Bestelling tuinmeubelen correct thuisbezorgd.

Tuinmeubelen op Waddeneiland laten bezorgen. Bij aankoop was dit geen enkel probleem.

Groot assortiment, snelle levering

Veel keus door het grote assortiment! Mijn bestellingen in 5 dagen bezorgd en zeer goed georganiseerd want je kan zelf de dag kiezen. Top!

In een woord Geweldig

Top service we we uitstekend geholpen en via de mail op de hoogte gehouden over de levering die was ook top goed op tijd en een leuke behulpzame chauffeur

Om over na te denken

Spullen besteld binnen 4 dagen geleverd, alleen niet alles, de spullen waren kwijt. 85% niet ontvangen. Bellen bellen bellen (vette lange wachtrij) schuld werd over en weer tussen transporteur en kees Smit gegooid. Gelukkig andere spullen uit magazijn gekregen die worden vandaag geleverd. Ben benieuwd. Na vandaag alles gelukkig gekregen, toch nog goed gekomen. Nog een mooie cheque van XXX gekregen ter compensatie. Gelukkig komt al het goede in tweeen. :-)

Alles klopt

Bestelling, klantcontact en de vriendelijkheid staan hoig bij jullie in het vaandel en dat merk je.

Kwaliteit, duidelijk en snel

Uitstekend adres om je twinset te scoren. Actief personeel die je graag ten dienste staat. Ruim assortiment dus altijd keuze, voor alle smaken. Bestellen en leveren zit gewoon logistiek goed in elkaar. Top ervaring, aanrader voor een ieder.

Gevonden wat we zochten en vriendelijk geholpen.

Groot assortiment, vriendelijke medewerkers, kregen koffie, thee en water aangeboden en zelfs krentenwege. Gratis thuisbezorgd. Goed contact met bezorger.

Prima bedrijf!

Goede informatie gehad en een snelle levering!

Gewoon prima

Duidelijke omschrijving met filmpje hoe ik stoelen in elkaar moet zetten en goed op de hoogte gehoudenjomtrent bezorging.

Prettige service en ruime keuze

Wat een ontzettend mooie winkel met veel keuzes. Als je hier niet kan vinden waar je naar op zoek bent, dan vind je het nergens. Ook de medewerker was heel prettig en klantvriendelijk

direct te gebruiken en goed kunnen opbergen

doordat het toch een behoorlijk pakket was, is het prima in gebruik en op te bergen. als er een loge bent, direct een bed.

top

een verademing!!! binnen 1 dag niet alleen een reactie .maar ook een oplossing van een probleem. Top!

Geweldige shop

Gewoon zoals het hoort

Prima artikel en snelle bezorging.

Uitstekende eerste ervaring bij Kees Smit.

Ruime winkel, fijne verkoopster, niets is teveel en levering volgens afspraak, wat wil je nog meer !

Gewoon goed !

Prima keuze en snelle levering

Super producten en service

Al vaker besteld bij Kees Smit en zal dat zeker blijven doen. Hoge kwaliteit artikelen tegen redelijke prijzen, snel en goed geleverd!

Er is te veel om op te noemen

Ik ben goed geholpen, de jonge man hielp goed legde alles goed uit Hij nam ook de tijd voor ons Super tevreden

Snelle en goede service

Binnen een week in huis! Heel blij met de lounge stoelen

We werden in de winkel en door de klantenservice super geholpen

Geweldig netjes bezorgd en zeker op tijd

Makkelijk in elkaar te zetten

Vorige week dinsdag kussentjes besteld, dus ik had ze eigenlijk al wel binnen verwacht. Even gemaild naar jullie en heel snel antwoord terug. Zojuist krijg ik een bevestiging van Post NL van bezorging. Goede service dus!

Klantvriendelijk

Onze bestelling in Amersfoort hebben we helaas moeten annuleren , de uiterst vriendelijke medewerker ter plaatse begreep onze motivering waardoor de annulering zeer vlot in gang werd gezet !! We komen zeker weer eens terug bij Kees Smit .

Fantastisch!!

Ligstoel zag er op de site al geweldig uit. Ik zie de spullen liever eerst voordat ik t bestel. Dan weet je wat je koopt. Nu toch maar ongezien besteld. In 1 woord….. FANTASTISCH!! Zeer snelle levering en zeer goed verpakt! Ik/wij zijn er super blij mee.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Comentarios sobre el Kiyoh