Vorig jaar een teakhouten tuinset gekocht , maar helaas brak er van alles af en de set werd zwart , tuinset is retour gehaald en Londen een andere set uitzoeken . Kortom de service van Kees Smit is Top !!

Mooi assortimeny goede producten

Ja gewoon goed

Correct Snelle levering Prima service Dik tevreden

Fantastische sercie

Super contact per mail. Eindresultaat maar grote tevredenheid

Prima service en kwaliteit

Snelle levering. Service en kwaliteit

Top service.

Retourneren van goederen is perfect geregeld.

Goede snelle service

Goede snelle service met heel veel keuze van tuinmeubels en toebehoren

Vriendelijk bedrijf met kwaliteit

Telefonisch goed contact gehad, we werden vriendelijk geholpen, er werd mee gedacht en uiteindelijk zijn we dik tevreden met ons nieuwe tuinset. Levering was netjes op tijd, betaling ook geen problemen.

Prima info en uitstekende service

Bij het uitzoeken van de dining tuinstoelen zijn we prima geadviseerd, niets was de adviseur teveel. De dining tuinstoelen waartussen wij twijfelden werden van beneden en van de andere kant van de afdeling gehaald om ons de juiste beslissing te laten nemen. De dining tuinstoelen zouden worden bezorgd en bij aflevering konden wij dan het totale bedrag afrekenen. Het was wel mogelijk dat de bezorging zeker 5 werkdagen zou kunnen gaan duren. Tot onze verbazing werd de dag na de koop een mail verstuurd waarin werd gezegd dat de dining tuinstoelen met PostNL verstuurd zouden worden en dat er niet bij aflevering met PostNL afgerekend kon worden en wij daarvoor een factuur toegestuurd zouden krijgen. Zaterdag de dining tuinstoelen besteld en de maandag daarop rond twaalf uur al afgeleverd, de factuur hadden we nog niet maar de dining tuinstoelen wel. Op maandag direct na levering van de dining tuinstoelen betaald. Deze service en behandeling vind ik uitstekend en je zou haast zeggen ouderwets maar wel zoals het hoort!

Top service en dito levering

Hele goede service in de locatie Amersfoort, na aankoop van onze prachtige lounge set werd er binnen 5 dagen de set thuisgebracht. Geen aanbetaling hoeven doen en je kon gewoon pinnen bij aflevering.

Positief en nette ervaring met dit bedrijf

Vlotte bezorging en ook duidelijk Vantevoren een melding gekregen van bezorging. Netjes afgeleverd!

Keurig geholpen en snelle levering

In de winkel zijn wij keurig geholpen en van informatie voorzien. Het bestellen ging soepel en de levering was binnen een week. Top!

Fijn geholpen en prachtige spullen.

In de winkel is enorm veel keus, voor ieder budget. Genoeg personeel om goed te worden geholpen. Alles keurig verpakt afgeleverd. Zeer tevreden!

Super goed geholpen!

Super goed geholpen, geen probleem om met het warme weer nog de stoelen van boven te halen om te kijken hoe die bij de tafel beneden staat!

Vriendelijke en kundig geholpen in de winkel en door de helpdesk!

We zijn zowel in de winkel in Almelo als Amersfoort dit zeer vriendelijk en kundig personeel geholpen. Uiteindelijk telefonisch de bestelling geplaatst, ging ook soepel. Bij levering bleken er een paar krassen op het meubilair te zitten, dit is door Jens van de helpdesk uitstekend en ook zeer prettig opgelost. We genieten er nu van in onze nieuwe tuin! Mede hierdoor zou ik zeker weer bij Kees Smit shoppen.

Prima product, snelle levering

De stoelen werden snel, volgens afspraak geleverd met betaling bij levering

Goede service en mooie meubelen

De ervaring was goed. Moest wel zelf op zoek naar iemand die ons kon helpen/adviseren. Toen dit gelukt was ging het erg snel en was de deal snel gemaakt. Fijn dat de zone voor de kinderen gewoon open was waardoor wij ongestoord rond konden kijken

Een hele mooie en fijne winkel

Je wordt er prima geholpen en er is volop keus

De loungeset van Kees Smit zit uitstekend en past perfect in onze tuin.

Heel goed geholpen en snelle levering

Vriendelijk en goed geholpen. Daarna een snelle levering.

Kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

kan niet beter

wij zijn goed geholpen in de winkel en het is keurig volgens afspraak geleverd.

Wij hebben in Amersfoort nieuwe stoelen gekocht en fantastisch geholpen door een zeer vriendelijke verkoper. Het mooiste van Kees smit is dat ze het komen bezorgen zonder kosten. Waar maak je dat nog mee. Top.

Goede voorlichting over de Thuin zet die we gekocht hebben

Mooi winkel en een snelle levering

Goed advies gekregen!

We hebben goed advies gekregen, de set staat erg mooi en werd snel en keurig geleverd. Erg blij mee.

Comentarios sobre el Kiyoh