Goed product, prima service.

De bestelde meubelen voldoen aan de verwachtingen en de levering was prima in orde. Kees Smit geeft veel extra info over de producten dmv instructiefilmpjes.

Levering op tijd, goed ingepakt goed beschrijving was in Duitse maar afbeeldingen duidelijk

Erg goed geholpen door diverse medewerkers.

Snelle service, goede kwaliteit producten

Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe tuinset. De manier waarop de bestelling telefonisch verliep was fijn. We werden goed geholpen en de spullen werden snel en goed beschermd geleverd.

Van het bestellen tot de levering is alles zeer goed verlopen. Aanrader!

Prima service en product

In de winkel goed geadviseerd over een parasol. Inmiddels staat -ie en ben er erg tevreden over.

Klantvriendelijk

snelle communicatie via mails.

goed advies

correcte levering

Snelle levering van het bestelde.

Helemaal goed.

Perfect. Kon zelf een dag invullen wanneer ik de bestelling geleverd wou. De bezorging ging ook precies op tijd. Dus ik ben heel tevreden

Snelle levering van artikel van goede kwaliteit

Parasol besteld, mooi groot, mooie kleur, eenvoudige manier om te bestellen, voldoet geheel aan verwachting.

Prachtige sets met deskundig advies

In Amersfoort een viertal heerlijke lunch stoelen gekocht. Werden keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

Klantenservice niet te bereiken

Paar dingen besteld moet nog geleverd worden meer dan 10 werkdagen later hoor niks nog niks binnen klantenservice meer dan 45 min in de wachtrij nog steeds niemand gesproken

Prima product, snelle levering

Overzichtelijke website, procedure en prima product

Tevredenheid

Na pech met onze vorige tuinset, waarvan de garantie was verlopen in gesprek gegaan met Kees Smit. Samen snel tot een oplossing gekomen waarmee wij zeer tervreden zijn. Geen zware gesprekken of onderhandelingen maar ze dachten echt met ons mee.

Vriendelijke verkoper, bezorging uitstekend. Helemaal tevreden.

Helemaal tevreden met het bezichten, bestellen en afleveren van de producten

Wij zijn zeer goed behandeld

Wij zijn zeer goed behandeld

Alles verliep voor een 10 !!

Goede service op alle gebieden.

Mooie showroom en snelle levering. Eigenlijk zoals het hoort!

Ervaring seer positief

Keurig geholpen en optijd geleverd!

Alles tot was tot in de puntjes geregeld !

Super snelle en adequate behandeling tot aan de levering aan toe. Complimenten voor het hele team.

Keurig thuis geleverd zit heerlijk.

Zeer aangename aankoopproces

Erg prettige verkoopervaring door ervaren verkoper. Duidelijke afspraak m.b.t. levering.

fijn winkelen.

het is prettig om bij jullie te winkelen, veel keus goede prijs ,fijn en vriendelijk personeel.

Prima geholpen

Goede uitleg, afhandeling duurde heel lang, doordat de medewerker een verkeerde code had ingevoerd

Comentarios sobre el Kiyoh