Tuintafel gekocht, goed geadviseerd en snel.geleverd.

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd. Goed verpakt Product uitstekende kwaliteit

Super geholpen, top levering van tuinmeubelen met hoogste kwaliteit

Na het kopen van een giga grote loungeset met 2 hockers en dienblad, nu nog 2 loungebedden met tafel gekocht. Alle kussens worden in een mooie kust welke het hele jaar buiten staan top opgeborgen. Zeer tevreden met alles.

Doet wat wordt beloofd.

Tuinkussens waren snel bezorgd. Helaas niet de goede maat. De verzending wordt zonder probleem gratis opgehaald. Top!

Super mooi tuinset

De tuinset is super mooi en goede kwaliteit. En het personeel is ook heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Aardige verkoper, uitstekend advies, mooi product

Met mijn vrouw heb ik een prachtige tuintafel gekocht bij Kees Smit. We hadden al uitgebreid online onderzoek gedaan, maar zonder succes. Bij Kees Smit slaagden we direct. Over het gehele proces zijn we zeer tevreden.

Kwalitatieve tuinstoelen

Erg blij met de 6 tuinstoelen die wij bij Kees Tuinmeubelen hebben gekocht. Heb het idee dat we een kwalitatieve aankoop hebben gedaan waar we lang plezier van gaan hebben. Goed geholpen door de medewerker. Bij aankoop was het erg warm in de winkel in Amersfoort. Er werden flesjes water uitgedeeld aan klanten, super.

Vriendelijke verkoopster,goed geadviseerd. Snelle bezorging

Super goed

Super bezoring goed product

Goed geleverd

Heel megaande jongens

Fantastische parasol

Keurige levering, mijn tuin heeft een upgrade gehad, met uw parasol. Staat prachtig, en zeker met dit mooie weer genieten wij er iedere dag van.

Snelle levering en goede kwaliteit

Tuinstoelen waren binnen een week geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Stoelen zitten goed en zijn van mooie kwaliteit

Direct raak!

Voor de eerste keer naar Kees Smit geweest en direct raak vooral door de persoonlijke aandacht van een van de verkopers. En nu vet tevreden met de aankoop.

Vriendelijke bezorger en goede service

Goed telefonisch advies gehad. Nemen de tijd. En bezorger heeft de zware voet op het balkon gezet wat heel fijn was.

super service

Heb verleden jaar een tuinset gekocht en nu een lounge set erbij service correct

heel goed

heel goed

hele goede service

personeel heel vriendelijk,ondanks het heel druk was. Heel goed geholpen. Gratis thuis bezorgd, en ook geen aanbetaling op de bank. Keurig op tijd afgeleverd

Persoonlijk advies en goede, snelle levering

Eerste ervaring met Kees Smit. In onze omgeving konden we geen tuinmeubelen naar onze wens vinden. Uiteindelijk kwamen we bij Kees Smit in Amersfoort terecht. Veel verschillende soorten stijlen, waardoor we plots ruime keus hadden. Na rond gekeken te hebben een verkoper aangeschoten die ons erg goed hielp en de tijd nam voor ons. Zelfs de set die we zelf samengesteld hebben bij elkaar gezet voor ons. Erg fijn. Bij navraag bleek alles ook binnen een week leverbaar, in tegenstelling tot andere zaken waar we drie maanden of langer moesten wachten. En levering tot in de tuin zelfs!

Supersnel en correct!

Vonden in het uitgebreide aanbod precies de stoel die we zochten. Na bestelling werd deze supersnel geleverd. Zeer naar tevredenheid.

Klantgericht, betrouwbaar

Problemen met een kwalitatief niet voldoende product werden soepel opgelost.

100%procent perfect.

Kees smit mooi bedrijf!!!

Zeer fraaie Hartmantuintafel

Mooi op de afgesproken tijd afgeleverd door een aardige chauffeur, in onbeschadigde verpakking, alleen jammer van een beschadigingetje op het tafelblad na het uitpakken vastgesteld.(zie foto's separaat)

Op z’n Brabants gezegd: KEIGOED

Na onze verhuizing in 2008 van Zutphen naar Veldhoven hadden we al ervaring opgedaan bij Kees Smit met de aankoop van ons tuinstel+parasol ( tuinstel hebben we nog in gebruik ) . De parasol was nu stuk dus natuurlijk de nieuwe besteld en door Dusseldorp correct afgeleverd . Dat is vertrouwen wat we hadden/hebben in Kees Smit Dank je !

Goed geholpen en snelle levering.

Goed geholpen door het personeel en snelle levering.

Super vriendelijke service en snelle levertijd

Gewoon perfect!

Comentarios sobre el Kiyoh