Snelle levering, mooie tuinstoel!

Goede snelle levering, fijne stoel!

prima prijs/kwaliteit verhouding

Na enige zoektocht naar een mooie loungeset, kwamen we bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. Direct bij binnenkomst in de zaak in Almelo zagen we "onze" loungeset staan!! Dan ga je toch nog even verder kijken bij andere tuinmeubelzaken (tenslotte zijn we Nederlanders en dan denk je dat je elders toch nog goedkoper kunt, tegen beter weten in :-) ). Uiteraard weer terug gekomen op deze set en toen telefonisch besteld. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door een medewerker en een week later al geleverd! Bij nader inzien wilden we nog een extra element en op dezelfde telefonische wijze besteld. Wij zijn super tevreden, niet alleen met onze prachige loungeset, maar ook over de hele gang van zaken! Dank je wel, Kees!!!

Overal een dikke voldoende

Prachtige showroom in Amersfoort. Ondanks de drukte vlot een verkoper/adviseur ‘te pakken. Snelle en correcte levering. Onbeschadigd, zonder enig mankement. Echt prima!

Snel en goed verzorgd bezorgd!!!

Nadat we de tuintafel hadden uitgekozen volgt er een duidelijke informatie over betalen en bezorgen . Via diverse mails werden we uitstekend op de hoogte gehouden. Een goede afstemming en samenwerking met transportbedrijf van Dusseldorp! Top!

Ik vind de tuinmeubelen super mooi en er is zoveel keuze!

Wat ik als zeer slecht ervaren heb, is dat je op willekeurige tijdstippen en werkdagen heel lang aan de telefoon moet wachten als je de klantenservice belt. Ik heb eenmaal 45 minuten aan de lijn gehangen en een andere keer 50 minuten. Als het druk is in de winkels moet er misschien ook meer personeel worden aangenomen voor de klantenservice.

Prettig geholpen zonder druk

Bij binnenkomst wordt er gevraagd of je rond wil kijken of dat je iets speciaals zoekt. Dat helpen verliep prettig zonder dat er druk wordt uitgeoefend

Snel en perfecte levering

Goede website, en levering informatie. Snel en correct geleverd!

Mooie tuinmeubels voor een goede prijs kwaliteit

Aardige verkoopster met goede adviezen

Super snel geleverd Keurig verpakt Goede prijs Je krijgt wat je hebt besteld

Perfect bedrijf met juiste prijs-kwaliteit en optimale klantenbinding

Na onze keuze gemaakt te hebben in de showroom in Amersfoort, erg correct geholpen, zonder pushen. In Coronatijd geen koffieservice maar wel 2 flesjes Spa voor onderweg Aflevering aan huis iets eerder dan planning. Montage zelf een fluitje van een cent, maar ook na mijn opmerking over de instructie/voorschrift van de tafel, kreeg ik dezelfde dag nog reactie over de aanpassing. Hoe snel wil je het in de huidige tijd nog hebben en als genoegdoening een erg leuk presentje. Voor deze zomer krijgt Kees Smit een 10 van ons.

Als we tuinmeubels of parasol nodig hebben is er maar 1 naam! Kees Smit

Prima meubels blijven jaren lang goed. Nooit problemen gehad. Fijn personeel en gemoedelijk!

Snel geleverd en kwaliteit.

Ik zocht een voetenbankje bij m’n tuinstoel op m’n balkon! Ben helemaal tevreden met dit product!

Snel en goede verzending van de gevraagde artikelen.

Volgende keer weer

Mooie set prima levering

Het duurde even voor het laatste deel van onze rough c set werd bezorgd, maar het is het wachten waard!

Excellente spullen EN service

We zijn slechtste been en werden in de winkel in Amersfoort geweldig geholpen. De verkopen had kennis van zaken en kon zijn advies duidelijk overbrengen! De bezorging ging net zo vriendelijke en de jongeman was zeer service verlenend .

top geregeld en goede kwaliteit!!

zeer goed !!

Alles was top geregeld en snel geleverd

Alles was top geregeld en snel geleverd!

Ik heb weer een lekker zitplekje in de tuin!

Ik ben eerst in Amersfoort wezen kijken. Nu was ik mijn mondkapje vergeten en werd redelijk bits toegesproken door een medewerker. Gelukkig hadden ze er eentje bij de balie, maar het is de toon. Daarna werd ik zeer vriendelijk geholpen door een mevrouw die bij de klantenservice werkte, ze heeft me ook geholpen de bestelling te plaatsen. Een halve week later had ik mijn bestelling binnen. Zeer blij mee. Ik kreeg via de mail ook een net instructie filmpje hoe de stoelen te monteren.

Prachtige showroom, goed advies, zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Heel erg blij met onze aankoop. Snelle levering en goede kwaliteit. Ook erg klantvriendelijke klantenservice.

Prettige verkoper en goede organisatie.

Contact over de betaling verliep (onder de huidige omstandigheden) snel en de reactie was duidelijk en precies het antwoord op mijn vraag.

Keurige afhandeling van de uitgezochte tuinmeubelen.

Zeer positief

Zoals al onze vorige aankopen, weer dik tevreden

Uitgebreid assortiment, en behulpzaam en vriendelijk personeel

Personeel laat je rustig je gang gaan, indien er vragen zijn kan je deze aan het deskundig personeel vragen, en deze worden dan ook beantwoord.

Zeer klant vriendelijk, mooi opgezette showroom, ruime keuze, voor elke portemonnee

Comentarios sobre el Kiyoh