Fantastisch zittende stoelen! Erg blij

Aflevering door medewerker van Brink was tot volle tevredenheid. Hij zocht 2 dozen maar er zaten 2 stoelen in 1 doos.

Eerlijk en open

Eerlijke voorlichting, en alle tijd die nog was werd genomen. Correct op de hoogte gehouden over de levering en het tijdstip.

Snelle levering en super klantgericht.

Super tevreden

Professionele hulp en advies in de winkel, er wordt goed meegedacht met de klant. Bestelling snel geleverd met ruime keuze uit tijdsvakken en goede tussentijdse updates van de levering.

Goede service in de winkel en bij aflevering

Tijdens het bezoek in de winkel zijn wij goed en vriendelijk geholpen en hebben direct de spullen kunnen kopen. Al binnen 2 dagen de mail ontvangen om de aflevering in te plannen. 1 product was in de verkeerde kleur geleverd, na het bellen van de klantenservice werd de retour direct geregeld en hadden we goede bank een dag later in huis

Kan niet beter!!

Vanaf het eerste contact in Almelo met medewerker Marnix tot de snelle levering van onze aankoop: in een woord perfect! Zeer vriendelijk en behulpzaam en kwalitatief goede producten.. Zeker een aanrader!!

Super fijne zaak

Prettig personeel, goeie service. Mooie tuinmeubels

Fantastisch service

9,5

Zeer goede service en kwaliteit

Mooie producten die aantrekkelijk geprijsd zijn en snel geleverd

Mooie kwaliteit stoelen en voetenbankjes gekocht. Prijs is aantrekkelijk t.o.v. andere winkels. Levering was erg snel en netjes.

Uitstekende service

Klacht met kussen uitstekend opgelost

Perfecte qualiteit

Snel geleverd en van een perfecte qualiteit. Zeer tevreden.

zeer prettig geholpen

Fijne winkel prettig personeel. Goed advies

Kwaliteit op de eerste plaats!

Prettig geholpen in Almelo, merkte daar dat kwaliteit de boventoon is. Besteld en thuis constateerde we fatalers goed verpakt was. Kortom we zijn zeer tevreden met Kees Smit. Pieter Torenvliet

Alles keurig verzorgd en afspraken nagekomen

Ook netjes op de hoogte gehouden qua bezorgen De hulp in de winkel was ook netjes. Dank hiervoor.

Supervriendelijke en behulpzame personeel

Het personeel in Amersfoort heeft mij heel goed geholpen en wisten veel van de aanwezige tuinmeubelen. Het was ook zeker een goede ervaring en supergoede afhandeling van de bestelling. Ben super tevreden vanaf het moment dat ik in de winkel kwam tot het moment dat de tuinmeubels bezorgd werden en ga het zeker aanraden aan mijn vrienden en familie

goede service, eerlijke prijs en prima uitleg over het product

zoals omschreven, niets op aan te merken

in prachtige showroom door deskundige verkoopster heel prettig geholpen!

tot 14 dagen geleden kende ik Kees Smit alleen van reclames en de panden in Almelo en Amersfoort, voor het eerst in m'n leven in showroom geweest omdat ik betrouwbaar adres zocht, en daar binnen half uur vakkundig geholpen en geslaagd, en binnen een week thuis afgeleverd!

Top service van begin tot eind!

Ik kom al vele jaren bij Kees Smit Tuinmeubelen, in 1e instantie in Almelo altijd goede service! Nu online besteld, het geen ik wilde hebben stond niet op de website, na het sturen van een mail keurig te woord gestaan en snel geholpen. Levering correct en snel echt een aanrader!

Goede service bij klacht

Geleverde tuinbank bleek beschadigd te zijn, werd zonder problemen omgeruild voor nieuwe. Wel erg lange wachttijd aan telefoon voor je iemand te spreken krijgt(45 minuten in de wacht gestaan)

De klant vriendelijkste winkel

Zeer vriendelijk personeel op een natuurlijke manier. Mooie producten, goed advies

Tijdvak goed geregeld

Je weet avond van tevoren welk tijdsvak van 2 uur je de volgende dag hebt. Zijn ook inderdaad op tijd. Prima materiaal, zelfs rvs schroeven voor de tafel buiten tegen het roesten.

gewoon goed

Ben heel erg blij met de tuinset en de Parasol. Lekker genieten van het mooie weer.

snelle levering en goed product

Goede site en makkelijk om een keuze te maken. Snelle levering en goed verpakt. Al met al.. Prima!

Zeer goed advies, goede prijs en zeer snelle levering. Ik kan Kees Smit dan ook zeer aanbevelen.

Comentarios sobre el Kiyoh