Ontzettend vriendelijk personeel, vanaf de binnenkomt tot meelopend naar de auto zodat ikzelf niets hoefde te dragen. Maar ook zoekend naar een passende oplossing voor kussens die niet meer te bestellen waren. Toppers
Duidelijk in aankoop en service perfecte winkel
Enkele jaren geleden een tuinset met milano stoelen gekocht.kwaliteit is goed, blijft mooi ondanks intensief gebruik. Nu 2 lounge stoelen van het merk milano erbij gekocht.
Per ongeluk een ondeugdelijk product gekocht. Betrof een tuintafel met 8 stoelen. Het blad van de tuintafel betrof kunststof en brandde in. Het brandde in middels een glas met wijn of rosé. Geen enkel probleem ondervonden. Tafel terug en een andere tafel met ander blad geleverd gekregen. Kortom grandioze service.
Ik bestelde een vervangende parasol hoes voor mijn Glatz parasol. De bestelde hoes zou moeten passen, maar bleek kleiner dan aangegeven. Daarop heb ik hem geruild in de webshop met hulp van de klantenservice voor de originele, ruim 3 maal zo dure. Ook deze bleek te klein want verkeerd gelabeld en geleverd. Ik ben naar vestiging Vathorst gereden en daar had men de goede binnen 5 minuten. Helaas heeft het daarna nog een dik uur geduurd voordat ik kon vertrekken omdat de administratieve afhandeling niet lukte met 4 medewerkers... Uiteindelijk is alles wel netjes opgelost door de servicemedewerkers en verbetering toegezegd.
Revisión original
2 dezelfde items gekocht, waarvan 1 niet compleet. 40 minuten in wachtstand gestaan , geen indicatie hoe lang het zou duren en toen klaar mee. Toen mail gestuurd met alle foto's etc en nu 7 dagen verder en nog geen enkele reactie. Klantenservice niet van deze tijd. Update: Na negatieve review die kwam na 8 dagen wel een reactie en werd het foute onderdeel opgestuurd. Over product tevreden, maar veel verbeterpunten ( Opnemen telefoon of voicemail en snel reageren op mail, zodat klacht snel opgelost wordt)
Beste meneer Reinhoudt, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat wij u per e-mail verder hebben kunnen helpen en volgens onze gegevens heeft u het juiste onderdeel reeds in huis. Wanneer wij verder nog wat kunnen betekenen voor u vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Revisión original
Prima geslaagd!
Spijtig dat er geen zweefparasols 3x4m verkrijgbaar zijn !
Uitstekend!
doen hun uiterste best om met je mee te denken en te zoeken
Makkelijk van bestelling tot levering
Omruilen en nieuwe tafel tafel ontvangen was zo geregeld, maar de communicatie liet te wensen over. Soms wel een uur aan de telefoon gehangen voor je iemand te spreken kreeg. Mailtjes ontvangen die niet voor ons waren en een factuur gekregen voor een tafel die retour ging en allang betaald was…..wij waren erg druk om het allemaal goed voor elkaar te krijgen. Kortom: aan de ene kant lof en aan de andere kant hadden we onze vraagtekens wbt onderlinge communicatie en communicatie met de vervoerder van de tafel…
Bestellen was makkelijk en de optie om te betalen bij aflevering was voor ons ook een plus punt. In de mail die we kregen van kees smit stond dat je ook cash kon afrekenen bij aflevering. Helaas was de vervoerder daar niet zo van gecharmeerd aangezien hij dan een paar dagen met een substantieel bedrag opzak moest rond rijden. Dit was overigens het enige minpunt zover.
Het was leuk om te winkelen bij Kees Smit, omdat er zoveel keuze is. Hoewel wij gelijk weg waren van de eerste tuinset die we zagen, was het goed om te kunnen vergelijken. Toen bleek dat de set ook (bijna) direct leverbaar was, kon het niet meer stuk. Ook de after sales is heel goed: er zit een vlek in een van de kussens, maar na 1 telefoontje wordt gelijk een nieuwe hoes opgestuurd. Perfecte service!
Het tuinbankje is van een mooie kwaliteit en erg netjes gemaakt. De houtsoort is ook heel fijn, geen splinters en mooi zacht. Ook zit het bankje lekker.
En een prettig mailverkeer met uitleg over de gekochte producten.
gerichte service, direct antw op vragen en flex en direct een deal gesloten
Winkel met tal van keuzes, maar ruim opgezet zodat je alle zetels kan uitproberen. Verkoper nam de tijd voor ons om eea uit leggen. Een stel boffers zijn we door de snelle levering, kunnen we maximaal genieten van het welverdiende zomer weer.
De stoelen zijn precies op de afgesproken tijd geleverd en bevallen uitstekend.
We zijn zeer tevreden en genieten volop van de loungeset. Heerlijke hoge rugleuning en stevige kussens. We hopen er vele jaren plezier van te hebben.
In eerste instantie foute tafel geleverd omdat deze in de winkel verkeerd was gescand. Zonder probleem ( en zonder bijbetaling van 20,00 voor de duurdere tafel) binnen een week de juiste tafel geleverd.
Zaterdag's middags tuinstoelkussen besteld, levertijd was binnen 5 werkdagen. Tot onze verbazing waren ze 's maandags voor de middag al in huis!! Te gek!!!
Heel netjes en verzorgd, zowel met het bestellen, als met de bezorging!!
Heel positief...ook als er iets beschadigd is.
Tuinbankje, mooi afgewerkt, snel geleverd
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate