door de vervoerder. Mijn tuinbanken waren heel goed beschermd verpakt voor het transport. Uitpakken ging vlot en direct na levering kunnen genieten van mijn aanwinst in de tuin.

Zeer goede ervaring

Goede kwaliteit spullen en goede service

Kwaliteit, duidelijk en vrolijk

Mooie parasol inclusief voet gekocht, heldere berichtgeving en levering met een glimlach. Alsof het allemaal de gewoonste zaak van de wereld is. Fijn hoor!

Een mooie stevige parasol

Stevig verpakt en een mooie kwaliteit parasol

prima hoor.

prima hoor.

Super snelle levering

Snel,correct,klant vriendelijk.

Super mooie bank

Goede levering duidelijke website

gewoon goed, geen toestanden, gewoon een eerlijk advies

Fijne winkel, in 10 minuten gevonden wat we zochten dankzij een behulpzame adviseur .

Bestelling van Kees Smit, super snel in je bezit!

Tuinbankje besteld. Binnen 5 werkdagen thuisbezorgd stond in de mailing. Had 2 dagen later al in huis. Geweldige snelle service!

Comentarios sobre el Kiyoh