prima lichte parasol

Precies wat ik bestelde zeer tevreden. Uitlevering duurde wat lang. Ruim een week.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Wij zijn erg blij met de aankoop en is ook prima handlebaar.

Fijne winkel en bestelling tot tevredenheid behandeld

In de winkel goed geholpen. Vervolgens is de levering van onze bestelling tot tevredenheid afgehandeld.

Doen wat ze beloven

Prima geholpen en zeker niet opdringerig, wat wij zeer prettig vonden. De goederen keurig afgeleverd, precies wat je hoopt.

gemakkelijk om spullen op te bergen

Snel en goede levering

Er wordt snel geleverd en de producten die ik besteld heb zijn mooi Ook is telefonisch contact eenvoudig te maken en wordt er adequaat gereageerd op mijn vragen

Goed en vriendelijk bedrijf komt zijn beloftes na

In de winkel goed en vriendelijk geholpen levering zoals beloofd, met 5 dagen hadden we het loungeset op het terras staan!

Heel prettig ontvangen en goed geholpen

Fijne winkel, alles overzichtelijk en vakkundig personeel.

Groot assortiment en vriendelijk deskundig personeel.

De keus was moeilijk, maar met het advies van een van de medewerkers hebben we de juiste keuze kunnen maken. Vlotte accurate levering volgens opgave transportbedrijf.

Keurig geholpen en geleverd volgens afspraak

Na het uitzoeken van een loungeset en buiten eethoek netjes geleverd volgens afspraak. Het zit heerlijk en is mooi afgewerkt

mooi zit lekker staat gezellig

mijn tuinmeubel kussens zien er erg goed uit, ze zitten lekker en de verzending was keurig verzorgd

Tevreden

Jammer dat er schroefdraad ontbrak onder de bank. Maar na wat misverstand nu keurig hersteld door twee handige harries.

Mooie stoelen, die op tijd bezorgd werden.

Al direct na aankoop een e-mail met de bezorgdag. Bovendien werd een gratis ophaalservice aangeboden, mocht er iets niet goed zijn. Kwaliteit van mijn stoelen is prima. Ze staan leuk en ik ben er blij mee.

Super tevreden!

Kees Smit tuinmeubelen is een hele mooie grote tuinmeubelen zaak met prettig, niet opdringerig, personeel. Wij zijn prettig geholpen door Roel Dolsma en zijn geslaagd voor een mooie degelijke Intenso Umbria tuinset. Deze set heeft een natuurlijke uitstraling en de Intenso Umbria dining tuinstoel is verstelbaar en zit super comfortabel. Echt een juweeltje in onze tuin.

Top! Mooie producten en goede kwaliteit

Wij zijn heel tevreden over de service van Kees Smit. Nadat onze set geleverd was ontdekte we een productie fout. Na contact met de klantenservice direct een nieuwe set opgestuurd gekregen. Heel fijn.

Top kwaliteit en service!!!

Deze keer een keer online besteld. Ging heel vlotjes, daarna keurige bezorgafspraak kunnen maken en precies op tijd geleverd. Qua logistiek zit het ook nog eens goed in elkaar.

Tevreden klant.

Bij de aankoop erg prettig geholpen. Voor ons het belangrijkste, dat de aankoop nog even kon blijven staan.

super vriendelijk en snelle reacties

Mijn ervaring met de klantenservice is uitstekend zeer vriendelijk, attent , snel en direct klaar met een oplossing. Daarnaast ook alle lof aan de verkoper, vriendelijk , attent en nam de tijd. Hulde!

Goede service, goede uitleg, goede levering.

Als zeer positief. We zijn goed geholpen in de winkel in Almelo. Er was veel keuze, snelle levering.

Fijne service en mooie stoelen

Goed contact met de klantenservice, snelle leveringen en precies zoals op de foto’s. Top!

Uitstekend geadviseerd en geholpen

Prettige winkel, vriendelijke medewerkers, ruime keuze.

Topservice

Enthousiasme van het personeel is aanstekelijk en alles kan en mag. Hele fijne winkel ervaring , geheel covid proof!

UITSTEKEND

Wat een service. Beter kan echt niet. Zelf een kleine voetenbank uitgezocht en vonden we te klein. Gebeld en wordt omgeruild. En wat bleek, vonden we te groot. Weer gebeld en we konden in Almelo langs komen en omruilen. En koffie en krentewegge mee om buiten te nuttigen. Ga zo door.

Snel besteld, ruim assortiment. Snelle levering en bij wat vertraging wordt je keurig op de hoogte gehouden met vriendelijke mailtjes. Niks geen onpersoonlijke taal, gewoon rekening houdend met de wens van de klant en duidelijk. Ook bij levering aardige, behulpzame chauffeur! Echt top!! Alles staat nu in de tuin en kan alleen maar zeggen dat ik heel blij met de nieuwe tuinspulletjes ben! Klaar voor een hete zomer!

Ruime keus en zorgvuldige aflevering!

Kees heeft altijd het item dat ik zoek, daar waar andere zaken de boel niet op voorraad hebben, heeft Kees Smit Tuinmeubelen het direct op voorraad! En ook nog eens scherp geprijsd. Ik zeg doen!

Comentarios sobre el Kiyoh