super parasol

Parasol is stevig met een goede parasol voet! super tevreden

Ruime keuze

Ruime keuze, en hebben ook handige tips waardoor je net iets anders tegen iets aankijkt.

Heerlijke set

Al 4x waren we op pad geweest in de buurt voor een loungeset. Niks naar ons zin. Toen naar Amersfoort gereden, best een stukje weg maar uiteindelijk dubbel en dwars waard geweest. We zijn goed geholpen en geadviseerd door de verkoper. Niet te opdringerig, want dat vind ik vervelend. Een tuinset sprong meteen eruit maar met een boxerpup en 3 jonge kinderen was de kleur geen aanrader. De verkoper had een betere kleur en binnen 4 dagen stond de set in de tuin en kunnen we met het gezin heerlijk genieten van onze intenso davoli!

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Kwaliteit en goede, snelle en vriendelijke service

We wilden een ligbed bij onze tuinset. Smit kon precies zin welke versie we hadden en alles direct geregeld en na 1 week al geleverd. Top service

Optimale service!!

Als gehandicapte kregen we ( op de drukke Hemelvaartsdag) toestemming om onderin het gebouw in A'foort te parkeren. Vervolgens werden wij uit de rij wachtenden gehaald en kregen een stoel bij de ingang aangeboden. Op de vraag wat wij op het oog hadden om aan te schaffen (een tuinkast) werd op de 1e versieping eeh medewerker gewaarschuwd die ons uit de lift oppikte en ons prima voorlichting gaf. Kast vervolgens gekocht en thuisgekomen al reactie van de vervoerder. Op het gekozen tijdstip en de dag is de kas t afgelverd en op één hoog op ons balcon van ons appartement geplaatst. Een dergelijke service kan ik me niet heugen. Betrokken medwerkers !! De volgende dag de kast in 2,5 uur gemonteerd.

Geholpen bij het kopen van een tuinset en parasol. Goed advies. Omruilen van de parasol voortreffelijk uitgevoerd. Koop al vele jaren bij Kees Smit en zal dat ook wel blijven doen.

Super parasol

Zeer goede parasol En super goede service bij Kees Smit Zijn zeer tevreden

Goed en breed assortiment met een plezierige sfeer.

Prettige winkel met ruime keus en veel mogelijkheden om een tuin mooi in te richten. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven over de verschillende producten. Evenzo over de voor of nadelen met bijbehorende kwaliteit van de producten.

Prima tafel

Stevige tafel met mooi tafelblad. Eenvoudig te monteren. En bespaart veel bergruimte.

vlot en prima geregeld

eerlijk en betrouwbaar

zo als gezecht in de winkel word het ook gedaan binnen 5 dagen alles netjes thuis geleverd

Eenvoudige website om te bestellen.

Voor aflevering werd verteld dat we half uur voor aflevering gebeld/sms zouden worden. Dit is geheel niet gebeurd.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen fijne ervaring

Snelle levering, product zoals verwacht!

Tuinkussens online besteld. Website gaf 5 dagen levertijd aan. Echter al binnen 2 dagen in huis! Product is precies de kleur zoals website vermeld! Het zijn mooie stevige kussens! Erg blij mee!

Helemaal goed

Op een drukke zaterdag toch even vroeg naar Kees Smit. Assortiment is groot, maar lekker ruim neergezet, waardoor goede impressies van hoe het er uit zal zien in eigen tuin. Tuin louge set en tuin eettafel met stoelen gevonden. Alles matchend. Kon het gelijk bestellen bij rondlopend personeel en zelfde week nog geleverd. Van A tot Z .... helemaal goed.

Betrouwbaar

Goede spullen leveren is makkelijk. Fouten herstellen is veel moeilijker, en Kees Smit doet dat goed.

Super mooi en relaxed

Super mooi en relaxed

Boven verwachting!

Positief verrast door de prijs/kwaliteit verhouding. Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wij dachten dat de prijzen van Kees Smit Tuinmeubelen aan de bovenkant van de markt zouden zitten. Dat bleek niet zo te zijn. Bovendien kundig geholpen en levering conform afspraak door een vriendelijke en behulpzame bezorger. Daarom ook aanvullende meubelen gekocht bij Kees Smit.

Geweldige service & levering

In Almelo zijn we geweldig geholpen en konden ze ons overal erg goed bij helpen. De levering was perfect!

Mooie en comfortabele stoel

Jammer dat de kleur "Graphite" in werkelijkheid lichter uitvalt dan de afbeelding op de site. Verder de glijnagels onder de poten verwijderd en vervangen door een rubber matje waardoor de stoelen niet spontaan gaan schuiven van onze vlonder en in de naastgelegen vijver belanden

Zeer vriendelijke bezorger.

2 Ortello stoelen besteld. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Mooie uitstraling en waterafstotende stof.

Geweldige fijne winkel en service

Het is een feestje om de winkel te bezoeken. Alle medewerkers zijn super aardig en je voelt je er echt een gewaardeerde klant.

Goede service en snelle levering

Heel leuk geholpen in de winkel. Niets wordt je opgedrongen. Heel fijn dat je rustig rond kunt lopen en als je advies nodig hebt er meteen iemand voor je klaar staat. Levering was al binnen een paar dagen. In één woord top!

Goed advies, en directe levering

Comentarios sobre el Kiyoh