We waren nog altijd opzoek naar mooie stoelen voor bij onze tafel. Uiteindelijk bij kees smit gevonden en prijs verhouding met kwaliteit uiteindelijk ook nog eens goed in geslaagd. Mooiste was geweest als we even in de winkel de stoel hadden kunnen testen maar gezien omstandigheden ervoor gekozen de gok te wagen. De stoelen zijn precies zoala de webpagina aangaf. Het is allemaal netjes vervoerd kwam zoals aangegeven binnen tijdsbestek.
Duidelijk overzicht op de site, inclusief de afmetingen. De kussens op de afbeeldingen komen overeen de werkelijkheid. Snelle levering en gemakkelijke betaling.
Levering ging snel. Het is een leuke, stevige, makkelijke bijzettafel voor buiten die ik als loungetafel gebruik. En makkelijk schoon te maken. Pootjes waren zo gemonteerd; ik ben er blij mee!
De deckchair kussens van Madison zijn van zeer mooie kwaliteit en liggen heerlijk. We zijn klaar voor een mooie zomer in eigen tuin.
Alles is prima geregeld, zowel de bestelling alswel de service. In één woord: Perfect.
Duidelijke website ,precies gekregen wat ik verwachtte, van te voren nog een mail gehad waarin via een filmpje de montage getoond werd.
Stoel besteld levering was prima en op tijd
Eén woord: Geweldig! Begint al met de aankomst. Mooie parkeergarage en een aardige hostess die ons ontving. Vervolgens naar de showroom. Zo mooi, ruim, licht. De meubels en accessoires moor ruim uitgestald. En dat over 3 verdiepingen. Was echt een uitje, zeker 3 uur rond gesnuffeld. De adviseurs zijn ook top. We hebben 4 verschillende adviseurs gesproken. Allemaal even enthousiast en zeker geen stereotype verkopers. Uitstekend geadviseerd en 6 mooie dining stoelen gekocht. Super kwaliteit en keurig afgeleverd. Een dikke 10 voor Kees. We raden het iedereen aan.
Snelle levering. Goede producten
goed spul echt een aanrader
Perfect op tijd en keurig geleverd.
precies geleverd wat besteld was en op tijd!
De bestelling was binnen een paar dagen geleverd
Nette en snelle levering volgens de aangegeven periode.
Prettige winkel. Goede service.
Goed product met duidelijke omschrijving hoe het in elkaar moet.Zelfs het benodigde gereedschap erbij!En een hele snelle levering.Dik tevreden!
Goed verlopen bestelling en vlotte, geplande levering. Zeer tevreden.
Fijn bankje voor op het balkon gekocht.
25 april heb ik 4 parasolvoeten besteld voor mijn bedrijf bij Kees Smit via de webshop en deze direct afgerekend. Bij aflevering, welke ook 3 weken op zich liet wachten terwijl ze hadden beloofd dat deze binnen 5 dagen afgeleverd zouden worden, werd er gezegd tegen mijn medewerker dat de parasolvoeten nog niet voldaan waren en te goeder trouw betaald hij de parasolvoeten ook. Nu ben ik helaas al 3 WEKEN bezig om mijn geld terug te krijgen. Na meerdere toezeggingen van Kees Smit dat het geld retour is gestort, staat er nog steeds niks op mijn rekening of die van mijn medewerker. De klantenservice is uiterst slecht bereikbaar. Je staat minimaal 1 uur in de wacht en dan moet je nog hopen dat je iemand aan de lijn krijgt en niet alsnog de voicemail. Als je de voicemail inspreekt word je alsnog niet teruggebeld. Geprobeerd om via facebook contact te krijgen en daar zeggen ze ook dat het geld teruggestort is. Dit is inmiddels al ruim een week geleden maar nog geen geld. Wel sturen ze me een vogelhuisje toe voor de ongemakken. ik heb liever mijn geld terug en dat iemand me een keer netjes te woord staat. SCHANDALIG KEES SMIT! Daarnaast waren 2 van de vier parasolvoeten ook nog eens beschadigd
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen, helaas zonder succes. Volgens onze gegevens is deze kwestie reeds opgelost. Wanneer wij verder nog wat kunnen betekenen voor u vernemen wij dit graag. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Eerst in de prachtige winkel langs geweest en gekeken. Na een nachtje slapen alles online besteld. Het hele proces verliep erg prettig, zowel de hulp en adviezen in de winkel als het online bestellen. Ook het contact met de klantenservice verliep snel en prettig. Kortom, ik kom graag nog eens terug bij Kees Smit.
Ik heb zeer lang in de wacht gestaan maar ben uiteindelijk toch goed geholpen. Nazorg is uiteindelijk prima
Beste meneer Borgers, Nogmaals dank voor deze beoordeling. Fijn dat wij u hebben kunnen spreken over deze kwestie. Wanneer wij verder nog wat voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen.
Revisión original
Ik sta nu al 1,5 uur in de wacht. En als je een mail stuurt krijg je pas na 10 werkdagen antwoordt. Brandende vragen over splinternieuwe producten kun je dus niets mee.
Telefonisch contact gehad met een medewerkster omdat de orderbevestiging niet binnen was gekomen. Medewerkster heeft alles gelijk in orde gemaakt. Lounge set die gisteren (zeer snel) geleverd is ziet er top uit! Ik ben er blij mee!
Tuinstoelen gekocht ,zijn netjes geleverd. Prima kwaliteit. Erg tevreden.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate