Goede afwikkeling van de afspraken

Vlotte en snelle hulp, we waren ruim in de gelegenheid om op ons gemak even rond te kijken, en na de aankoop duidelijke uitleg over afwikkeling van thuisbezorgen en garantie.

Goede service! Attent, snelle afhandeling.

Aardige mensen, meedenkend.

Goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering en natuurlijk het belangrijkste; de loungebank zit geweldig! Ben er super blij mee!

Super geregeld!!

Ik heb een ligbed telefonisch bij Kees Smit besteld omdat we al hetzelfde ligbed van Kees Smit hadden. Ik werd prima geïnformeerd en geholpen. Ook communicatie voor en de aflevering was erg goed geregeld. Gr. Frank

Begreep dat je jongen nog maar 21 jaar was en alleen de spullen van mij en dat van de buren kwam afleveren. Uiterst vriendelijk en beleefd. Hier kunnen veel andere bedrijven nog van leren. Mijn complimenten.

Super service

Parasol van 2 jaar oud helaas deze winter slachtoffer geworden van muizen. Zeer vriendelijk geholpen door medewerkers en zonder verzendkosten een nieuw doek opgestuurd gekregen. Dat is service!

Tevreden zoals altijd

Wij worden altijd vriendelijk geholpen. Snelle service en uitstekende kwaliteit. Een dikke tien voor deze winkel.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Wij waren opzoek naar een tuinset. Na wat rondlopen hebben we een medewerker gevraagd die ons helemaal heeft begeleid met het maken van de juiste keuzes. Er werd een kopje koffie en een heerlijk stukje brood aangeboden en we kregen ook een blik onderhoudsmiddel cadeau bij onze aankoop. Toevallig was de verkoper ontzettend aardig en enthousiast waar de gene die we als eerste aanspraken er volgens mij die dag niet zoveel zin in had. De showroom was erg mooi en netjes en we zijn erg tevreden met onze nieuwe tuinset.

Ruim assortiment

Veel keus op het gebeid van tuinmeubelen. Wij zijn 2e pinksterdag geweest. Ondanks de drukte werden wij met rust geholpen. Zelf heb ik ook gewerkt met tuinmeubelen dus wij waren er snel uit wat we wilden hebben. De verkoper was vriendelijk en duidelijk in zijn uitleg omtrent de levering. De tuinset staat prachtig en we genieten er al heel veel van met dit prachtige weer

Prima uitleg en service.

Goed geïnformeerde verkoper die wist waar hij over vertelde en uitlegde. Nam de tijd voor de vragen. Daarna naar huis met een mooie lounge set.

Soepele service

Wij hebben een lounge set gekocht. Advies en order intakegesprek ging zeer vlot. Eenmaal thuisgekomen wilden we toch de witte versie ipv de zwarte. Met een telefoontje was dat gemakkelijk opgelost. De e-mail voor afleververzoek was in mijn spam terechtgekomen: geen nood, ik werd vanzelf gebeld. Aflevering op afgesproken tijdstip! Kortom een bedrijf zonder poespas met oog voor de klant!

Hoogwaardige kwaliteit meubelen en tijdig geleverd

In de showroom goed geholpen door een medewerker tot aan de balie. Meubels werden binnen een paar werkdagen zonder schade geleverd door een vaste vervoerder.

Uitstekend geholpen en prima service

Goed georganiseerde moderne winkel

Het verbaasde mij hoe goed dit bedrijf is georganiseerd. De logistieke lijn in de zaak en de persoonlijke service is uitmuntend. Zelfs mijn parasolvoet werd netjes in mijn auto getild! Super mooie en plezierige zaak, met groot assortiment en vakkundig advies. Top in deze tijd!

Goeie info en prima levering.

Prettig

Veel keuze en prima online programma.

Online verkoop ging prima, maar met bezorging heb ik problemen gehad. Bezorger wist niet of we betaald hadden en wilde eerst niet leveren. Bij online bestellen heb ik direct betaald.

Bijzonder vriendelijk en goed geholpen.

Telefonisch besteld en aan de telefoon goed en zeer vriendelijk geholpen. De levering een paar dagen later was ook uitstekend verzorgd. Spullen werden tot in de tuin gebracht, keurig binnen de afgesproken tijd en een vriendelijke chauffeur.

Fantastische service

Nergens moeilijk over doen is hun motto en dat is zeer veilig!!

Zeer prettig geholpen

Goed, terzake kundig en prettig geholpen. Blij met het eindresultaat

Super levering voor een eerlijke prijs.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuinset. Binnen een week geleverd en eenvoudig gemonteerd. Goede contacten via de mail. Het is een heerlijk buitenkantoor geworden. Ook geleverd tegen een eerlijke prijs. De adviezen van de verkoop adviseurs zijn top. Ze weten waar ze het over hebben.

Doen wat er beloofd wordt

Heel eenvoudig bestellen betalen en leveren en dan geniet van de spullen die je besteld heb.!!!!!

Prima bankje makkelijk in elkaar te zetten en goede instructievideo via de mail. Snel geleverd. Enige b-mol is dat ik been bericht van levering kreeg...dus ineens was het bankje er. Maar dat kan ook de zeer gebrekkige service van Post.nl zijn.

Vlotte bestelling = vlotte levering

De tuinbankjes en tafeltjes zijn makkelijk in elkaar te zetten en nog makkelijker verplaatsbaar. Omdat ze zo lekker licht zijn is het geen probleem om de bankjes en tafeltjes elke dag buiten en binnen te zetten.

Meer dan tevreden!

Ondanks de maatregelen en het feit dat er twee filialen zijn voelde het alsof ik alsnog de winkel beleving heb meegemaakt. Telefonisch fijn en goed te woord gestaan en met twee dagen de tuintafel al ontvangen. Exact zoals op de foto, goed verpakt en gemakkelijk te monteren. Daarnaast goed op de hoogte gehouden van het proces en een mailtje met tips. Zeer tevreden!

Mooi spul , netjes en snel geleverd

Comentarios sobre el Kiyoh