Goede service en ruime keuze

We werden vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers tijdens het uitzoeken van onze tuinset. Er werd ons meerdere mogelijkheden geboden en geadviseerd. Uiteindelijk zeer goed geslaagd. Top!

Top bedrijf.

Goede mooie spullen Vriendelijk en goeie service.

Perfecte levering

Behulpzame bezorger

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf met een ruim assortiment en vriendelijk personeel. Ook de bezorging was super snel.

Vriendelijk geholpen aan de telefoon

Prima en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Gezellig en professioneel gesprek gehad en levering op tijd binnen

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Zowel in de winkel als bij de klantenservice. Er werd goed meegedacht met ons, persoonlijk advies, er werd niets opgedrongen. Snelle levering van de nieuwe stoelen. 1 stoel was defect bij aankomst. Klantenservice pakte het correct, juist en snel op. Direct retour geregeld en nieuwe stoel ontvangen.

Is uitstekend

Behulpzaam in dewinkel,en de aflevering is uitstekend.

Uitstekende service en transparante communicatie

De opbergbox telefonisch besteld, daarna van alle stappen in het proces uitstekend op de hoogte gehouden, betaald bij aflevering! Kortom uitstekende service en transparante communicatie!

Super service

Ik vind dat je er op een heel prettige manier wordt geholpen

Top advies en goede prijs

Wij kwamen voor een parasol en werden wat verrast door de vele mogelijkheden. Een adviseur heeft ons goed de voor- en nadelen van de diverse parasols uitlegt en ook laten zien. Dat moesten we eerst even op ons in laten werken en dus niets gekocht. In plaats van het accent op verkopen te leggen, gaf de adviseur aan dat hij dat ook zou doen. Top! Een dag later hebben gekocht wat we wilden, maar natuurlijk nog wel ff een prijscheck gedaan. Wat bleek: Kees Smit was de net zo duur en net iets goedkoper.

Mooie winkel

Mooie overzichtelijke winkel , En vriendelijk geholpen

handige parasolvoet

Ingraven is even werk maar dan werkt het wel

Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe tuinkussens. Het tel. contact voor vragen is goed verlopen. De bestelling verliep vlot. Kregen meteen de rekening, wilde deze meteen overmaken maar kreeg een storing van de bank. Meteen contact opgenomen met Kees Smit. Was geen probleem. Later de betaling toch kunnen doen. Twee dagen later de kussens al ontvangen. Correct! Dank je wel!!

Prima levering en op de afgesproken tijd

De transporteur heeft de tuinstoelen en tafeltje keurig op tijd afgeleverd en in de tuin op de juiste plaats gezet. Alles was prima aanwezig en compleet.

Goed voorlichting en top kwaliteit

Goed en deskundig geholpen

de gekochte producten waren prima in orde en op tijd geleverd

de bestelde en geleverde goederen zijn prima in orde, de feedback wanneer de producten geleverd zouden worden was ook top overal een aanrader

En weer 100% tevreden!

\een paar jaar geleden twee parasollen gekocht. Nu was het meubilair aan de beurt. Zowel stoelen (2) als kussens (4 en lekker dik) voldoen geheel aan de verwachtingen

Goede kwaliteit, mooie prijs, vlot geleverd, dat dit alle drie tegelijk nog bestaat!!!

Mooie spullen, vlotte levering en een hele schappelijke prijs. Super blij dat ik de bestelling heb gedaan.

Super goede service

Heb een bestelling geplaatst netjes geleverd nu was er iets niet goed met de bestelling dezelfde dag nog opgelost!! Zo hoort het

Geweldig, veel kennis en perfecte service

Geweldige service en klantgericht. Lieve mensen. Snelle levering. Heel tevreden.

Volgens afspraak webshop

Tafel besteld ziet er prima uit ook snel geleverd.

Prima geregeld on line besteld en goed verzorgt afgeleverd.

Heerlijke parasol met mooie parasolvoet

De parasol is gemakkelijk op te zetten en groot genoeg voor op het balkon. Door de knikmogelijkheid blijft de bank ook bij lage zon lekker in de schaduw.

Mooi assortiment en vlotte levering

Duidelijke website met goede kwaliteit producten. Heb veel online gezocht maar nergens betere prijs/kwaliteit verhouding. Service is ook top.

Kwalitatief goed, op tijd en goede communicatie

Makkelijk bestelproces, goede communicatie tijdens bestel en afleveringsproces en mooi product.

Comentarios sobre el Kiyoh