Alles erop en eraan

Van bestelling tot levering top. En product vooralsnog prima ook, wel wat kleine kussentjes voor de rug en wat dunne zitting, maar meer dan prima en met wat extra kussentjes helemaal. Ziet er erg mooi uit en prijs is redelijk.

Prima kwaliteit, flitsend geleverd

Eerste kwaliteit kussens voor loungeset werden flitsend geleverd. Prima verpakt.

Goed geregeld

Duidelijk en goede service

Ik had voor mijn dochter een duo bankje besteld. had dit via telefonisch contact gedaan met een dame van Kees Smit. Ik ben niet duidelijk genoeg geweest, en er is toen een metalen bankje ipv een houten bankje bij mijn dochter bezorgd. Ik heb gebeld en zonder problemen is er twee dagen later het goede bankje geleverd. . Top service Kees Smit! Vriendelijke groet Betty

Ontzettend mooie meubels, goede service

Alles is prima gegaan. Mooie spullen, goede prijs. Nette levering

Snelle, accurate hulp en bediening

Eerste ervaring, zeer positief, het product besteld en opgehaald in vesting Amersfoort lag al gereed en werd keurig overhandigd. Kortom perfect, ook parkeren was super. Vriendelijke groet. Femme

Perfecte levering. Goed materiaal. Dus zeer tevreden

Zie biven

Past mooi bij de tuinset

Het is een mooi antracietkleurig dienblad en past goed bij de tuinset. Dient ter bescherming van de bijzettafel met kussen, die ook als voetenbank wordt gebruikt. In de zon wordt het metaal gloeiend heet. Ik leg er maar een kleedje op, dat scheelt wel. Kwaliteit lijkt me verder wel goed. Label van Kees Smit is wat knullig op 1 zijkant aangebracht. Prijs vind ik wel aan de hoge kant. Blad is trouwens in diverse afmetingen verkrijgbaar. Niettemin, tevreden.

Perfecte levering en service

Wij hadden een tuinset bij Kees Smit besteld. Mooi op afspraak geleverd, alleen bleek de set 1 stoel te groot voor ons balkon. Deze werd zonder problemen retour genomen, zonder extra kosten opgehaald. De set is naar verwachting, de service boven verwachting!

Top producten en top klantenservice

Helaas was mijn artikel bij binnenkomst beschadigd binnen een paar dagen was het artikel omgewisseld zonder gedoe. Parasol is super stevig en oogt heel chique.

Supersnelle levering

Vandaag besteld, de dag erna in huis

Op alle fronten positief!

De keuze in de winkel is ongekend breed. De hulp door een van de medewerkers .... daar hadden we zeker wat aan. We hebben deze stoel gecombineerd met de Manifesto Celante lounge tuinstoel. Een verrassende combinatie; je vindt het bij Kees Smit onder één dak. Niet om de hoek, maar het was de rit méér dan waard! Er werd ook duidelijk informatie gegeven over de levering en die was dan ook meer dan correct. We genieten dan ook van onze mooie en zeer degelijke tuinstoelen. Nog negatieve punten? Hebben we niet!!!

Goede service en nette levering

Na mijn bestelling kreeg ik snel een bevestiging en een instruktie film hoe het produkt in elkaar moest zetten

Mooi product voor een schappelijke prijs!

Altijd een risico om meubels online te kopen maar wat ben ik blij met deze aankoop. Informatie op de site klopt. Kleur, makkelijk in elkaar te zetten en de kwaliteit. Prijs / kwaliteit verhouding is prima!!!

Heerlijke eettafel met picknickbank om met een groot gezelschap aan te zitten

De combi stoelen en picknickbank passen perfect rondom de tafel

Prima bedrijf

Is goed over nagedacht

Snelle levering, en binnen no time manco verholpen. Ga zo door Kees Smit!!

altijd goed

Mijn bestellingen bij Kees Smit Tuinmeubelen verlopen altijd goed, en snel, niets op aan te merken. Mooie producten voor een prima prijs.

Superblij met mijn mooie loungekussens!!

Dankzij de duidelijke beschrijving op de site heb ik een goede keuze kunnen maken voor kussens voor mijn afwijkende maat loungestoelen. De kussens zijn vlot geleverd, zijn heel mooi en zitten perfect. Helemaal blij mee!

Vlot geleverd mooie stoelen

Na lang wikken en wegen toch online 6 tuinstoelen besteld. Over de streep getrokken door het feit dat ze kosteloos retour zouden kunnen als ze niet goed zouden zitten. Stoelen werden door zeer professionele transporteur bezorgd (ondanks OT-problemen aan hun zijde). Later met Kees Smit gebeld over tafel en ook toen zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Prijs kwaliteit service is TOP

Mooi op tijd geleverd mooie Video film erbij top dank jullie wel

Naar volle tevredenheid.

Tekst en uitleg gehad van een uiterst vriendelijk medewerker. Vrijdags besteld en zaterdag al in huis....uiterst vlotte levering. Zeer content met het ontvangen product en blij verrast van de eenvoudige montage.

Ik heb diverse malen een bestelling geplaatst. Alle keren naar tevredenheid afgeleverd.

Niet alleen snel en correct afgeleverd, maar ook daarna blijf je klant. Als er iets niet helemaal goed was, werd dat snel naar onze tevredenheid opgelost.

Zeer tevreden...

Geweldige parasol...gaan we veel plezier van hebben...

Comentarios sobre el Kiyoh